2015 Şubat Anneleri

hiç bir neden yoktu diğer her testim yapılmıştı hemogram tsh alt asl filan bir tek idrar testi yapılmadı doktorda onu da yapalım da kesimleşsin dedi. idrar kültürü ve idrar tahlilini verdim idrarım hemen çıktı ama kültür testi 48 saatte çıkıyor. idrar testimde bakteri çıktı doktor enfeksiyon olabilir antibiyotik yazalım dedi. öyle oldu yani aslında her gittiğimizde yapılması gerekli bu tür testlerin ama bazı doktorlar nedense istemiyor.
Bendende seyrek bakteri çıktı sadece ama doktor normal kültüre gerek yok diyor o uüzden sordum senin bakteri oranı neydi hatırlıyor musın

hahahahahah :D allah seni ya dedim bu kız girmeyeli diyet mi yapıyor ne yapıyor :D plaka sayıyormuydunuz ben saymıyorum hala sayınca hiç geçmiyor o yüzden bıraktım :D kasımda bitti sayılır az kaldı aralık var önümüzde sonra allah ne verdiyse çatır çatır doğuracak bu hatunlar :D
evet sadece aralık var beklenecek ocakta doğumlar başlar. ayrıca ocakta doğacak olsada artık o kadar endıse eeteyız heralde.
baksana dun 34 haftalık dogmustu kocaman maşallah.

duymazlar mıı, benimki babasının sesini duysun bi süre sonra tekmeler tekmeler
neyse mübarek cumayı lüzumsuz yaratıklardan konuşarak kırletmeyelım.. :KK66:
cay demledim,yatagı yorganı topladım..bugun hava hepten kapkara yahu..sabah sabah bırden de rahmet yağdı..
bıldıgın kıs gelmıs anlaşıldı..

dun ku davet e sarkıcı GOKMEN geldı..anam adam sarkı soyledıkce benım veled dedım bı sağdan çıkacak bı soldan.2 saat hıc durmadı ama ılk defa bu denlı sıddetlı hareket ettıgını gordum..esıme dedım artık gıdelım yoksa bırısı bitarafımdan çıkacak.:KK70:.arabaya bındık duruldu..sonra eskıye döndü hareketlerı.. seslerı duyuyorlarmıydı kızlar ya..

bir şey olmaz canım ne olacak. elın etkılenmıstır sadece oraya ınse zaten sende zarar görürdün.
Doğru diyorsun canım.Valla Allah razı olsun hepinizden , iyi ki var bu topic.İçimi çok rahatlattınız kızlar hepinize teşekkür ederim. :KK36::KK36:

Bendende seyrek bakteri çıktı sadece ama doktor normal kültüre gerek yok diyor o uüzden sordum senin bakteri oranı neydi hatırlıyor musın

37 idi bakteri miktarı tabi buna 2 de maya hücresi eşlik ediyordu bende o yüzden doktor enfesksiyon olabilir dedi zaten kültür de de çıktı benim. şimdi gittiğimde ona bakıcak tekrar test isteyebilirim dedi. ona göre antibiyotike devam edip etmeyeceğimi söyleyecek :S

Tartıya çıkmamak çözüm değil ki bacım :)
kendımı kandırıyorum işte. bazen dıyorum bu kadar kilo almasaydım da akşamları bu kadar zorlanır mıydım acaba?
gunduz ıyıyım ama aksam yattığım yerden kalkamıyorum.
başka bir problemım yok Allaha şükür.

Bugün canım istemiyor pasta :KK66: ama buraya kocaman bir Mado açılmış. Diyabetliler için sıfır şekerli salepleri varmış bak ondan alabilirim :KK66:
salep boza ikisininde tadını bile bılmıyorum. benım içecegım çay .
şu anda deli gibi istiyor canım ama çaycı cumada. bizim çaycı cumada 3 saat falan kalıyor.

hangi hastane. epidural dedıgın sezeryan mı .sen de oyle mı yaptıracaksın. off istemem ben oyle yaa. bayıltsınlar benı
Beylikdüzü medilife. Evet epidural sezeryan. Arkadaşımda genel aestezi istiyorudu. Anestezistle konuştu. Baya bi anlatmış. Gnel anestezide bebekte etkileniyormuş, bebekte baygın olabiliyormuş. Onuda ayıltıyorlarmış falan. Kıyamadı oda bebeğine haklı olarak. Ama çok iyidi dedi bakalım. Yeni çıktı akşamada böyle olur inşaaallah.

