2015 Şubat Anneleri

Dr um hiç vitamin kullandırmıyor yiyeceklerden al diyor ama d vitamini de yiyecekten karşılanmıyormuş öyle bir muhabbeti geçti alayım mı dedim al iyi olur dedi öyle geçti şimdi aldım ama ilaçta gebelere kullanmadan dr danışın diyor eczacıya sordum veriyoruz hep hamilelere dedi.Gerçi b 12 iğnesi oluyordum onda da hamileler dr danışsın yazıyordu bilemedim o yüzden.Kullanan varsa bilgilendirsin diye sordum.Ağızdan damla şeklinde alınıyor.Bakalım belki kullanan vardır.
Bütün prospektüslerde hamileyseniz kullanmadan doktora danışın tedavi süresİnde hamile kalırsanız ilacı kesin ve doktora başvurun yazıyo artık. Kremler de bile.

Yarin benim randevum onbire doğru doktor bu ay tahlil isteyecekti kandı idrardı. Her seferinde garanti bi saat bekliyorum simdi ac mı gideyim tok mu bilemedim bi akil verin bakem

Cok sukur bugunumuze ütü yorgunuyum ben de:KK43:

Kafadan sezeryana kitlemis doktorun kendi icin erken veriyordur raporu

Yemegi gec yediysen o sıkıstırmıstır canım

Masallah kuzuna annesi:KK66:

tuzlu su cekmeyi deneyebilirsin canım
Ütü zorluyor artık, geçen hafta oturarak ancak yapabildim. Sende dikkat et canım, accık dinlenmek için rapor aldın o da ev işleriyle geçti galiba :(
Okyanus suyum vardı o işe yaramadı, nane limonun zararı olur mu ? Hastalık öncesi tıkanıklık gibi geldi de önlem alıym istiyorum.

Bence kullanılabilir. Bir parça ekmeğin üzerine ampulü boşaltıp hüpletirsin üstüne de onbeş dakika güneş oldu bitti sabina d vitamini. Benim d vitaminim çok azdı üç ampul kullanmıştım her ay bir tane ama yine de sınıra yakındı. Dr a söyledim böyle böyle benim d vitaminim çok düşüktü alayım mı dedim o da multivitaminden alıyorsun zaten dedi. Ekstra vermedi. Devit 3 içiyodum 300.000 I.U diyor şimdi elevit içiyorum içindeki d3 vitamini sadece 500 I.U altıda biri kadar. Inşallah d vitaminim yeterlidir diyorum ben de.
Bana multivitamin vermedi doktorum. Bi demir ilacı kullanıyorum bi b12. Sizde vitamin eksikliğimi var ? İyi beslenemiyormusunuz ? Yoksa benim doktorum ilaca karşı birimi ?

Yarin benim randevum onbire doğru doktor bu ay tahlil isteyecekti kandı idrardı. Her seferinde garanti bi saat bekliyorum simdi ac mı gideyim tok mu bilemedim bi akil verin bakem

aç git bence,geçen bende gittiğimde açdım,Allahtan aç gitmişim dedim,kan tahlili istedi,bişeyler yersin sonra...

he valla 9 aylıkken nolucaz bilemiyorum,zar zor adım atıyorum bugün,doktor gibi olduk artık,Allah kazasız etsin artık ...
Dokuz aya ne kaldı daa işte zor ve son günleri yaşıyoruz bundan sonra böyle devam edecez.

Bana multivitamin vermedi doktorum. Bi demir ilacı kullanıyorum bi b12. Sizde vitamin eksikliğimi var ? İyi beslenemiyormusunuz ? Yoksa benim doktorum ilaca karşı birimi ?

Ben de sadece demir ilacı alıyordum dr um ilaç ile değil yiyecekle al vitamini dedi baştan beri.Ama d vitamini pek yiyeceklerden alınmıyor e malum kış ayındayız ben söyledim dr uma alayım mı ne dersiniz dedim. D vitaminini alabilirsin iyi olur dedi.

