2015 Şubat Anneleri

Öyle tabii bu işi en iyi yapılacaklar listesi yaparak çözebilirim. Çünkü zaten evi süpürüp silmek o kadar kolay ki. Bir arkadaşım senin evin ofis gibi demişti. Süs eşyası örtü falan yok çırpılcak temizlenecek. Derz aralarını kendim fırçalarım ama bu sadece sildiği için temizlenmiyor bile. Off sinşr oldum daha dün temizlik vardı bugün toz içinde ev. Onu nasıl başarıyor acaba.

liste iyi bir çözüm yolu, bi de onu dene , kabul etmezse de başka birini bulursun , komşularından falan memnun olan vardır temizlikçisinden

Günaydın kızlar.. Aşırı konforlu hastane odamda 6 serum eşliğinde sabahı ettik kızımla.. Kıpır kıpır meleğim çok şükür,demekki iyi.. Vertigom geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum.. 2-3 dk lık baş dönmelerinize şükredin,dün mahvoldum 6-7 saat boyunca.. Muhtemelen mr çekeceklermiş,belirtilerin beyin kaynaklı olduğundan şüpheleniyorlar.. Dün sabah bir şey yokken aniden başladı vertigo.. Dualarınızı eksik etmeyin bizden,öpüyoruz hepinizi kuzumla :)

canım inşallah mr da da bişey çıkmaz, çabucak çıkarsınız kızcenle

Günaydın kızlar.. Aşırı konforlu hastane odamda 6 serum eşliğinde sabahı ettik kızımla.. Kıpır kıpır meleğim çok şükür,demekki iyi.. Vertigom geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum.. 2-3 dk lık baş dönmelerinize şükredin,dün mahvoldum 6-7 saat boyunca.. Muhtemelen mr çekeceklermiş,belirtilerin beyin kaynaklı olduğundan şüpheleniyorlar.. Dün sabah bir şey yokken aniden başladı vertigo.. Dualarınızı eksik etmeyin bizden,öpüyoruz hepinizi kuzumla :)

Mr I çekerken üzerine kurşun bir elbise giydirmeleri gerekli diye biliyorum Fransa'daki Merve'ye de me çekiceklerdi o söylemişti. Aman dikkat canım. Bulunduğun yer de umarım iyi bir hastanedir.

Aynen öyle zaten o kadar paraya herkes koşa koşa gelir. Benim günlük yevmiyem bile 140 lira değil.

hakkaten çok alıyormuş, güzel para ama haketmediğini kendisinin düşünmesi lazım sonuçta bu işe ortalama bi standart var, ben hiç temizlikçi almadım ama alan arkadaşlarım kapı pencere koltuk tk. sildiriyolar diğer işlerin yanında , bence kadının yaptığı haksızlık zaten eşyan halın yokmuş o evi temizlemek onun ne kadar zamanını alacak ki

Günaydınlar :)
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. şuan mr'a girmende bi sakınca yokmuymuş? tek başına çok dolaşma,yanında hep birileri olsun. Allah esirgesin seni :(

Peynir ve balı birlikte yemeyi düşündünüz mü? Güzel oluyor tavsiye ederim :KK66: bu arada şeker kaç çıkacak acaba kırk yılın başı bir bal yiyim dedim onu da şekeri düşünmekten zor yiyorum.
azıcık baldan bişey olmaz canım,senin şeker değerlerin düşük çünkü ;)
Ben de peynir reçel severim :) hatta baklava yanında turşu :)
görümcemin lahmacun arasına baklava koyup yediğini bilirim ve hataylıların biberli ekmeği vardır son derece acı onun üstüne bal akıtıp yer. nasıl başarıyorsunuz kuzum? :)
bütün bunları görünce peynir-bal ikilisi çok normal geldi Litchi Litchi

bi arkadaşım da lahmacunun üzerine bal sürüp yerdi , midesinde nasıl olsa birleşmiyormuşmuş :)) bende zaten midende birleşecek ağzından ayrı ayrı gitsin bizim midemizin hatrına demiştim , tuhaf yaw : ))

hakkaten çok alıyormuş, güzel para ama haketmediğini kendisinin düşünmesi lazım sonuçta bu işe ortalama bi standart var, ben hiç temizlikçi almadım ama alan arkadaşlarım kapı pencere koltuk tk. sildiriyolar diğer işlerin yanında , bence kadının yaptığı haksızlık zaten eşyan halın yokmuş o evi temizlemek onun ne kadar zamanını alacak ki

Listeye her hafta bir pencere dahil etmeyi düşünüyorum böylece yetişmiyor demez ;) koltukları da sildiricem de kendim siliyorum ya o yapamazsa diye de düşünmedim değil. Derz aralarını fırçalatıcam çünkü ben yapamıyorum artık. Sadece bezle silip geçiyor aralar temizlenmiyor. He bir de avüze falan yok ama lambaları da sildirmeyi düşünüyorum :)

bi arkadaşım da lahmacunun üzerine bal sürüp yerdi , midesinde nasıl olsa birleşmiyormuşmuş :)) bende zaten midende birleşecek ağzından ayrı ayrı gitsin bizim midemizin hatrına demiştim , tuhaf yaw : ))
midede birleşmesi de enteresan. şahsen ben lahmacun yedikten hemen sonra bal yemem dolayısıyla midemde de birleşmez :)

Çatlaklar için L'occitane badem yağı istemiştim eşimden. Almış ama Clarins in de çatlaklar için olan yağını da almış önermişler çünkü. Şimdi evde iki tane yağ var. Hangisini süreyim sizce?

Geçen bir ev daha aradığını söyledi bana söylerken de seninki gibi kolay iş olsa keşke dedi yaw ;)

cok gecmis olsun canim vertigo zor hastalik ama bir iki haftaya geciyor atak gibi dusun. Bebeginin hatrina daha erken gecer ins

Listeye her hafta bir pencere dahil etmeyi düşünüyorum böylece yetişmiyor demez :KK66: koltukları da sildiricem de kendim siliyorum ya o yapamazsa diye de düşünmedim değil. Derz aralarını fırçalatıcam çünkü ben yapamıyorum artık. Sadece bezle silip geçiyor aralar temizlenmiyor. He bir de avüze falan yok ama lambaları da sildirmeyi düşünüyorum :)

duvarda sildiriyolar

Back
X