2015 Şubat Anneleri

Benim ekmek yapma makinem de arcelik. Memnunum ama kaldirdim oyle duruyor. Kullansan cok guzel ekmek yapiyor. Aksam malzemeleri koy sabah ekmek kokusuna uyan mis

Aynen öyle yaa çok güzel bişi. İçine üzüm ceviz falan istediğini de koyabiliyorsun. Ben de mi alsam ki ;)

Bilmiyorum ki. Raporum da bitti ona üzüldüm. Bir Pazartesi yatabildim kasık ağrısından. Salıdan beri sınavdı ödevdi uğraşıp duruyorum.
Olsun en azından evindeydin. Ayakta durmadın. Öyle kör topal geçircez zamanı artık. Bende çok zorlanıyorum o merdivenleri bile çıkmaya. Her günüme şükredip gidip geliyorum. Ha gayret

Slm arkadaslar..nasilsiniz..haftaya ultrasonum var dua edin normal mi yoksa sezaryen mi olacagim netlesicek..hayirlisi ins ilkte sezaryendim,,,plesantam asagida yoksa hemen normal deneyelik demisti drlarim..buarada yurtdisinda yasiyorum ve sezaryen sonrasi normal dgmun uzerinde duruyorlar..Trde yapan cok az dimi sezaryen sonrasi vajinal dgm.?
Aynen canım çok az :(

Olsun en azından evindeydin. Ayakta durmadın. Öyle kör topal geçircez zamanı artık. Bende çok zorlanıyorum o merdivenleri bile çıkmaya. Her günüme şükredip gidip geliyorum. Ha gayret
Bana evden cikmak iyi geliyor. Ozellikle acik havada yurumek. Okulda merdiven.in cik normal.dogum icin iyi de aksama serilip kaliyorum. Oglenr kadar da evde cocuklayim.
Gunduz iyiyim masallah diyorum kendime, aksama pertim cikti izin mi alsam diyorum.
Dr da hersey yolunda 32+0 da gel de calisabilir yazayim dedi ben bsey demeden.

Güldür güldür şovda eşofmanlı şefket hocaya sorulan sorular gibi olacak ama
1- ayaklarınıza yetişebiliyor musunuz?
2- doğumdan hemen sonra karnımız yine böyle sert ve şiş mi duruyor yoksa fıs mı geçiyor?

Simbo iyi depil yani. Arçeliğinkini beğendik ama pahalı geldi bana bebek gelecek zaten fuzuli masraf gbi geliyo

Yok kotu anlaminda demedim iyi makina da benimki arizalaninca kaldirdim bi koseye

çok şükür tatlıyı bulduk
daha doğrusu yapacak birini bulduk yapılıyor şuan
eltime söylemiş eşim
iş çıkışı gidip yiyeceğim

Ay hadi insallah yiyebilmissindir canim

sağol canım gereksiz sezeryan yada yanlış normal doğum ve sonrası yüzünden stresli ve gergin bebekler (insanlar) oluyormuş bazı şeyleri öğrendikçe yanlış yapmamak istiyor insan ( hakkımızda hayırlısı elbette) bebeğin pişiği için bile ( pişik çok önemli fakat psikolojisi çok daha önemli ) şimdiden kremler alıyoruz psikolojisi için korkularımızın yada yanlış doktorların esiri oluyoruz... geçen gün bir arkadaş paramızla hasta ediyoruz bebeklerimizi dedi ( özel hastanede sezeryanla doğum için)

sonuna kadar katiliyorum canim;)

Bana evden cikmak iyi geliyor. Ozellikle acik havada yurumek. Okulda merdiven.in cik normal.dogum icin iyi de aksama serilip kaliyorum. Oglenr kadar da evde cocuklayim.
Gunduz iyiyim masallah diyorum kendime, aksama pertim cikti izin mi alsam diyorum.
Dr da hersey yolunda 32+0 da gel de calisabilir yazayim dedi ben bsey demeden.
Çalıştıracak seni illede o ışığı gördü demek.
Bende gündüz iyiyim ama akşam sen gibiyim.
Bende 38 de doğurayım madem iznim yok.

kac yasında..? kucağına alma..Allah korusun bırden basınclasuyun falan gelıverır..nette gobegın basınçta kalması durumunda bebegın kesesınde patlak olusabılecegını ve burdan sureklı su sızabılecegı ve sonrasında erken doğumdan falan bahsedıyordu..son haftalara geldık..kendıne dıkat et.

benım kızım 3 yasında 18 kılo asla kucağıma almıyorum ..hemen dıyor anne gobegın ağrıyor demı dıye :))
Canım benim oğlum 11 ayına yeni girdi henüz yürümüyo ve 14 kilo o yüzden bana Muhtaç bende onu ilgisiz bırakmak istemiyorum şayet kucağıma alır almaz başını göğsüme bir yaslayışı var ki için eriyor :(

[QUOTE zantemcik, post: 38282804, member: 380312"]ay valla delircem nerde bnm pijamalarıııımmmmmmm
Canim bugun hic giremedim geçmişinde okuyamadim ama zor bir gün geçirmiş sin sanirim üzme kendini... Bende sipariş için dun bir siteye giremedim yılbaşı öncesi old. Yoğunluk tan dolayi kargon gecikmiş olabilir yarin tekrar dene girer sin siteye..[/QUOTE]
Ay evet Canim ya bgn hersey sanki üstüme üstüme geliyor gibi yarın olsa da minnosumu görsem kendime gelirim o zaman :)

Evet sadece malzemeleri koyuyorsun yoguruyor mayaliyor sonra pisiriyor. Mayalarken kldirmissindir sen onu sesi kokusu cikmaz o sirada. Tam bugday unuyla cok gzel ekmek oluyor zeytinlu cevizli vs. Yapayim bari haftasonu
ama cıdden cok güzel ekmegı oluyor..börek gıbı yedıkce yıyesı geliyor ınsanın..ıyıkı oyle bır makınem. yok ;)

Güldür güldür şovda eşofmanlı şefket hocaya sorulan sorular gibi olacak ama
1- ayaklarınıza yetişebiliyor musunuz?
2- doğumdan hemen sonra karnımız yine böyle sert ve şiş mi duruyor yoksa fıs mı geçiyor?
ayaklarima yetisiyorum. Ama kaburgami normalde de acittigindan botumu baglamaya egilince kiz da itekliyor kiziyor sanirim.
Dogum yapinca bir anda gerginlik sertlik gidiyor. Hareketlerinde ozgurlesiyorsun yani. Ama karin zamnla iniyor hele bir de kilo aldiysan. Kv icinde ikizi kalmis diye espri yapmisti hih. emzirdikce 1 haftada rahim toparlaniyor. Kalan yaglar ayri mevzuu :p

32 de çalışabilir raporu alıyım da en azından sonraya ekleyeyim en iyisi. Ödevler için bir hafta süre verdik 180 kişi bir hafta sonra ödev getirecek. Bir de onların ödevini okumak lazım. Raporlu olsam bile yapmamı isteyecektir hoca.

Back
X