2015 Şubat Anneleri

bebek odasını kısmetse aralıkta alcam. ben de ufaktan doğum çantamı hazırlıyorum ne olur ne olmaz diye. iki ailenin de ilk torunu onlar da çok tecrübeli sayılmaz. bebekle ilgili ilk etapta lazımlı olacak herşeyi hemen hemen aldım. bebek maması, şampuanı ve banyo takımı kaldı. şimdi biraz da kendi eksikliklerimi tamamlamaya başladım. işte pijamadır iç giyimdir vs. onları alcam şimdi de. 2 tane de normal hamile elbisesi aldım internetten artık pantalonlar rahatsız etmeye başladı beni. niyetimde kısmetse 37. haftaya kdr çalışmak var. yani 10 haftam kalmış. :KK57:

Oglumda olmustu sulu akinti. Dr turnusol verdi onu pedin ustune koydum. Renk degisimini soylemisti dr unuttum simdi. Bunda da bi ara oldu sulu akinti fos diye bi anda camasirim islaniyordu dr.a sordum koku akinti yoksa onemli degil dedi. Su sizmasi olsa bacagina iner islak dedi. Iciniz rahat degilse dr.a turnusol sorun deneyin. Ama sulu akinti da normal illa bebegin suyu anlamina glmiyor
ya benım başından berı akıntım var kokulu bırde cok fena. her seferınde doktor normal dıyor suyu falan. akıntıyı dıyorum ustunde duruyorum pis kokuyor dıyorum bır kez antıbıyotık verdı . daha ses seda yok. ama akıntı ve koku devam.

benimde kv dem kıza örüyor bişeyler, görümcemin 2 tane oğlu var çok kıskandılar , hepsi bebeğe mi ne kadar da çok olmuş dediler, kv de birer tane de onlara ördüler ama çok kıskanıyorlar hele küçüğü çok fena içerliyor, bana da 2 yıldır daha alışamadılar dayılarını ellerinden almışım : )) hain yengeyim onlara göre
Bende görümcemi kıskanıyorum 3.5 senedir oğluna bakıyor kv gık demeden ama bnmkine hiçte bakacak gibi gelmiyor

Canım herbişeyi artık kurcalamak istemiyorum. Neyi incelediysem bişey çıkıyor. Bu gidişle bişey alamıcam yaw. Geçen gün dedim ki çatlak oluşumu olursa diye birşey süreyim. Araştırdım L'occitane badem yağı iyi gibi geldi. Eşime söyledim almış ama yanında Clarins in çatlak önleyici yağını da almış önermişler. Ee şimdi iki tane yağ var hangisini süreceğimi bilemedim ikisi de baba bakıyor şuan. Iyice karışıyor kafam araştırdıkça :KK66:

Yuzde yuz kusursuzu bulmak zor zaten kotunun iyisi diye tercih et kullan artik sende aliskanlik olmus mesleki olarak fazla didikliyince de stres oluyirsundur tabi kolaylik versn rabbim;)

evet 3 lüler kampanyalı ama onlarında açma yerlerı yapışkan .zamanla yapışkan bozuluyor ağzı açık kalıyor. diğerleri de daha yahalı ve tekli.
ben aşırı kararsız biriyim tam bir aydır ıslak mendıl alıcam perişan oldum alamadım.bu sadece bir tanesı 2 sayfa listeyı hep nasıl alırım bılmıyorum. ondan dolayı sureklı gereksız seyler alıyorum.

Yapiskanli evet de hicbir pakette agzinin yapismamasi gibi sorun yasadgmi hatrlamiyorum paketi saglam oluyor acik kalma kuruma derdimz olmamsti o yuzden de

Nefes alamıyorum :KK43:

Hayirdir insallah nefes darligi gibi mi oluyor gecmis olsun canm

herkese merhaba,
aranıza yeni katıldım, doğum tarihi 1 mart görünüyor ama sezeryan olacağı için heralde şubat annesi olacağım.
şimdilik aklıma yazacak bişey gelmiyor, hepinize bi selam vermek istedim.

hosgeldin;)

hele bi de masa başı çalışıp oturamıyorsan , ah ah totom beni çok zorluyor git gide artıyor, hafta sonunun rahatlığıyla gidip almıyorum bi oturma simiti sanki o pazartesi gelmeyecek , iş yerindeki koltuğa korkarak bakıyorum ya
alsana daha çok var doğuma ben misafirlikte 3 saat oturdum kalkcaz kalkamadım valla

