Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk çocuğunda uni baby nin yeni doğan ıslak Mendili ni almıştım çok memnun kalmıştım yine aldım indirime girmiş gerçekten tavsiye ederimbeze bende hala karar vermedimde geçen molfiksin ıslak mendili indirime girmişti aldım gitti valla : )))
Bende de primarily tek geçerim en iyisi prima sonra canbebe. Bende prima aldımBen ilk çocuğunda uni baby nin yeni doğan ıslak Mendili ni almıştım çok memnun kalmıştım yine aldım indirime girmiş gerçekten tavsiye ederim
LiSe değil ilçeBenim evde çekcekli orta boy bi çanta var onu hazırlayacak eşyaları fazla fazla koymayı düşünüyorum ne olur ne olmaz lisede oturuyoruz hastane 90km gidip gelmek zor. Ilk çocuğunda da aynı çantayi kullanmıştım araba var zaten hatta son haftalar çantayi arabaya koymuştuk ☺☺☺
güzel halıların hepsi pahalı oluyor ondandır. bende nerde bir el dokuması varsa onu beğendim ama o kadar para verilmez yani, bide onların bakımı temizliği daha zorbende aşırı halı merakı var. 8 yıldır evlıyım evıme doğru düzgün bir şey almadım ama butun paralarımı halıya yatırabılırım. nerde cok pahalı halı var gıdıp onu begenıyorum. halıcıları gezmeyı de sevıyorum ama hepsı nedense cok pahalı geliyor.
çok geçmiş olsun. bol bol dinlen canım. umarım eşinle de problemleri atlatırsınız bütün bunlara gerek kalmazMerhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler![]()
75lik ölçümde 197 çıktı ilk saat,ikinci saat 190. öyle olunca bana da doktor diyet+yürüyüş verdi on gündür en az 142yi gördüm oda resmen aç kaldığım zamanlardı yani. inş seninki düzelmiştir gerek kalmaz insülineGeçmişolsun canım. Kaç çıkıyoduki şekerin? Benimde yarın şeker kontrolüm var, 1 hafadır diyetteydim.
Yedim yedim mide göçtü yine. Şu akşamdan az yesem ne olur sanki. Sonra dayan sodaya.
Ben bu akşam kendimi tuttum , 3.5 ta yedim en son akşam da salata bir dilim kep ekmekYedim yedim mide göçtü yine. Şu akşamdan az yesem ne olur sanki. Sonra dayan sodaya.
hahahah çok güldüm kız buna. :))))))
Evde iki bekar erkek olunca annem maalesef suan yanımda değil inşallah doğuma yakın gelecek yanıma, bebisi kirklayip doner diye konusuyoruz. Ama kv icin birsey diyemeyecegim beni yolda gorse tanimaz heralde7 aydir bir kere bile arayip sormadi ogluyla selam yolluyor anca, uyuz!
Ben bu akşam kendimi tuttum , 3.5 ta yedim en son akşam da salata bir dilim kep ekmek
Ben ilk çocuğunda uni baby nin yeni doğan ıslak Mendili ni almıştım çok memnun kalmıştım yine aldım indirime girmiş gerçekten tavsiye ederim
Sütlü kahve içtim bastırdı, biraz da Fındık . Tavsiye ederimAfiyet olsun canim cidden tebrik ediyorum. Çok yorulunca canavara dönüyorum nedense ya.
waaaww iradene hayran kaldım :)Ben bu akşam kendimi tuttum , 3.5 ta yedim en son akşam da salata bir dilim kep ekmek
Canim gecmis olsun bir daha yasamazsin insallah...Merhaba kızlar.. Çıktım hastaneden,evime geldim.. Mr dan kurtuldum şimdilik,eğer tekrar olursa ki inşallah olmaz o zaman mr çekilecek.. Ayrıca mr gebelikte de zararlı değilmiş,radyasyon yaymadığı için.. 3 gün kullanacağım bir ilaç verdi doktorum,iyice dinlen,çok ayakta kalma dedi ve 10 günlük rapor verdi birde.. 6 damar yolu,8 serum kollarım acı içinde damarlarım ince olduğu için.. Çok yorgunum hem bedenen hem ruhen.. Eşimde dünyanın hakaretini etti ben canımla boğuşurken,o halimi göre göre.. Allah kimseyi merhametten yoksun bırakmasın.. Hayırlısıyla kızıma kavuşayım ilk işim boşanıp tayin istemek ve memleketime dönmek olacak.. Dualarınız için teşekkürler![]()
Uykuyu bile etkiliyor. Her gün diyorum yemiycem yine yiyorum.Al bendende o kadar nefes alamiyorum şuan ne varsa bu kadar yedim
Son aylarda alınan kilo genelde ödem olurmuş diye de okudum son ay kilo alınmazmış genelde
Ankaralı arkadaşlar yazar şimdi ben istanbuldan ama yeni yerler iyi gelir bence boşverin aileleri kendinize bakın. Ne güzel işte yeni şehir,yeni ev,yeni hayat ve bebek.slm kızlar. 5 dk oldu öğreneli; eşimin tayini ankaraya çıkmış. bakanlıklara. tercihlerini kendisi yapmıştı. ben daha yakın yerleri yazdığını sanıyordum. o memleketini yazmak istiyordu ben istemedim. biraz inatlaşmaya döndü iş. ankara onun ailesine 10, benim aileme 5 saat mesafede. üstelik ailemle küs.tanıdığımız kimse yok.
ankarada yaşayan var mı? nerede oturulur? kiralar nasıldır? ulaşım nasıldır? ben de öğretmenim benim atamam nereye çıkar bu durumda? şu an ikimiz de şoktayız. onun da suratı düştü meleketini yazdırmadığım için benden intikam alıyor sanki
karda kışta hemde hamileyken nasıl taşınıcam ben?