senin uzak cidden ama sen sık gıtmıyorsun sankı. hoş bende sık gıtmıyorum ama bizimde araba yok. taksi ile de uzak yere gidilmiyor.
bursa da trende mi var? üni. öğrencılerını bılmıyorum ama lise öğrencılerınde bır cene var akıllara zarar. bir keresınde mınıbusçü bağırdı yeter bu da kafa dıye.
o lise öğrencilerine ( özellikle kızlar ) birgün bende bağırıcam zaten hem susmuyorlar hemde ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor

senin uzak cidden ama sen sık gıtmıyorsun sankı. hoş bende sık gıtmıyorum ama bizimde araba yok. taksi ile de uzak yere gidilmiyor.
bursa da trende mi var? üni. öğrencılerını bılmıyorum ama lise öğrencılerınde bır cene var akıllara zarar. bir keresınde mınıbusçü bağırdı yeter bu da kafa dıye.

aslında ben de herkes gibi gidiyordum doktora :S yani şimdiye kadar ayda bir idi. en son gittiğimde doktor bundan sonra 2 hafta da bir geleceksin dedi. sanki bu her yerde böyle diye biliyorum özeller hariç tabi çünkü onlar her hafta gidebiliyor kontrole :S
bursa da tren yıllardan beri var :D sadece uzatıldı mesafeleri mesela kestel bursanın en doğusu üniversite bursanın en batısına kadar gidebiliyorsun :D istanbulun metrobüsü gibi ama bu treni :D
lise öğrencileri de aynı şekilde ama mesela belli bir yere kadar gidiyor liseliler daha sonra benim gideceğim yere kadar ünililer. sanki 3 yaşında çocuklar vır vır vır koca koca insanlar. mesela geçen gittiğimde dönüşte bir grup üniversiteli oturdu karşıma. patolojide öğrencilermiş. anlattıklarından resmen kafayı sıyırıyordum. düşen bebekleri veya aldırılan bebekleri anlatıyorlardı. işte eli ayağı belli cinsiyeti belli böyle bir pis kokuları var az daha bağıracaktım da başka konuya geçtiler.millet ağzı açık onları dinledi diyorum kendi kendime yarın öbür gün bunlar doktor olacak hani nerede kaldı bunların saygı sevgi hoşgörüsü.

saka gıbı:KK57:
görümcem aradı sımdı..
aynen soyle dedı..meltemcım annem doğum ıcın sana bakmak ıstıyor,gecen bana bılet alalım yanında olayım dedı ,dedı..:KK57:

annem ve babam gelecek kimseye gerek yok başka dedım. pesss dıyorum

uçununde kullanim alani farkli canim
ilk resimdeki arabasi olan için $art zaten , burda o olmadan hastaneden çocugu çikaramiyorsun, bebegi kucaginda tasitmazlar yani ..

gliba 3. resimdeki de giriyor arabaya o kuvet gibi olan ama ben hiç denemedim , deidgim gibi çok kaba bisey,1. si daha pratik ..

Travel sistemler var puseti arabaya takıyosun büyüyünce de normal arabaya dönüşüyor başka bir üstle. O tarz bişeyi önerir misin?

Merhaba hayırlı cumalar herkese, kızlar kilolar ne alemde :KK43: ben bu ay 1 kilo bile almamışım :KK43: halbuki bu ay tıka basa yemek yedim. Çok enerji harcıyorum bebek güzel beslensin diye.. Normal mi almamam onuda anlamadım :KK43:
30 haftadan itibaren annenin kilo alım kızı düşer yazıyordu dün okudum da

40 haftanın içindeydi. Epidural oldu. Çık rahat geçti dedi. Odaya geldiğindede çok iyiydi. Oğluşuda çok tatlı maşaAllah:) ameliyatta hatta daha bitmedimi sıkıldım demiş:) doktorlar çok iyidi bebeğim hayatım diye konuşuyorlar hep dedi. İçin rahatladı. Bende orda yapıcam çünkü:)

Arkadaşının ve senin gözünüz Aydın canım. O ne güZel ilgiymiş hepimiz oraya mı gelsek :)

Back
X