2015 Şubat Anneleri

eskiden öyleymiş ya . koltuklar mumkun mertebe duvara dayalı olurdu. ortada ne kadar boşluk varsa o kadar ıyıdır.
biz annemın evını duzenlıyoruz sonra gıdıyorum butun koridor görünmyecek şekılde halı döşemiş. hiç açık yer yok. yerler parke ama salona kocaman bır halı açmış halı koltukların altında . anne bu ne dıyorum. bız yerlere basamıyoruz dıyor.
bulduğu her açıklıkta da paspas var.
Benim annem de ayni ben uazin paspas bole kullanmam her helisinfe senin

antepe günübirlik gidip gelmiştik arkadaşlarla gezmek için, yemekleri 10 numara tabi benim beslenme alışkanlıklarıma göre , hele bi yerde bi servis vardı 10 numaraydı yine gitsem orayı bulmaya çabalarım enfesti , kızları da güzeldi : ))) keşke bi de lahmacun yeseymişim , şimdilik benim liste başım urfada yediğim lahmacunlar öff bee : )))
illede kebap soktunuz bugun ısanın aklına sımdı gel de yeme :))

Canım Bebek Doğmuş Hemen Küveze Koymuşlar Ben İş Yerinden İzin Alamadım Ama Eşim Şimdi Hastaneye Gidiyo Anne Hala Çıkmamış Ameliyathaneden. Eşim Gidince Daha Net Öğrenir Resim Falanda Çeker Yazarım Size
inşallah kuvöze ihtiyacı olmaz çıkar hemen. bende bir 34 olaydım daha cok gercı.

Aynen oyle. Dun dustum ve popom morarmaya basladi. Nasil oturacagimi, yatacagimi bulamıyorum
bebege bisey olmamis bunada sukur, ben yere yakinken yanlislikla oglanin kamyonun ustune oturdum aklim çikmsiti
sen nasil geçircen bu aciyi , krem sursen fayda etmezmiki
oturmasan hep uzanmaya çali$san yan poziyonda, çalisiyorsan isin daha zor tabi
çok geçmis olsun canim : (

• Beğen
Reactions: ydm
Bişey sorucam kızlar ksn uyuşmazlığı negatif çıkmış şükürler olsun ama idrar tahlilinde seyrek bakteri yazıyor napayım doktorum aramadı henüz ama birazda mantarım var kültür yaptırsam mı? Kafama takıldı idrarda diğer herşey normal

Az önce bi yerde okudum 14-30. Haftalar arası en hızlı kilo alımı olur ,30. Haftadan itibaren Yavaşlar yazıyor .
ben butun kılonun neredeyse %70 lik kısmını 14.haftaya kadar aldım. arada bır ıkı ay yememe dıkkat ettım o sırada 2 kilo falan aldım ayda. sonra sımdı yıne yemeden duramıyorum ama sankı fazla almıyorum artık. daha alacak durum kalmadı.

gittim gezindim geldim. daha burda girmedik bebek mağazası, çantacı ve pijamacı kalmadı.
bir yer bulamazsam migrosa gidiyorum bebek için ne alabılırım dıye.
kulak çubuğu aldım ve itiyaç listemde kolonya yazıyordu ne işe yarayacaksa onu aldım.
maksat deşarj olmak. oldum mu? olmadım. :(

Bişey sorucam kızlar ksn uyuşmazlığı negatif çıkmış şükürler olsun ama idrar tahlilinde seyrek bakteri yazıyor napayım doktorum aramadı henüz ama birazda mantarım var kültür yaptırsam mı? Kafama takıldı idrarda diğer herşey normal
Nitrat pozitif mi seyrek bakteri anlamsız kültür yaptırabilirsiniz

Back
X