- 24 Mart 2014
- 405
- 210
- 63
İlk dozda benim.bir haftaya yakin surdu agrim ikici dozda oyle olmadi ilk gun biraz agridi kaldirirken kolumu sukur inss seninde olmazayy inş. ilkinde kolumu 3 gün kullanamadım bunda ağrı olasın mümkünse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk dozda benim.bir haftaya yakin surdu agrim ikici dozda oyle olmadi ilk gun biraz agridi kaldirirken kolumu sukur inss seninde olmazayy inş. ilkinde kolumu 3 gün kullanamadım bunda ağrı olasın mümkünse![]()
Bazen şaka ile karışık söylüyorum. yok canım benim için hepiniz aynısınız diyor. Sözde beni çok sever ama ya işte çocukluktan gelen erkek çocuk değerlidir diye beynine işlenmiş. Değişmez.annene kızmıyor musun hiç
Bu hafta gidicem dr.a yapalim demisti ama randevu ogleden sonra. Ertesi gun fln ac gidip kan veririm belki. Bn senin gibi seker yemeyen biri degilim sanmiyorum sekerli su seninki gibi etkilesin. Kan ilacini dun icmedim okadar siskin ve rahatsiz oldum ki bugune duzelir demistim ama yok. Ilac icmesem sorun yasamiyorum ama kan ilaci hep ayniseyi yapiyor idare edicez artik
kabak cekirdegi kavrulmus olunca bir faydasi yok diye biliyorum. Kavrulmamisini da yiyrmiyorum kiramiyorum bir kere. Ya karnim agriyor kosuyorum wc ama yok. Kuru erik yemistim gecen hafta o da midemi bulandirdi. Aslinsa safra kesem alindigi icin daha hizli calisiyor benim ama demir ilaci yok mu tek suclu o.Benim hamilelikte süper oldu düzene girdi. Hele şimdi akşamdan kabak çekirdeği yiyorum çok işe yarıyor. Hep problem olduğundan hamilelik başında korkmuştum.Dene kabak çekirdeğini
Bir öğün yemek yiyor ve hiç kek çikolata tarzı şeyler yemez çok.yürür
geçmiş olsun annesi inşallah sorunsuz bir bebeğin olur böyle şeyler düşünGunaydin bende erken kalkanlardanim aslinda ama anca yazabildim kizim 8bde kalkip yanima gekmis atesi vardi annesi olsun ona hemen doktora gittik faranjit olmus yavrucagim ilac verdi aldik geldik corba yaptim icirdim kizana yataklari topla mutfagi topla derken bubsaat oldu evide bi supurup toz almam gerekicek burnu da coo tikali
Simdi dusunuyorum diger bebekde olsa nasil yapariz acaba biri hasta olsa gece digerini nasil kaldirip goturcez
Enteresandr herkes kabız olur ben her sabah düzenli tuvalete çıkıyorum edkiden üç günde bir çıkarken :) galiba ilaçlar dokunuyor bide su içmek yarıyor yoksaki yediğim muzlardan dolayı kabız olmam lazımdıBenim hamilelikte süper oldu düzene girdi. Hele şimdi akşamdan kabak çekirdeği yiyorum çok işe yarıyor. Hep problem olduğundan hamilelik başında korkmuştum.Dene kabak çekirdeğini
Saol canim normalde zeytinyagina ekmek banan bir tip oldugumdn o da pek etkilemiyor. Simdi bol su ictim. Ac karna yapmak lazim onerileri cunku.Canım ben de çikolata yerim yani sıfır şeker değildi. Bünyeden bünyeye değişir tabii. Belki zeytin yağı da içebilirsin aç karnına. O da etkili olmuştu bende.
kabak cekirdegi kavrulmus olunca bir faydasi yok diye biliyorum. Kavrulmamisini da yiyrmiyorum kiramiyorum bir kere. Ya karnim agriyor kosuyorum wc ama yok. Kuru erik yemistim gecen hafta o da midemi bulandirdi. Aslinsa safra kesem alindigi icin daha hizli calisiyor benim ama demir ilaci yok mu tek suclu o.