öff halı mevzusu benim babamda var. yazın kaldırmak isterdim halıları kaldırtmazdı. bendeki travmaya bak evlendim 2 sene evime halı almadım :KK70: bebiş geliyo üşümesin diye geçen ay aldık halıları :)

bütün görümceler mi cins olurmuş yahu :)))

ayy hiç deme ben bitiyorum nohut dürümüne. hamileliğim boyunca bi ona aşerdim bi de limona :)
halısız ev mi olur yav. taşınıyormuş gibi. duramam bende halısız ama kocaman halılar değil tabii.

herkese merhaba,
aranıza yeni katıldım, doğum tarihi 1 mart görünüyor ama sezeryan olacağı için heralde şubat annesi olacağım.
şimdilik aklıma yazacak bişey gelmiyor, hepinize bi selam vermek istedim.
sanki hamile olduğunu bugün öğrenmiş gibi yazmışsın. :)

bebek odasını kısmetse aralıkta alcam. ben de ufaktan doğum çantamı hazırlıyorum ne olur ne olmaz diye. iki ailenin de ilk torunu onlar da çok tecrübeli sayılmaz. bebekle ilgili ilk etapta lazımlı olacak herşeyi hemen hemen aldım. bebek maması, şampuanı ve banyo takımı kaldı. şimdi biraz da kendi eksikliklerimi tamamlamaya başladım. işte pijamadır iç giyimdir vs. onları alcam şimdi de. 2 tane de normal hamile elbisesi aldım internetten artık pantalonlar rahatsız etmeye başladı beni. niyetimde kısmetse 37. haftaya kdr çalışmak var. yani 10 haftam kalmış. :KK57:
çantalar nasıl.? kimse çanta resmi koymuyor. çantam bir tane var bir tane daha alıcam ama sonradan da işe yarasın ıstıyorum. çekçekli istemiyorum.

bebek odhaftasonukısmetse aralıkta alcam. ben de ufaktan doğum çantamı hazırlıyorum ne olur ne olmaz diye. iki ailenin de ilk torunu onlar da çok tecrübeli sayılmaz. bebekle ilgili ilk etapta lazımlı olacak herşeyi hemen hemen aldım. bebek maması, şampuanı ve banyo takımı kaldı. şimdi biraz da kendi eksikliklerimi tamamlamaya başladım. işte pijamadır iç giyimdir vs. onları alcam şimdi de. 2 tane de normal hamile elbisesi aldım internetten artık pantalonlar rahatsız etmeye başladı beni. niyetimde kısmetse 37. haftaya kdr çalışmak var. yani 10 haftam kalmış. :KK57:

Oh hadi biseykerin ucundan tuttu mu geliyor devami ben de bu haftasonu giriscem o islere nasipse heyecanliyim :)

Yuzde yuz kusursuzu bulmak zor zaten kotunun iyisi diye tercih et kullan artik sende aliskanlik olmus mesleki olarak fazla didikliyince de stres oluyirsundur tabi kolaylik versn rabbim:KK66:

Yapiskanli evet de hicbir pakette agzinin yapismamasi gibi sorun yasadgmi hatrlamiyorum paketi saglam oluyor acik kalma kuruma derdimz olmamsti o yuzden de

Hayirdir insallah nefes darligi gibi mi oluyor gecmis olsun canm

hosgeldin:KK66:
eee tabii bebekler boklu oluyor . benim eve aldıklarım 6 ay durdukları için bitmiyorlar zamanla bozuluyor. bebeklere bir hafta gıtmez belkıde.

Kızlar kızıma nevresim diktirmiştim. Çok beğendim:)
image.webp

çantalar nasıl.? kimse çanta resmi koymuyor. çantam bir tane var bir tane daha alıcam ama sonradan da işe yarasın ıstıyorum. çekçekli istemiyorum.

Bebiş bakım çantaları oluyormuş ya aldın mı canım sen onlardan? Ona bebişin kıyafetlerini koyarız. Benim bir sırt çantam var belki ona belki de omuza asılan büyük bir çantam var ona koyarım diyorum kendi kıyafetlerimi.

Selamın aleyküm kızlar, nasılsınız :) bugun karnım çok aşağıya inmiş aynada öyle görünce çok korktum yaaa :KK43: top gibi aşağıda sadece... Hayırlı ile bi doğsalardı :anneadayı: az kaldı 6 gün sonra doktora Gidecem çok merak ediyorum... Özledimmmm :KK15: minnnoşumu :KK15:

Back
X