Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hangi akla hizmet ettiysem kizimin butun esyalarini vermisim hep yeniden aldim sirf evde yayinti oomasin bazalar dolaplar tika basa dolu olmasin diye simdi cok uzuluyorum okdar guzel elbiseleri falan vardiki inan pismanim
biberon avent iyiymiş evet diğer ürünlerde kararsiz kaldım yalnızBilmiyorum çok kişi onu önerdi. Arkadaşımda yeni doğum yaptı o da memnunmuş. Bu çok inceleyen araştıran kişilerde onu önerdi. Ben biberonu avent diğerlerini sebamed alıcam.
Bende aldim ondan canim tavsiyebuzerineBende biberonda Dr. Browns markasını çok duydum. Gaz yapmama özelliğide varya. Eltim almıştı memnundu, kullanıcı yorumlarıda olumlu. Ondan almayı düşünüyorum.
Bende bi gun ondam panik yaomistim ya okdar hareketli bebek birgun boyunca hic tekmelememistiBebeğim bütün gün çıt çıkarmadı. Şu anda nasıl duruyorsa bir kasığıma vuruyor bir sol göğsümün altına çapraz duruyor sanki..
Hep tekmelense keşke çok seyrek yapıyor.
Bende onla ilgili bi.yazi okumustum bulsaydim paylasicaktim tatlinfalan hepsi hikayeymis asil sut yapan sey suymusBirde bugün haberlerde dr dedi yemekle sütün yapılmasının hiç alakası yokmuş. Bol su ve stresten uzak durmak gerekiyormuş
Öyle.günlerde iyice üşütüyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor.Bende bi gun ondam panik yaomistim ya okdar hareketli bebek birgun boyunca hic tekmelememisti
Ben çok su içen biriyim. Şurda iki dk da bile 3 tane 50 ml içtim. Hep susuzum.Bende onla ilgili bi.yazi okumustum bulsaydim paylasicaktim tatlinfalan hepsi hikayeymis asil sut yapan sey suymus
Insallah canim bol bol olur bebisinde bol bol emer su sutu arttirir ama doyurucu olurmu orasini bilmiyorumBen çok su içen biriyim. Şurda iki dk da bile 3 tane 50 ml içtim. Hep susuzum.
Çok sütüm olur inşallah.
Ben calismiyorum esimin sigortası yani emekli Sandığı karsilamiyormu acaba bilginiz varmıözel sağlık sigortan varsa farklı ama sgk olarak soruyorsan evet ücretli yani 1000-6000 arasında normal doğum fiyatları sgk olmasa 2 katı olarak düşün
İnşallah canım iki hamileligimde de fazla fafazla aldım geri verdim hepsini bu 3.hamileligim digerlerine göre daha iyi bakalımBundan sonra dikkat edebilirsek kendimize aldığımız kilo yavaşlıyormuş , ödem olursak bilemiyorum tabi ama ödemden kurtulmak daha kolay sonrasında :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah hepimizinkinide çok güzel olmuş maşallah canımOdamiz bu
cok.uzuluyorum senin bu yasadiklarina canim hepimiz evli.insanlariz hepimizin evinde problemler oluyor ama senin dedigin gibi eminim kimsede olmuyordur.allah kocana akil fikir versin icine allah korkusu dolsun insallah.cunku allah korkusu olsa hamile kadina merhametsizlik yapmaz. ne olur uzme kendini bak sikinti stres nelere yol aciyorrVertigodan sonra ishal v karın ağrısı şimdi de.. Tuvalete çıkmama rağmen karnımdaki huzursuzluk geçmedi,midem de bi tuhafne oluyor bana bu aralar,sanırım yaşadığım yoğun stres sebebi
Allahım bebeğimi ve beni koru
beni merhametsiz kocamın eline düşürme nolur
![]()