• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bugün ilk günaydın benden olsun.
Uyku tutmadı bi türlü, kafamdaki tilkiler bi rahat bırakmadi.
kızlar size bişey danışacam; benim eşim 6 aydır çalışmıyor, bana miktarini söylmedigi borçlari ve birde araba taksitimiz var.
geçen gün annesine mutfağa 1000 tlye tv aldı,aslında al biz parasıni göndeririz dediler ama sonrada ona ayırdıklari parayı harcadıklarini oğullarıyla ceplerinin nasılsa aynı olduğunu söylediler Ve göndermediler.
Şimdi kv bebeğin beşiğini biz alacaz diyo ama aynısını yapacaklar eminim.biz alacaz onlarda biz aldık diye gezecekler.
bunlar içimde sisip kalıyor, Sizce napayim?

Böyle çıkarcı insanlara anne baba bile diyesim gelmyor inan.. aynıymış cepleri oğullarıyla bak sen. aynı kafa benim eşimin ailesinde de vardı. ve işin ilginç tarafı bu insanlar çocukları için bişey yapmaz, ama yaptığına inandırır çok değişik bir ikna kabiliyetleri var. benim eşimin de çalışmadığı zamanlar olmuştu ve birsürü borcumuz vrdı. hala eşimden biz sana veririz nasılsa diye para almaya çalışıyorlardı. nasıl bir insaf nasıl bir vicdan ben anlayamıyorum. çok kavgalar ettik. hala da bazı şeylerin mücadelesini veriyorum. kesin ve net bir şekilde sana tavsyem aslaaa alttan alma.. zaten eşin çaışmıyo muhtemlen sen çalışıyosundur ev bakmak bir de bebek hazırlığı ypmak kolay mı? mufağa tv nedir yaa? yoksa paran izleme kardeşim bu kadar basit. he paran olur çok fazla eşine ailene bakarsın borcun olmaz birikimin olur kenarda alırsın anana babana feda olsun..eşine içinde gelenleri anlat sakince tavrını net bi şekilde belli et, hele ki hamile bir kadını böyle sıkıntıya sokmaya kimsenin hakkı yok inan.

Kızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte :KK43:
evine hoşgeldin :) inşallah vaktinde ve sağlıklı gelir bebeğin

bence de hiç kimse annene laf edemez zaten bir kez ettirirsen inan gerisi gelir... bende şöyle bir durum yaşadım şaştım kaldım eşimin teyzesi gelmiş ilk defa görüşüyoruz kadınla annenin herşeyi hazırlaması gerekir sen neden hazırlıyorsun dedi bende benim annem rahatsız zaten birşeyler örüyor ben örmesini bile istemiyorum dedim ama kaç gündür etkili bir söz söyleyemedim diye kuruyorum

ayy teyzesi söylese lafı yapıştırırdım ben de gerçi kv de eşim evde değilken söyleseydi yine yapıştırırdım :)
bir daha karşılaşmanızda yine öyle bir laf ederse "annemin ne yaptığı sizi ilgilendirmez" der geçersin...
ne söyleyeceğimi biliyorum eşim yanımda değilken arasa, bir de konuyu açsa:KK6: elbet günü gelecekkk :KK45:

OTE="ideal, post: 38150735, member: 231536"]Kızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte :KK43:[/QUOTE]
Cok Cok gecmis olsun.Rabbim bidaha yasatmasin.

:) ama haklısın haklıyız... ben hayatımda yemek için hiç iştahlı birine ihtiyaç duymadım hatta iştahsız olsun ben daha çok yiyeyim :):):) seni dövmezler bende senin sayende dövülmem
hahaha :) çok komik.:) benım eşim hiç yemıyor kendı hakkını da bana verıyor.
dışardan mıllet dıyordur az ye de yanındaki de yesin ama yemıyor ne yapam.

Kızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte :KK43:
Allaha şükür sende atlattın. evde yatan 4-5 kişi var şu anda sanırım.
melike,cimcime,hashande,ideal,aksuaksu

OTE="ideal, post: 38150735, member: 231536"]Kızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte :KK43:[/QUOTE]
Cok Cok gecmis olsun.Rabbim bidaha yasatmasin.

canım eminim kötü birşey yoktur sen son zamanlarda işten dolayıda stres yaşadın haliyle o da yoruldu annesi
dinlenmen iyi gelecektir emin ol
benim bile 1 haftadır yatıyorum göbeğim yukarı çıktı eskisinden daha rahatım
dinlenmek onlara daha iyi geliyor

Hatta 32 de direk gitmeyeyim istiyorum artık. Daha önce rapor aldığım zamanlarda da iyiydi. Dinlenmek gerçekten iyi bişey. Evin içinde ayakta kalsan bile dışarda ayakta kaldığından çok az oluyor. Nefes alamadım adım atamadım iki büklüm oldum resmen. Bebişler için dinlenmeliyiz. Allah onları sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin inşallah.

