Yok canım gelmesin sen bakma doktora öyle demeye devam et.Bende öyleyim, hala ben iyiyim bence zamanında doğurucam diyorum :) doktora göre heran gelebilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım gelmesin sen bakma doktora öyle demeye devam et.Bende öyleyim, hala ben iyiyim bence zamanında doğurucam diyorum :) doktora göre heran gelebilir![]()
Kız bütün kitabın resmini çekmişsinCanım islam fıkhı ansiklopedisi 4.cilt canım. foto çekip koyuyorum. Umarım yardımcı olur. Eki Görüntüle 1334356 Eki Görüntüle 1334357 Eki Görüntüle 1334359 Eki Görüntüle 1334360 Eki Görüntüle 1334366 Eki Görüntüle 1334369 Eki Görüntüle 1334370 Eki Görüntüle 1334372
Evet o da kayıp
Bizde neyiz desem bilemedim. Grubun neyini tutuyoruz denir.
İmdaatt türkçe öğretmeni yok mu yarım edin kelime bulamadım.
Bana 5 gůn boyunca 1 er sise verdi bende iceriği okuyunca korkup dr aradim tekrar sordum icmelisin korkma dedi. Kan değerlerimizi yuksrltmek icin kullanicaz artık.
insallah yuksrlir degerler de dogumda sıkinti yasamayiz....
Boza kabızlık yapar mi kıbu aralar bimden dadandık tok tutuyor diye iciyorum ama bikac gundur kabizlık basladi yine ondan midir ki
Bulamadım. En uygun yoklama heralde.Yoklamasını mı alıyor denir. Çetelesini tutuyor dicem ama çetele genelde zamanın sayılması için kullanılır diye biliyorum.
Geçmiş olsun canımBenim arka kapıya çarptı canım bana bişey olmadı araba kaydı ama rwsmen çarptı ittirdi kaçtı. İçimden de ne geçti biliyomusunuz şoku atlatınca. Ya o kısımda bebek araba koltuğu olsaydı yavrum içinde olsa ne yapardım diye. Ama adam sarhoştu muhtemelen çünkü biz anayoldaydık o tali yoldan çıktı sinyal vermiyordu eşim yabaşladı onu görünce ama çarptı geçti, hani oyunlarda araba yarışlarında olur ya aynen öyle. Ben eşim arabadan inip kavga etcek diye korktum ama kavga edecek adam olmadı ne bi tutanak tutturabildik ne bişey..
Şişe dediğin küçük ampul di mi? Kırıp içiyorsun?
Evet o da kayıp
Bizde neyiz desem bilemedim. Grubun neyini tutuyoruz denir.
İmdaatt türkçe öğretmeni yok mu yarım edin kelime bulamadım.
Ekmekten yapıldıysa yapar. Arpadan yapıldıysa pek yapmamalı. Hele eskişehirdeki gibi iğdeden yapılmıştınız bulsan mmmmmm çok güzeldir kesinlikle yapmaz![]()
Sağol canım. Rabbim sizleri korusunGeçmiş olsun canım
Akika konusu sadece :)Kız bütün kitabın resmini çekmişsin
Olur canım. Her anneye lazım kitabından çıkartcam listeyi. Sizede yazarım mutlakaAman olmasin da canim masallah diyelim
Bizim de okuyacağımiz duaları burdan da paylas e mi
Hayir canim 15 ml kucuk sise devit-3. Bunu bebeklere veriyorlar yani ben kizima kullanmistim. Aslinda genelde gunde 5 damla kullaniliyor benim degerlerim cok dusuk cikinca 5 gun 5 sise kullanicam toplamda sonra 5 damlayla devsm ddicem
Anlamsal olarak uygunlugu tartisilir da cetele tutmak deniyor genelde buna
ekmekten mi aa ilk defa duyuyorum onu arpadan oldugunu biliyordum bitek. Hic merak edip bakmadim sisenin etikerine neyden diye
Canımben şöyle anladım dinimiz kolaylık dini durumun yoksa hiç kesmek gerekmiyo orta halliysen 1 tane kafii durumun iyiyse 2 kesmek daha iyi. Ben bunu anladım çünkü asaçının ağırlığınca da ya altın ya gümüş demiş peygamberimiz ama torunları için gümüş sadaka vermişler. Gücün neye yetiyorsa. Bunları eşimede okudum 7.gününde 1 tane keseriz durumumuz düzelince bi tane daha keseriz dedik. Hiç kesmesen vebali yok. ha niye kıza 1 denilip hiç 2 den bahsedilmiyo dersen onuda annem şöyle açıkladı kendisi hocadr. Erkek evlat anne babaya bakmakla yükümlüdür ama kız evleneceği için yükümlü değildir onun için erkeğe daha büyük şükür edilirmiş. Buda bi görüş sadece.E burada peygamberimiz erkek çocuk için bir demiş işte. Hz Aişe iki demiş öyle diyor.
Ewt canım hadislerin çeşitliliği mezheplerioluşturmuş zaten. Hanefi alimleri bi hadisi amış şafiiler diğer bi hadisiBir de tabii mezhep meselesî . Şafîlerle hanbeliler iki tane kesermiş. Biz hanefiyiz o yüzden takıldım demek.
Çok teşekkür edeim canım allah razı olsun. Rabbim sizleri kaza beladan korusnpirelideve cok gecmis olsun canım...
Evet gecen hafta yaptirdim. Kan seviyemdeki dusuklugu hep demir eksikligine bagladilar. Yeni doktorum ayrintili bir tetkik istedi meger demir depolarim iyiymis kansixligim b12 ve d vit. Rksilliginden olabilirmis. Kansizlik her zaman demir eksikliginden olmuyormus ögrenmis oldum.D vitamini ölçümünü hamileyken mi yaptırdın? Ben Dr umdan yaptırmasını istedim ama o hamilelikte ölçümler doğru sonuç vermez dedibenim de düşük olabilir ama Dr yaptırmıyor testi.