Sabah sabah ne ayrintili anlattim he
Gunaydin bende erken kalkanlardanim aslinda ama anca yazabildim kizim 8bde kalkip yanima gekmis atesi vardi annesi olsun ona hemen doktora gittik faranjit olmus yavrucagim ilac verdi aldik geldik corba yaptim icirdim kizana yataklari topla mutfagi topla derken bubsaat oldu evide bi supurup toz almam gerekicek burnu da coo tikali
Simdi dusunuyorum diger bebekde olsa nasil yapariz acaba biri hasta olsa gece digerini nasil kaldirip goturcez
Aslında imkan olsa da evde yatılı vakıcımız olsa sürekli.
Evet canim ama ben calismiyorum bide evde ole surekli bi kadinin olmasida rahatsiz ederdi sanirim beni:)Aslında imkan olsa da evde yatılı vakıcımız olsa sürekli.
Bende ayni dogustan kabizim bağırsak tembelligim var ama hamile kaldim kalali cok duzene girdi eskiden 4 gunde falan ziyaret ederken simdi gayet düzenli ilaclarin bize deisik bir tehsiri olmus demekki :)) cokta ii olmus bence :)Enteresandr herkes kabız olur ben her sabah düzenli tuvalete çıkıyorum edkiden üç günde bir çıkarken :) galiba ilaçlar dokunuyor bide su içmek yarıyor yoksaki yediğim muzlardan dolayı kabız olmam lazımdı
Evet canim ama ben calismiyorum bide evde ole surekli bi kadinin olmasida rahatsiz ederdi sanirim beni:)
Bu arada ates olcerleri arastirdinmi canim sen bugun hastanede kizimin hemen bogazinin altina ates olcerindegdirdi 2 sn de olctu markasini sordumda akme yaziyo medical sanirim ama kol alti olanlari onerdi onlar var zaten evde ama gec olcuyo
kabak cekirdegi kavrulmus olunca bir faydasi yok diye biliyorum. Kavrulmamisini da yiyrmiyorum kiramiyorum bir kere. Ya karnim agriyor kosuyorum wc ama yok. Kuru erik yemistim gecen hafta o da midemi bulandirdi. Aslinsa safra kesem alindigi icin daha hizli calisiyor benim ama demir ilaci yok mu tek suclu o.
Sabah sabah ne ayrintili anlattim he
Benim ilki mahvetmisti ama ikinci doz asi cok hafif agri ile gecti cok sukur.insallah seninde oyle olureşim erken kalktı sınava gitti yoksa bu saatte hala kahvaltı için onu bekliyor olacaktık erkenden yaptık kahvaltımızı yarın tetenozun ikinci dozu yapılacak ve 3 gün o iğrenç ağrı olacak kolumda bend ebugün eevi temizyeceğim ardından ütü vs..iş bırakmamam lazım yoka kolumun agrısı mahvediyor
dün çok yorulmuşum bütün kemiklerim sızlıyor![]()
Ben de cok merak ediuorum.insallah hersey yolundadirfyz35 yazmadı demi hala hastanede mi
Bnm eşim eğitime gitti bi haftalığına hemde bu şehirde kimsemiz yok bi iki arkadaştan başka
Gunaydin bende erken kalkanlardanim aslinda ama anca yazabildim kizim 8bde kalkip yanima gekmis atesi vardi annesi olsun ona hemen doktora gittik faranjit olmus yavrucagim ilac verdi aldik geldik corba yaptim icirdim kizana yataklari topla mutfagi topla derken bubsaat oldu evide bi supurup toz almam gerekicek burnu da coo tikali
Aslında imkan olsa da evde yatılı vakıcımız olsa sürekli.