ben de evde çok paspalım bol bol seyler gıyıyorum. bazen diyorum acaba eşim beni çirkin buluyor mu diye kendi kendimi yiyorum. :KK43:

ben de aynı moddayım :( paspal ve hasta bir şekilde dolanıyom evde. sürekli burnumu çeke çeke bide :( bide kiolar var tabi.. hadi o mazur görülebilir de. bende düşünüyorum eşim beni beğenmiyo olabilir şuan diye hatta soruyorum ona ama tabii ki beğenmiyorum demiyo. sadece eski halimi unutmuş öyle diyo :) bende unuttum dedim. bebekli ve bakımlı bir kadn olabilirmiyim yoksa daha da mı salarım? bu düşünceler beni korkutuyor :/

valla eski hamileleri hatırlıyorum da hepsi yarım dünya idi. ne güzellerdi. ablam 50-55 kg kadındı hamıle kaldı bir dünya oldu 3 çocuğunda da.
bunlar iksir mi içiyor ne yapıyor ama baksana iştahlı birini çağırıyorlar yanlarına yemek yesinler diye.
yemek bile zorla yiyorlar. 7 kilo aldık diye ağlayacaklar.
sanki biraz açık açık dedikodu yapıyoruz.
minibüsçülere çok laf söylüyorum, eşim diyor bir gün biri seni dövecek.
şimdi de forumdan biri beni yakalasa döver kesin.

ay yok valla hiç alınmıyorum
işe giderken daha çok yiyordum şimdi o kadar yiyemiyorum sadece ona üzüldüm
bende çok isterdim 20 kilo almak ama olmadı
ama bunu bana teeeee 8 sene önce söylemişti doktor
55 le doğum yaparsın dedi doğru çıktı
iksir olsada kilo almak için içsem
en azından sizinle diyet muhabbeti yapmak isterdim doğrusu

canım geçmiş olsun dinlen bak onlar çıkıyor yukarı kendi göbeğimden gördüm biliyorum
doktor raporuma düşük tehdidi yazmış az önce muhasebeden öğrendim
ama çok şükür yukarı çıktı benimki
inşallah seninkide çıkar
yoksa biz topikcenek ocakta doğuracağız

hahaha ben ev kuşu biliyorum o mandayı 3.ye katılıyor yarışmaya :KK70:

ay ben best of um deyip duruyor ama kız iyi dedi neden çıkarmıyor gözlüklerini dedi
gerzek herkesle kavga etti ama çok şükür birinci olamadı :cool:

aman uzak dur onlardan bağımlılık yapar.

yaptı bile valla
yarın işyerinde açıp tekrarlarını izlerim heralde En Büyük KK

izleme pskoloj,n bozulur hele özlem i kendine yasaklaman lazım görmezden gel:KK48:

ay özlem bayıltıyo beni
çevremde öyle biri yok allah tan
zaten olamazda
ama olsaydı kesin banyo terliğini yemişti jan janlı ağzının ortasına :KK53:

boşuna çalışmışım bu kadar ay
keşke hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraksaydım işi
raporlarım yok ortada
kendi param için bir sgk bir şirket bir otel muhasebesini aramaktan utanır oldum
sanki sadaka istiyorum yaaa
kahretsin böyle sistemi:mad:

ay yok valla hiç alınmıyorum
işe giderken daha çok yiyordum şimdi o kadar yiyemiyorum sadece ona üzüldüm
bende çok isterdim 20 kilo almak ama olmadı
ama bunu bana teeeee 8 sene önce söylemişti doktor
55 le doğum yaparsın dedi doğru çıktı
iksir olsada kilo almak için içsem
en azından sizinle diyet muhabbeti yapmak isterdim doğrusu

yaptı bile valla
yarın işyerinde açıp tekrarlarını izlerim heralde En Büyük KK
ah canım emin ol istemezsin zayıf olmak herzaman ıyıdır.
sen yarın işe mi başlyacaksın yoksa.

Öyle gerçekten. Telefonda her detayı söylememize rağmen bu şekilde getirdiler. Insan canı çekince daha çok hayal kırıklığına uğruyor. Bakalım bugün kendim patatesi fırında pişirip kumpir niyetine yemeyi düşünüyorum :KK66:

burdaki kumpir konuşmalarını okuyunca gece benim de canım istedi, senin gibi evde yapayım dedim baktım gerekli malzemem yok. saat gece 01.30 :) ama içime bir patates sevdası düştü karınım da acıktı ve bzim boşnakların yaptığı patatesli tuzlu kek gibi bi hamur var pratik bişey üsenmedim onu yptım gece 2 den sonra yedim :( ama ymesem asla uyuyamazdım ilk kez aşermek neymiş anladım yani :D

Hadi gözün Aydın canım habire seni düşünüyodum ben de. Sırt ağrısı oldu demiştin ya başta kasık ağrısı da olmuş muydu?

Aynen öyleydi görev süremi uzatmamakla tehdit edince hergün gitmeye başlamıştım. Bakalım Dr um ne diycek. Inşallah bebiş iyidir yaa.
sen bebekten bahsetmeye bıle korkuyorsun. hiç bebekten bahsettığini duymadım. oynuyor oynamıyor şu bu hiç.
sadece bir kez kemık boyundan bahsetmıştin.
iyidir iyi bebito.

süpersiniz böyle devam edin. siz bol bir şey gıysenız kımse hamıle demez.
Ya üstüne panco giydim bgüün pazara çıktık herkess kaç aylık dedii :KK76: anlıyolar ama evet küçk braz bide o giydiğim şey daha kçk gösterdi

Back
X