- Emoji Skoru
- 2.697
- Puanlar
- 198
bana da doktorum büyük ihtimal kız ama şimdilik eşinle senin aranda bir sır olarak kalsın bu demişti bi sonraki kontrolde %100 kız dedi :) eger kız demişse buyuk ihtimal öyledir canım cunku goremedikleri zaman soylemiyorlar ztn pekMerhaba Şubat anneleri
Allah kolay zahmetsiz doğumla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Benim size bir sorum olacak cinsiyetlerinizi öğrenmiş olmalısınız. Doktor 12 hafta 1gunlukken kıza benziyor dedi. Sizede böyle tahmin yapıp yanilmayan var mı acaba.
Canım ben internetten herhangi bi siteden yapmştm inan aklımda değilki hangi siteydi aç birini yap yaa bişy olmaz ama sonradan koyulaşıyo bn tarifteki sudan daha az koymştm susuz sevym diye o da suyunu çekince iyice katılaşmştı ama tadı gzldiAyyy kac gundur brnimfe canim istiyo ama disaridan almak istrmedim sevmiyorum evdede hic yaomadim bana bi msj ativersene bacim tarifi
Erkek canım senin ki tahminim çıkarsa burdan yaz olur mu@esobapirelideve arkadaslar 12+0 daki bebegimin resmi nuba gore nedir cinsoyet sizce bilen duyan anlayan yorumlarsa cokk sevinirim
Merhaba Şubat anneleri
Allah kolay zahmetsiz doğumla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Benim size bir sorum olacak cinsiyetlerinizi öğrenmiş olmalısınız. Doktor 12 hafta 1gunlukken kıza benziyor dedi. Sizede böyle tahmin yapıp yanilmayan var mı acaba.
Merhaba Şubat anneleri
Drda bizde cikintiyi gorduk ama bu hafta cok erken kiz erkek demek icin o cikinti klitorise donusebilir dedi 16da netleriz dedi nub teorisi var dediler bir bakalim dedik sagol canim yorumun icin 1 kizim var allah saglikli sihhatli bir evlat daha versin ama catliycam meraktan :)Erkek gibi.
Ooo esoba nerdesin sen ya? Gündüzleri yoksun :)Erkek gibi.
Tmm cnm yazarim yorumun icin sagolasinutlaka yazicam burayaErkek canım senin ki tahminim çıkarsa burdan yaz olur mu
Bolbol yaparım çokta severim. Bu ara yükleneyim madem ete ciğere :)ciger ye canım eger seviyorsan bnm kac gündür canım cekiyor sonunda işyerinin yakınındaki ev yemekleri yapan teyzeye soyledim yarın arnavut cigeri de yapacak :))))
Canim ben kiza benzettim hayirlisi olsun@esobapirelideve arkadaslar 12+0 daki bebegimin resmi nuba gore nedir cinsoyet sizce bilen duyan anlayan yorumlarsa cokk sevinirim
Erkeğe benziyo sankiii@esobapirelideve arkadaslar 12+0 daki bebegimin resmi nuba gore nedir cinsoyet sizce bilen duyan anlayan yorumlarsa cokk sevinirim
Cok sagol canim demek doktorda bundan kesin konusmadi kiz diyende oldu erkekte .16 haftayi beklemeye mecburuz artik :)Canim ben kiza benzettim hayirlisi olsun
Varya canim iyice merk ettim :) 3 erkek 1 kiz sizlerin 12. Haftada cinsiyeti kesinlesen olmusmuyduErkeğe benziyo sankiii
Hatırlamıyorum kii. O aralar bulantılarım fenaydı pek giremedim siteye. ama 2-3 kişi öğrendi sankiVarya canim iyice merk ettim :) 3 erkek 1 kiz sizlerin 12. Haftada cinsiyeti kesinlesen olmusmuydu
Ben pek anlamamda anlayanlar erkek dedi bak:))Cok sagol canim demek doktorda bundan kesin konusmadi kiz diyende oldu erkekte .16 haftayi beklemeye mecburuz artik :)
Benimde kocaman olduuuu ve daha hiç kilo almadım ikiz oldugu için galiba erken çıktı hoşuma gitmiyo değil önceden ondan bile korkuyodum karnım kocaman olcak die şimdi hoşuma gidiyoKocaman karnim var kizlar, sizin nasil :)
Benimde kocaman olduuuu ve daha hiç kilo almadım ikiz oldugu için galiba erken çıktı hoşuma gitmiyo değil önceden ondan bile korkuyodum karnım kocaman olcak die şimdi hoşuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?