2015 Şubat Anneleri

Ya ben garip biriyim cidden.
Bir yerim ağrısa bile kendime konduramıyorum. O bana olmaz bu olmaz diyip duruyorum, olunca da bozuluyorum.
Sanki süper güçlerim varda kendime rahatsızlıkları yakıştıramıyorum.
Ruhsal olan her şeye eyvallah ama fiziksel olanları kabullenmiyor bünyem.

Koç burcunun özelliği işte. Sen yaşlanmasın da ;)

Gecen ay almadi obur randevunda alalım dedi bu gidisimde yapicak yani o kesin de gec olucak iste haftaici olsa yayar uyurdum randevu saatine yakın kalkardim sorun olmazdi da yarin erken uyandirir kızım onlarakkahvaltı hazırla sen bak da olmuyor :)

Geçen gittiğinde çok bekletmişti. Yine aynısı olmasın inşallah. Sen bilirsin canım bari gece yatmadan önce falan bişiler ye.

Bir yerim ağrısa bile kendime konduramıyorum. O bana olmaz bu olmaz diyip duruyorum, olunca da bozuluyorum.

Hersey bizim icin insanoglunun gücüne gidiyor ondan kabullenemiyoruz aciz kalisimizi. Bosver her zaman cok güçlü olcam diye savasmak da yoruyo insani arada vitesi bbosa almak lazim;)

Melikeden de yine haber yok.

Onu ben de cok merak ediyorum :(

Geçen gittiğinde çok bekletmişti. Yine aynısı olmasın inşallah. Sen bilirsin canım bari gece yatmadan önce falan bişiler ye.

O Allahın emri canım her seferinde bir saat garanti bekliyorsun cok yogun kadın bakayim artiķ cok dayananazsam yer giderim napim

Bende öyleyim, hala ben iyiyim bence zamanında doğurucam diyorum :) doktora göre heran gelebilir :(

Sen bu aralar çok negatif enerji yolluyorsun sanki bilincaltina. korkular yaratıp durma kendine hersey olacagina varir canim dua edicez zamanini bekliycek kuzucanlar:KK66:

doğru, rüyamda suyum ve kanamam vardı, ağlıyordum daha çok erken diye.. öyle uyandım psikolojim bozuldu iyicene. ama kendimi iyi hissediyorum öyle aman aman bir ağrım yok.

Ben altı ay önceden başlamıştım multivitamine. Belki eksilmiştir diye vermiştir Dr ayrıca pıhtılaşma testinin sonucuna göre de tedavi prosedüründe özellikle yazılmıştı. Folik asit de kullanıyorum mesela.
Canım islam fıkhı ansiklopedisi 4.cilt canım. foto çekip koyuyorum. Umarım yardımcı olur.
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Ve bi karar verdim kolay doğum için dua listesi hazırlayıp çantaya koycam. Ben sancı çekerken başlasınlar okumaya doğuma girince boş beklemesin kimse herkes benim ve bebeğim için o duaları okusun.

doğru, rüyamda suyum ve kanamam vardı, ağlıyordum daha çok erken diye.. öyle uyandım psikolojim bozuldu iyicene. ama kendimi iyi hissediyorum öyle aman aman bir ağrım yok.

Aman olmasin da canim masallah diyelim;)

Ve bi karar verdim kolay doğum için dua listesi hazırlayıp çantaya koycam. Ben sancı çekerken başlasınlar okumaya doğuma girince boş beklemesin kimse herkes benim ve bebeğim için o duaları okusun.

Bizim de okuyacağımiz duaları burdan da paylas e mi

Boza kabızlık yapar mi kıo_O bu aralar bimden dadandık tok tutuyor diye iciyorum ama bikac gundur kabizlık basladi yine ondan midir ki

Yok valla saçım bembeyaz oldu.

O genetik bişey. Annen ya da babandan gelen genler neden oluyor. Eskiden Türk filmleri vardı özellikle Fatma girik bir gecede üzüntüden saçları beyazlardı. Allah korusun. Normalde yaşlandıkça beyazlama süresi çok uzun.

Back
X