Yazamadim bir bugun disardan eve girmek nasip olmadi o kadar yorgunum ki tum hucrelerim can cekisiyor resmen

kiz yokken dr cikisi magaza gezeyim dedim esimle. Sogudu okul usutuyorum hirka bulamadm madem ince kase bisey ya da mont alaym bari dedim. Drda bekle et derken gezemeden kizin okul saati geldi gittik onu aldik tekrar gectik foruma. Kizla gezmek ne mumkun arays onun ihtiyaclari girdi anne gume gitti yine. Kavga dövüş magaza gezioz zaten isine gelmeyen yerde ariza cikariyor cadii. Bakindim denedim zar zor bedeni olmuyir modeli olmuyor ya cok kalin ya cok şişme mont gibi hediye paketi formatında oluyolar bulamadm bi. Tam en sonunda buldum bisey hem agir degl hem bedenimn tum yamuklarni kamufle etmis ohh dedm bi baktm etikete 499 tl cik

hayir oyle aman aman bi marka da degl dedm yuhunuz besik parasi nerdeyse.almadm tabiki de bosa onca saat yorukdugumla kaldim. Bitane koyu renk kot buldum bi de don aldim donandim

hamilelikte kisa denk gelince daha gicik valla
bu arada kuzucum buyumus 863 gr olmus boyu da 32 cm falan. Kipir kipirdi yuzunu kapadi durdu elleriyle cadiii buyumus masallah.

babamz da gordu mutlu oldu