2015 Şubat Anneleri

Ablalar kaza yaptık az önce. Eşime beni gezdirirmisin dedim mall of istanbula giderken edepsizin biri çarptı kaçtı. Arabanın sağ arkası içeri göçtü. Panikle ne plaka aldık ne bişey :KK43: arkadından gittik 1-2 dakika içinde çoktaaaan toz olmuştu bile. Çok üzüldüm ben sebep oldum diye :KK43: eşim sana bebeğimize bişi olmadı ona şükür dedi. Allahtan canımız sağ. Karnım taş kesildi korkmadım ama çok üzüldüm. Hafif karnım ağrıyo şimdi. Eşimde üzgün ama bana belli etmiyo. 2 ay olmuştu arabamızı alalı. @krizantemcik gibi bizim içinde iyi bi gün olmadı malesef..
Çok çok geçmiş olsun, Neyseki siz iyisiniz

Doktordan geldik :) kuzu iyiymiş şükür. Bundan sonra bol bol yürüyüş yap, çömel kalk eski kadınlar gibi yaşa ki normal normal doğurasın dedi :) ultrasonda bakerken 2 eliyle boks yaptı minnoşın annesinin karnına :) sonra da şirinlik için parmağını emmeye başladı :KK66:
Maşallah kuzuna :nazar:

:-) 15 ml oral damla 50.000 I.U ihtiva eder. 1 ml solüsyon 25 damladır diyor. sen de yorgunsun dinlecektin ama merak ettim işte. teşekkürr.

50.000/15= 3333 I.U her 1 mL için. 3333/25=133 I.U her damla. 5 damla damlatırsan 133*5= 665 I.U 6 damla damlatırsan 133*6=798 I.U oluyor bence 5 veya 6 damla günlük yeterli.

1. Soru bize herhalde :KK66: evet şimdilik yetişebiliyorum. Ancak abdest alanlara sormak istiyorum ayaklarını lavobaya kaldırarak mı yıkıyorlar yoksa yerde mi?

kaldırabiliyorum lavoboya ben canım...
ayrıca tırnaklarımı da kesebiliyorum hala. göbek büyük ama ben esneğim biraz

bu arada sınavları hazırlamışsın gözün aydın dinlen şimdi biraz ;)

yüzü koyun yatmayı özledim:mad:

ben dee :KK61:eşim yüz üstü yatınca bile kaldırıyorum (uyuyorsa da uyandırıyorum) yatamazsın öyle ben yatamıyorum diye :KK12:

Yemegi yedim mayistim son posta ütü için güc toplmaya çalışıyorum sizde durumlar ne:KK66:

ben de yemeği yaptım, yedik, mutfağı temizledim, kolayca bir atıştırmalık hazırladım çayı demledim; bu arada yazdıklarınızı okudum... güç bulabilirsem ütü yapacağım (kendi kıyafetlerimizi) ben de:KK19:

Hanimlar ben yine hastaneye kaldirildim 2 cm acilma varmis dua edin biraz daha dursun

inşallah vaktinde gelir bebeğin canım

Ablalar kaza yaptık az önce. Eşime beni gezdirirmisin dedim mall of istanbula giderken edepsizin biri çarptı kaçtı. Arabanın sağ arkası içeri göçtü. Panikle ne plaka aldık ne bişey :KK43: arkadından gittik 1-2 dakika içinde çoktaaaan toz olmuştu bile. Çok üzüldüm ben sebep oldum diye :KK43: eşim sana bebeğimize bişi olmadı ona şükür dedi. Allahtan canımız sağ. Karnım taş kesildi korkmadım ama çok üzüldüm. Hafif karnım ağrıyo şimdi. Eşimde üzgün ama bana belli etmiyo. 2 ay olmuştu arabamızı alalı. @krizantemcik gibi bizim içinde iyi bi gün olmadı malesef..

geçmiş olsun canım; size bir şey olmamış şükür. kendini suçlama olacağı varmış olmuş

Benim arka kapıya çarptı canım bana bişey olmadı araba kaydı ama rwsmen çarptı ittirdi kaçtı. İçimden de ne geçti biliyomusunuz şoku atlatınca. Ya o kısımda bebek araba koltuğu olsaydı yavrum içinde olsa ne yapardım diye. Ama adam sarhoştu muhtemelen çünkü biz anayoldaydık o tali yoldan çıktı sinyal vermiyordu eşim yabaşladı onu görünce ama çarptı geçti, hani oyunlarda araba yarışlarında olur ya aynen öyle. Ben eşim arabadan inip kavga etcek diye korktum ama kavga edecek adam olmadı ne bi tutanak tutturabildik ne bişey..

Sen niye arkada oturuyorsun ki? Daha bak akşam konuştuk emniyet kemeri takmak lazım. Önde otursan ya. Önde biri mi vardı? Arkada da otursan mutlaka emniyet kemeri tak canım. Bir de mümkünse önde otur.

canım çok geçmiş olsun şükür size bişi olmamış dikkatli olun kendini de suçlama olacağı varmış allah büyük kazadan beladan korusun..trafikte mal çok sen dikkatli olsan da pisligin biri kazaya sebep olabiliyor işte bide çarpıp kaçmış terbiyesiz
Teşekkür ederim canım. Belkide daha kötüsü olacaktıda sadakalarımız korudu bizi. Dediğin gbi edepsiz çarptı kaçtı. Ama bilinçli üstümüze sürdü arabayı sanki ya sarhoştu ya küçük veya genç bi çocuk. Ne hız vardı ne kazaya mahal verecek bi durum. Eşim teskin etti sağolsun olacağı barmış üzülme dedi. O ben korktum diye düşündü direk bana baktı korkma bişeyin varmı dedi ben dedim arabanın plakasını al diye. Kayınpederimi aradım hemen kendisi trafik polisi. Ama adam kaçtığı için üstüne bi bardak su için dedi. Kaza saatini tarihini not ettim bi kenara.

geçmiş olsun canım,size bişey olmamış çok şükür ...

Sen niye arkada oturuyorsun ki? Daha bak akşam konuştuk emniyet kemeri takmak lazım. Önde otursan ya. Önde biri mi vardı? Arkada da otursan mutlaka emniyet kemeri tak canım. Bir de mümkünse önde otur.
Öndeydim canım benim arkaya vurdu arka kapıya yani. Kemerim takılıydı hamile kaldığımdan beri takıyorum kemerimi.

50.000/15= 3333 I.U her 1 mL için. 3333/25=133 I.U her damla. 5 damla damlatırsan 133*5= 665 I.U 6 damla damlatırsan 133*6=798 I.U oluyor bence 5 veya 6 damla günlük yeterli.

Harikasın yaa çok teşekkür ederim.Netliği hep çok sevmişimdir.İyi akşamlar...

Back
X