2015 Şubat Anneleri

bir şirkette çalışıyor.
birde çok kıymetli eleman gider diye ödleri kopuyor. piyasada aynı işi yapanlar hep peşinde.
patronun kendi eşi yeni doğum yaptı. adam her seferinde kendı de gitti eşi ile hastaneye ama başkasına gelınce para verıyorlarya gitmesın ıstıyorlar.

Çalışana izin bile yok. Insanda değer yok ülkemizde maalesef.

Şeker kontrolümüde yaptırdım. Doktor normal insanların şekeri seviyesinde dedi. Çok güzel uygulamışsın diyeti dedi. Hocam boşuna 3,5 kg vermedim dedim:) bi kitapçık verdi baya geniş bi liste. Yemem gerekenleri söyledi. Arada ölç şekerini kontrol et dedi. Ama pirinç yasak.

Şükür en azından artık aç kalma sakın.

Canım benimde bugün 1 saat sonra 132 iki saat sonra 84 çıktı valla deli oldum zaten şeker yüzünden yediğim herşeyde bunda şeker var mıdır diyorum ama dün çok ama çok acıkmıştım eltimde dolma yapmış göndermiş sağolsun evde yemek yoktu yedim valla napiyim .

Ah kıyamam ya çok gıcık oldum patrona pislik adam yazık demekki kocan stres altında ve bsşına ne geleceğini bildiğinden gelemiyormuş . Nefret ediyorum böle işverenlerden
canım sana bişi sorucam dojtorun senden neden idrar kültürü istemişti tam israr tahlilinde ne çıkmıştı?

Dolmadaki pirinçten ne olacak bir avuç bişey zaten. Ye tabii sağlıklı bir yemek dolma.

Travel sistemler var puseti arabaya takıyosun büyüyünce de normal arabaya dönüşüyor başka bir üstle. O tarz bişeyi önerir misin?
evet canim onu anlatmaya çalisiyordum tam oalrak
oneririm tabi, ayri ayri alacaginiza oyle beraber bisey alin ..
benim içjn bebek arabsi = puset ayni anlmda burda, Tr sini karistirmisim galiba : )
puset de bebek arabsida gerekli bence kisaca oyle soyleyim ..

biliyorum TR de beebkelr kucakda tasiniyor genelde ama çok tehlikeli bu .. ben hiç kucagimda tasimadim , ya kanguruda ya pusetde oluyor bebek ( disardayken ) , nasil bebek tasiniyor pusetsiz onuda bilmiyorum yani : )

dolma ve çorbadaki pirinç seerbesty diye biliyorum ben,olmadi ince bulgurda koyun pirinç azalir
pilavi aysak, bulgur pilavi ni yiyebilirsin ama ysmnfth ysmnfth

saka gıbı:KK57:
görümcem aradı sımdı..
aynen soyle dedı..meltemcım annem doğum ıcın sana bakmak ıstıyor,gecen bana bılet alalım yanında olayım dedı ,dedı..:KK57:

annem ve babam gelecek kimseye gerek yok başka dedım. pesss dıyorum
tepkini ölçmek için öyle demiş olabilir
geleceksede annen baban gidince gelsin her kafadan farklı ses cıkmasın

evet sadece aralık var beklenecek ocakta doğumlar başlar. ayrıca ocakta doğacak olsada artık o kadar endıse eeteyız heralde.
baksana dun 34 haftalık dogmustu kocaman maşallah.

ocakta doğumlar başlayınca sende endişe etmez miyiz ? bence katlanarak artarr ))

doğumdan sonra dogumla birlikte kaç kilo gidiyor?
ben ilk 5 ay kilo almadım 4 kilo verdim şimdi hamile kaldıgım kilodan iki kilo fazlyım şimdi 6 kilo mu almışım yoksa 2 kilo mu almış oluyorum

dolma ve çorbadaki pirinç seerbesty diye biliyorum ben,olmadi ince bulgurda koyun pirinç azalir
pilavi aysak, bulgur pilavi ni yiyebilirsin ama ysmnfth ysmnfth
Beyaz pirinci de Yasmin kullanıyorum ben, glisemik indexi daha düşük diye okumuştum , ama yıkarken nişastası daha az geliyor gercekten

Sabah annemle konuştum alınacaklar listeliyorum falan dedim meğer annem hazırlıklara çoktan başlamış bile. Daha önce bebişimizi kaybettiğimiz için sanırım bana bunları söylemeye çekiniyorlar. Çok yorulmasa bari. Evlenirken bir kamyon çeyiz vermişti hala eve bişey almıyorum herşey var ;)

ben en son 98 iken tartılmıştım. 100 ü görmek ıstemedıgım ıcın bıraktım.
bu kontrolde bır seyler yapıp doktoru katekulliye getırıp tartılmasam dıyorum.
artık cok almıyorum sanki ama yınede 2 kilo almışımdır mutlaka bir ayda. off yaa

Artık o tartıda gördüğümüz her rakam bize ait olmıycak bebiş alıcakmış işte.

o lise öğrencilerine ( özellikle kızlar ) birgün bende bağırıcam zaten hem susmuyorlar hemde ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor

lise değil de ortaokul yaşındaki kızlar birbirlerine çok fena küfür ediyor , erkeklere de küfür ediyor erkeklerde onlara diyolar , bizim zamanımızda hacı, abi falan vardı şimdi ayıp ayıp şeyler söylüyorlar

Kızlarrr lütfen acil bilgisi olan varsa yazsın.Az evvel prizden az da olsa elimi elektrik çarptı 1 saniyeliğine.Akım düşüktü, bebeğim çok şükür hareket halinde.Yine de düşünmeden edemiyorum bir şey olmuş mudur diye.Doktorumu aradım o da yurtdışında imiş, mail attım cevabını bekliyorum.Moralim bozuldu.

Lavaboya git suyu aç suyun aktığı metal kısmı iki eşinle tut su açık kalsın birkaç dakika bekle.

saka gıbı:KK57:
görümcem aradı sımdı..
aynen soyle dedı..meltemcım annem doğum ıcın sana bakmak ıstıyor,gecen bana bılet alalım yanında olayım dedı ,dedı..:KK57:

annem ve babam gelecek kimseye gerek yok başka dedım. pesss dıyorum

kaynanan yerini yapıyor , gelirse ne ala , gelmezse de çok gelmek istedim de istemedi der artık, kocanı ararlarsa kocan ne der ?

Sabah annemle konuştum alınacaklar listeliyorum falan dedim meğer annem hazırlıklara çoktan başlamış bile. Daha önce bebişimizi kaybettiğimiz için sanırım bana bunları söylemeye çekiniyorlar. Çok yorulmasa bari. Evlenirken bir kamyon çeyiz vermişti hala eve bişey almıyorum herşey var :KK66:
ahh anneler..kanatsız melekler...
:KK68:

Back
X