Memnuniyetle:)) tabi kendi yaptigimi vereyim,cok sert olmuyor,biraz kek gibi yapiyorum ben...
3-3,5 su bardagi tam bugday unu,1 paket kuru maya,az tuz,daha az seker..oda sicakligindan biraz fazla ilik varsa yogurt suyu( kendi yogurdumu yaptigim icin suyu cok cikiyor,mikro dalga firinda isitiyorum ben) yoksa icme suyu -miktari kendiniz ayarlayin ve 1-2corba kasigi kadar zeytin yagi.mikserin hamur ucu ile karistirip,sert hamur ile kek kivami arasi yapiyorum.sivinin ilik olmasi mayalanmayi kolaylastiriyor.icine ben genelde kurutulmus reyhan ve kurutulmus domates ilave ediyorum,zevke gore degisir eklenenler..agzini kapatip radyatore yakin birakiyorum 1saat.kocaman sisiyor.mikserle tekrar karistiriyorum,icindeki karbondioksit gitsin diye..sonen hamur 15dk tekrar sisiyor ve unladigim orta boy borcama dokuyorum..180derecede isinmis firina atiyorum,45-60dk arasi pisiyor.kurdan ile ortasindan kontrol edip aliyorum firindan..ustune havlu serip sogumasini bekliyorum..bize cok geldigi icin yarisini kesip,buzluga kaldiriyorum ki bayatlamasin.basta esim eve gelen tum misafirlerim bayiliyor.denemenizi tavsiye ederim..
Afiyet olsun:KK68::KK68:
Bana ölçü verebilirmisin canım ney ne kadar konuyor ? Yarın deneyeyim
Cok gecmis olsun size ayrica..

Gecelik pjama sabahlik faslı da bitti şükür niyetim battaniye vb kalan herseyi bitirmekti yine başaramadim belim zorlaniyor artık biraktim gitti aman:KK43:
Ya o ne kadar kıyafet ve ütü. Bana çok aldın diyorlardı bir hurç benim iki dk da ütülenir. Sen bir haftadır ütülüyorsun

Memnuniyetle:)) tabi kendi yaptigimi vereyim,cok sert olmuyor,biraz kek gibi yapiyorum ben...
3-3,5 su bardagi tam bugday unu,1 paket kuru maya,az tuz,daha az seker..oda sicakligindan biraz fazla ilik varsa yogurt suyu( kendi yogurdumu yaptigim icin suyu cok cikiyor,mikro dalga firinda isitiyorum ben) yoksa icme suyu -miktari kendiniz ayarlayin ve 1-2corba kasigi kadar zeytin yagi.mikserin hamur ucu ile karistirip,sert hamur ile kek kivami arasi yapiyorum.sivinin ilik olmasi mayalanmayi kolaylastiriyor.icine ben genelde kurutulmus reyhan ve kurutulmus domates ilave ediyorum,zevke gore degisir eklenenler..agzini kapatip radyatore yakin birakiyorum 1saat.kocaman sisiyor.mikserle tekrar karistiriyorum,icindeki karbondioksit gitsin diye..sonen hamur 15dk tekrar sisiyor ve unladigim orta boy borcama dokuyorum..180derecede isinmis firina atiyorum,45-60dk arasi pisiyor.kurdan ile ortasindan kontrol edip aliyorum firindan..ustune havlu serip sogumasini bekliyorum..bize cok geldigi icin yarisini kesip,buzluga kaldiriyorum ki bayatlamasin.basta esim eve gelen tum misafirlerim bayiliyor.denemenizi tavsiye ederim..
Afiyet olsun:KK68::KK68:

Cok gecmis olsun size ayrica..
Tarif içinde geçmiş olsun dileğin içinde çok teşekkür ederim. Rabbim korusun hepimizi trafik canavarlarından.

Back
X