aman uzak dur onlardan bağımlılık yapar.tipik türk kadını oldum evde yaaa
bütün gün yarışma seyrediyorum benim kuaförüm var adamın gevşek ağzına sinir oldum bide güneş gözlüğü takıyo manda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman uzak dur onlardan bağımlılık yapar.tipik türk kadını oldum evde yaaa
bütün gün yarışma seyrediyorum benim kuaförüm var adamın gevşek ağzına sinir oldum bide güneş gözlüğü takıyo manda![]()
Bugün ilk günaydın benden olsun.
Uyku tutmadı bi türlü, kafamdaki tilkiler bi rahat bırakmadi.
kızlar size bişey danışacam; benim eşim 6 aydır çalışmıyor, bana miktarini söylmedigi borçlari ve birde araba taksitimiz var.
geçen gün annesine mutfağa 1000 tlye tv aldı,aslında al biz parasıni göndeririz dediler ama sonrada ona ayırdıklari parayı harcadıklarini oğullarıyla ceplerinin nasılsa aynı olduğunu söylediler Ve göndermediler.
Şimdi kv bebeğin beşiğini biz alacaz diyo ama aynısını yapacaklar eminim.biz alacaz onlarda biz aldık diye gezecekler.
bunlar içimde sisip kalıyor, Sizce napayim?
evine hoşgeldin :) inşallah vaktinde ve sağlıklı gelir bebeğinKızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte![]()
tipik türk kadını oldum evde yaaa
bence de hiç kimse annene laf edemez zaten bir kez ettirirsen inan gerisi gelir... bende şöyle bir durum yaşadım şaştım kaldım eşimin teyzesi gelmiş ilk defa görüşüyoruz kadınla annenin herşeyi hazırlaması gerekir sen neden hazırlıyorsun dedi bende benim annem rahatsız zaten birşeyler örüyor ben örmesini bile istemiyorum dedim ama kaç gündür etkili bir söz söyleyemedim diye kuruyorum
hahaha :) çok komik.:) benım eşim hiç yemıyor kendı hakkını da bana verıyor.:) ama haklısın haklıyız... ben hayatımda yemek için hiç iştahlı birine ihtiyaç duymadım hatta iştahsız olsun ben daha çok yiyeyim :):):) seni dövmezler bende senin sayende dövülmem
Allaha şükür sende atlattın. evde yatan 4-5 kişi var şu anda sanırım.Kızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte![]()
canım eminim kötü birşey yoktur sen son zamanlarda işten dolayıda stres yaşadın haliyle o da yoruldu annesi
dinlenmen iyi gelecektir emin ol
benim bile 1 haftadır yatıyorum göbeğim yukarı çıktı eskisinden daha rahatım
dinlenmek onlara daha iyi geliyor
ben de evde çok paspalım bol bol seyler gıyıyorum. bazen diyorum acaba eşim beni çirkin buluyor mu diye kendi kendimi yiyorum.![]()
ay genç olsun hamile dediğinin götü göbeği olur biz 5 aylık hamileler değiliz ki ama... nerde o eski hamilelerrrrr
valla eski hamileleri hatırlıyorum da hepsi yarım dünya idi. ne güzellerdi. ablam 50-55 kg kadındı hamıle kaldı bir dünya oldu 3 çocuğunda da.
bunlar iksir mi içiyor ne yapıyor ama baksana iştahlı birini çağırıyorlar yanlarına yemek yesinler diye.
yemek bile zorla yiyorlar. 7 kilo aldık diye ağlayacaklar.
sanki biraz açık açık dedikodu yapıyoruz.
minibüsçülere çok laf söylüyorum, eşim diyor bir gün biri seni dövecek.
şimdi de forumdan biri beni yakalasa döver kesin.
Kızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte![]()
hahaha ben ev kuşu biliyorum o mandayı 3.ye katılıyor yarışmaya![]()
aman uzak dur onlardan bağımlılık yapar.
izleme pskoloj,n bozulur hele özlem i kendine yasaklaman lazım görmezden gel![]()
geçmiş olsun o hoca seni yordu ondan olabilir çünkü sen zaten raporluydun yorulmamalıydın
ah canım emin ol istemezsin zayıf olmak herzaman ıyıdır.ay yok valla hiç alınmıyorum
işe giderken daha çok yiyordum şimdi o kadar yiyemiyorum sadece ona üzüldüm
bende çok isterdim 20 kilo almak ama olmadı
ama bunu bana teeeee 8 sene önce söylemişti doktor
55 le doğum yaparsın dedi doğru çıktı
iksir olsada kilo almak için içsem
en azından sizinle diyet muhabbeti yapmak isterdim doğrusu
yaptı bile valla
yarın işyerinde açıp tekrarlarını izlerim heralde![]()
Öyle gerçekten. Telefonda her detayı söylememize rağmen bu şekilde getirdiler. Insan canı çekince daha çok hayal kırıklığına uğruyor. Bakalım bugün kendim patatesi fırında pişirip kumpir niyetine yemeyi düşünüyorum![]()
Kızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte![]()
sen bebekten bahsetmeye bıle korkuyorsun. hiç bebekten bahsettığini duymadım. oynuyor oynamıyor şu bu hiç.Aynen öyleydi görev süremi uzatmamakla tehdit edince hergün gitmeye başlamıştım. Bakalım Dr um ne diycek. Inşallah bebiş iyidir yaa.
Ya üstüne panco giydim bgüün pazara çıktık herkess kaç aylık dediisüpersiniz böyle devam edin. siz bol bir şey gıysenız kımse hamıle demez.