2015 Şubat Anneleri

verdıgım kan ve ıdrar tahlılı sonuçları normal cıkmıs..esım ustune basa basa dr a ılac ıcmıyor takvıye bırsey almıyor hamılelıkte gerekmezmı demıs..dr cok ıstıyorsa ana sağlık a gıtsın durumu anlatsın onlar verır ben gerek gormuyorum demıs :KK57:

benim doktorda vermedi , yemek yiyebiliyosan gerek yok dedi

çalışan bayanlar;
"Gebe Veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları Ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik" böyle müthiş bi yönetmelik buldum :) benm işime yarayan en önemli maddesi "hamile kadınlar 7,5 saatten fazla çalıştırılamazlar" kısmı. belediyede 8 saat çalıştırılıyoruz, ben hergün yarım saat geç geliorum :KK73:
işine yarayan olursa faydalansın bencee

Bir keresinde gördüm nivea vardı ortada çok kaliteli bir krem değildi yani neyse bu almış yüzüne sürüyor senin bu krem çok güzel dedi. O gün giderken kremi verdim ona. Çünkü annemle anlamları bile aynı kremi kullanmadım şimdiye kadar. Diğer dolaptakilerdem birinde de parmak gördüm. Uff çok zor yaa evine birini almak. Allahım kötü düşüncelerden uzak tutsun bizi. Insanın aklına binbir türlü şey geliyor tövbe tövbe.

valla ben sırf o yüzden almıyorum kimseyi, ama benim eşim çok yardımcı her işe yardım ediyor sağolsun

Bende hala cikamadim.canim gunaydin. Canim ellerde uyuşma bu donemde normalmis. Ellerini yuksege koyup yatarsan düzelir biraz. Ama yok agri sanci gibiyse, eline aldigini tutamiyorsan karpal tüneldir o da magnezyum alinca duzeliyor. Bende dun disari ciktim sağ bacagim boşta resmen her an dusebilirdim eve donup magnezyumu aldim bi müddet sonra düzeldi.

o magnezyum bana tuvalet sorunundan başka bir işe yaramamıştı zaten multivitaminde magnezyumda var ama etki etmiyor. çok değişik bir durum bu el ağrısı. hamilelik diye herşey normal gelmeye başladı zaten. yatakta yatış şeklim yüzünden guinness rekorlar kitabına girebilirim :D:D

Az önce bi yerde okudum 14-30. Haftalar arası en hızlı kilo alımı olur ,30. Haftadan itibaren Yavaşlar yazıyor .

selam kızlar herkese hayırlı günler akşam müşterinin biriyle gerildik gitmiş beni şikayet etmiş keyfim yok bugün nedense

Kızlar bebe telsizi aldınız mı? İlk bebesi olanlar siz kullanmış mıydınız? Ne tavsiye edersiniz?

@esoba ablacım senin ki çıkmış show tv ye :) günde 10 tane yiyin hamileyken lohusayken diyo. 10 değil ama 3 tane yiyorum ben :)

çalışan bayanlar;
"Gebe Veya Emziren Kadınların Çalıştırılma Şartlarıyla Emzirme Odaları Ve Çocuk Bakım Yurtlarına Dair Yönetmelik" böyle müthiş bi yönetmelik buldum :) benm işime yarayan en önemli maddesi "hamile kadınlar 7,5 saatten fazla çalıştırılamazlar" kısmı. belediyede 8 saat çalıştırılıyoruz, ben hergün yarım saat geç geliorum :KK73:
işine yarayan olursa faydalansın bencee
Öğle Arası mesaiden sayilmiyor dimi biz 8-4:30 calisiyoruz öğle arasını saymazsak 7.5 saat çalışıyoruz ama sadece ben değil herkes öyle çalışıyor bizde

benim doktorda vermedi , yemek yiyebiliyosan gerek yok dedi
sukurbuldum benden 1 tane daha :)
Az önce bi yerde okudum 14-30. Haftalar arası en hızlı kilo alımı olur ,30. Haftadan itibaren Yavaşlar yazıyor .
tamamen yalan son 3 ayda hızla kılo alıyorsun ne yaparsan yap alıyorsun...mukadderat:KK51:
Kızlar bebe telsizi aldınız mı? İlk bebesi olanlar siz kullanmış mıydınız? Ne tavsiye edersiniz?
ılk cocugumda hedıye geldı yurt dışından..ama hıc kullanma ıhtıyacı hasıl olmadı oylece duruyor.. yınede kullanmam sanıırm..

ben de aynı durumdaym arkadaşımın 2 aylık bebeği var kucağıma vermek ıstedı alamadım bişi olcak gibi geliyor hiç almadım kucağıma yeni doğan

Ayy canım ben dün akşam yeni doğmuş 2 aylık olmuş bir bebişi kucağıma aldım erkekti tombiş bişeydi öle dolu dolu geldi kucağıma küçücük değildi yani 3800 doğmuş zaten doğarken de :)

oy oy maşaallah canım ne güzel göbüşün var öle bnmkide senin kadar sayılır durr akşama kardeşimin ıphone var ondan resim çektirirsem eklerim buraya göbüşümü :)

Şöyle bir şey.kendini rahat bırakırsan bir şey olmaz acımıyor zaten.her şey kendini Salmanla ilgili.

İnşAllah sıkmazda salabiliriz kendimizi :KK51:

bir antepli olarak lahmacunun en güzelini antepte yiyeceğinizi iddia ediyorum. baklavayı zaten söylememe gerek yok ama ikisi bir arada mı hayırrrrrrr
turşu-limon-maydanoz-ayran başka da bişey istemez :stop:

bende denize hasret kaldım bu sene.haftaya antalya/kemerde eğitimim var 2 gün inş hava çok güzel olur diye dua etmekteyim :)

oyy oyy antepte ne yemekler var nohut dürümü die bişi var ben ona bittim :kk77::KK48:

eskiden öyleymiş ya . koltuklar mumkun mertebe duvara dayalı olurdu. ortada ne kadar boşluk varsa o kadar ıyıdır.
biz annemın evını duzenlıyoruz sonra gıdıyorum butun koridor görünmyecek şekılde halı döşemiş. hiç açık yer yok. yerler parke ama salona kocaman bır halı açmış halı koltukların altında . anne bu ne dıyorum. bız yerlere basamıyoruz dıyor.
bulduğu her açıklıkta da paspas var.
Ya sorma

Back
X