2015 Şubat Anneleri

Ablalar kaza yaptık az önce. Eşime beni gezdirirmisin dedim mall of istanbula giderken edepsizin biri çarptı kaçtı. Arabanın sağ arkası içeri göçtü. Panikle ne plaka aldık ne bişey :KK43: arkadından gittik 1-2 dakika içinde çoktaaaan toz olmuştu bile. Çok üzüldüm ben sebep oldum diye :KK43: eşim sana bebeğimize bişi olmadı ona şükür dedi. Allahtan canımız sağ. Karnım taş kesildi korkmadım ama çok üzüldüm. Hafif karnım ağrıyo şimdi. Eşimde üzgün ama bana belli etmiyo. 2 ay olmuştu arabamızı alalı. @krizantemcik gibi bizim içinde iyi bi gün olmadı malesef..
Geçmiş olsun canm , olsun cana gelmesin hapsi hallolur

Yok efendimizin hem sunneti hem de gücü yetene tavsiyesidir. Erkek çocuğa 2 akika kiz çocuğa1 adakika kesilir. Nafile ibadettir

Aslında kız olsun erkek olsun bir tane akika kesilmesi gerekir peygamberimiz de erkeğe iki kesin diye sünnet etmiş öyle mi?

ben bugün felcim,hem belim,hemde karnım,gerginlikmi gaz sancısımı çözemedim,tırsıyorum :KK43:
Aynı işte.gittim yürüyüş yaptum geldi biraz iyi geldi sanki. Belinde mi var?
Benim belde yok ama yeni hap aldım mide için ve bugün acı su kusma olmadı. Sanırım o mideyi düzene sokarker sıkışıklık oldu.
Vay anasını teşhise bakınız.

Iyi akşamlar kızlar.

3 gündür kendimi iyi hissetmiyorum bebişim çok hareketsizdi çok panik oldum,sizleride germek istemedim malum birbirimizden çok etkileniyoruz. O yüzden girmedim foruma, kaçyüz sayfa yazmışssınız öyle okuyamadım valla bu sefer
geçmişi falan.Arada sayfalara tıkladım da az çok ne konuştunuz diye, Bergen kim yahu?Küçük de sayılmam ama hatırlamıyom ben:KK51:

pirelideve pirelideve ben arçelik ekmek yapma makinası kullanıyorum,çok da memnunum. Bazen bişi falan yapıyorum onun hamurunu da eymde hazırlıyorum. Benim gibi hamur yoğurmayı sevmiyorsan birebir. Hatta sana ilk yaptığım ekmeğin fotolarını göndereyim.
Çok teşekkür ederim canım. Hamur yoğurmayı sevmemek değilde becerememek benimki. Lezzeti nasıl peki ? Çok güzel görünüyorlar. Eline sağlık canım

Çok şükür iyiyiz şimdi canım. Eskisi gibi hareketlendi şükürler olsun :nazar:
Çok yoruluyorum son zamanlarda işte, Mardin'in yolları berbat bi denetime çıkıyoruz sallanmaktan bi hal oluyorum ondan olabilir mi acaba?
Sen nasılsın?

Cok sukur bugunumuze ütü yorgunuyum ben de:(

yok benim 1. doğum olacak da,kafasında sezeryan yapacak diye düşünüyor,tabi benim sorunlarımda vr,o zaman sezeryan yapıcam die erken veriyor,bende azcık erteleteyim o zaman :D

Kafadan sezeryana kitlemis doktorun kendi icin erken veriyordur raporu

YA BENİM GÖĞSÜMÜN ALTINDAN BAŞLAYARAK YANİ KARNIMIN ÜST KIsmında çok fena gelip giden sancı var ama gaz sancısı mı başka bir şey mi ayırt edemiyorum.
Ne yapayayım acaba.
Belimde falan ağrı yok.

Yemegi gec yediysen o sıkıstırmıstır canım

Doktordan geldik :) kuzu iyiymiş şükür. Bundan sonra bol bol yürüyüş yap, çömel kalk eski kadınlar gibi yaşa ki normal normal doğurasın dedi :) ultrasonda bakerken 2 eliyle boks yaptı minnoşın annesinin karnına :) sonra da şirinlik için parmağını emmeye başladı :KK66:

Masallah kuzuna annesi;)

Kızlar burnum tıkandı, bi önerimiz var mı uyumadan yapıym???

tuzlu su cekmeyi deneyebilirsin canım

Benim belde yok ama yeni hap aldım mide için ve bugün acı su kusma olmadı. Sanırım o mideyi düzene sokarker sıkışıklık oldu.

Aklım sendeydi iyi bari yürüyüş iyi gelmiştir umarım.

he valla 9 aylıkken nolucaz bilemiyorum,zar zor adım atıyorum bugün,doktor gibi olduk artık,Allah kazasız etsin artık ...

Gecelik pjama sabahlik faslı da bitti şükür niyetim battaniye vb kalan herseyi bitirmekti yine başaramadim belim zorlaniyor artık biraktim gitti aman:(

Iyiysen sorun yok miden icin lansor mu verdi o iyi geliyormuş

ben okyanus suyu sıkıyorum canım ama yoksa tuzlu suyla yıkayabilirsin aynı şey nasılsa
Okyanus suyunu denedim canım. Açıldı ama sadece 5 dakikalığına :(

Çok teşekkür ederim canım. Hamur yoğurmayı sevmemek değilde becerememek benimki. Lezzeti nasıl peki ? Çok güzel görünüyorlar. Eline sağlık canım
Sağol canım :)
Ben tadını seviyorum. ekmek sanatı diye bi site var ordan değişik değişik tarifler uyguluyorum. Eğer tam buğday tarzı ekmekleri seviyorsan bunlarıda seversin. Beyaz ekmek de yapabilirsin ama ben hiç denemedim.

Back
X