- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Gecmis olsun niye kasiniyo ki sebebi belli miKizlar ya benim 2 aksamdir hafif kasintilarim baslamis bulunmakta yine kasimaktan heryerimi kizarttim dua edin lutfen cogalmasin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun niye kasiniyo ki sebebi belli miKizlar ya benim 2 aksamdir hafif kasintilarim baslamis bulunmakta yine kasimaktan heryerimi kizarttim dua edin lutfen cogalmasin![]()
Ilgisi olabilir. Bazi donemler kaslarimiz daha gevseklesiyor olabilir.ben ikisini bir oluyorum onu farkettim yani kabızlik oldugu doneme rastliyor hep idrar yolu enfeksiyonu entresandir bir alakasi var mi bilmiyorum da. Kizin adini ablamiz koymustu coktan. Ecem koyucaz nasipse yanina babamiz bir isim daha istiyor büyük kuzum da iki isimli bakalim top onlarda bu defa karsmiyom:)
Gece gece aciktim. Birsey yesem uyuyamam. Ne yapsam kiBallı muzlu süt, patates, kasar peyniri, hergun bir yumurta, portakal suyu ve et türevleri bebege güzel kg aldırıyor
Ilgisi olabilir. Bazi donemler kaslarimiz daha gevseklesiyor olabilir.
Guzel isim ecem ismiyle yasasin ins
Gece gece aciktim. Birsey yesem uyuyamam. Ne yapsam ki
Kulaktan duyma bilgiler bnm de , aslında balık yağı kapsülü daha Da mantıklı gbi . Proteini de eksik etmemeye çalışalım arkadasımAaa bu bilgiler benim de isime yarar ins. Benimde bebis 6 gun geride1750 suan. Bende badem.antep fistigi badem yiyorum. Muzu bilmiyodum. Kasar da cok yemiyorum yiyeyim bari. Baska bisey varmi atladigim?
Yoğurt yedim :)Gece gece aciktim. Birsey yesem uyuyamam. Ne yapsam ki
Saol canim insallah
ceviz ye birkaç tane tok tutuyor o. Gece acikirsam atiyorum bir iki tane ağzıma idare ediyot beni
bir saat once badem yedim de simdi sut mu icsem ki. Ya da yatayim.ben : pYoğurt yedim :)
Buzagi da iciyor elbette. Ozaman normal sutu de icmememiz lazim. Ineklerin sut verimi ile insanlarin ki cok farkli : )
Kulaktan duyma bilgiler bnm de , aslında balık yağı kapsülü daha Da mantıklı gbi . Proteini de eksik etmemeye çalışalım arkadasım
Cocuklugimdan hatirladigim buzaginin emdigi az birsey sagildigi. Satacak kadar olmaz tabi de ev halki yiyebilirYok ama benim bildigim ilk gelen sut az miktarda ve sadece yavru icin. Sonraki sut verimi tabii ki farkli. Ben ilk gelen sutun satilmamasi ve alinmamasi taraftariyim. Esim zootekni muh. Ona sordum lik 12 saat gelen bi sut zaten bu. Hayvan haklari koruyuculugum tuttu:) ama cogu insan bunu bilmiyo maalesef iste.. Az geldigini ve yavru icin onemini. Hatta sut fabrikalarina satanlari gordum benborulari tikiyodu yapisip.
Ben bir kutu içtim ondan mı kilo aldı acaba.
Insallah gecer gecmezse cok kotuOyy ilk okurken kasılma anladim kasintiymis gerçi o da fena bir illet ins hafif atlatrsin gecer gider
Gebelik alerjisi canim ilk kizimdada oomustu simdi yine basladi hafif hafif ama cogalirsa kabussssGecmis olsun niye kasiniyo ki sebebi belli mi
Anladim canim bunye meselesi sanirim. Hamilelikte kaslar gevsediginden kabiz olunurmus. Idrar enfeksiyonu da ayni sebepten. Kimi kabiz olmaz kimi digerini olmaz. Az kaldi saglikla kavusuruz ins. bebeklerimize.
Siz isim buldunuz mu
Ya biz dusunmeyi de biraktik.
Bebek sekeri yaptircam yazi kismina baris abi oldu yazicam. Kizin adi yok.
Bilge istiyorum ama gormcemin kizinin adi
Anladim canim bunye meselesi sanirim. Hamilelikte kaslar gevsediginden kabiz olunurmus. Idrar enfeksiyonu da ayni sebepten. Kimi kabiz olmaz kimi digerini olmaz. Az kaldi saglikla kavusuruz ins. bebeklerimize.
Siz isim buldunuz mu
Ya biz dusunmeyi de biraktik.
Bebek sekeri yaptircam yazi kismina baris abi oldu yazicam. Kizin adi yok.
Bilge istiyorum ama gormcemin kizinin adi
Allah yardımcısı olsun kanla ilgili sorunlarla uğraşmak zor oluyor.zararı var tabi her an iç kanama riski var (beyin dahil)... normali 140.000 ben annemin 10.000lerde olduğu zamanı bilirim ben de 15.000 le doğmuşum
yok canım bağışıklık sistemi baskılanıyor işte. 0+ (doğumlarında babamın arkadaş ordusu hazır bulundu hep) en son ama 2008 de kemoterapi aldı; yeni bir tedavi bulunmuştu o uygulandı; 1-2 sene içinde cevap verdi...
şimdi bizim kadar normal olmasa da hayati önem taşımıyor; alt sınırlarda olsa da normal sınırlarda trombositleri...
Eşimin yeğeninin adı.hadiya
e benim kizin ismi birlesikk
simdilik memnun halinden ama buyyun ce ne isterse onu kullanmazmi
arkadaslarina emir deyin derlerse emir derler : ) demezlermi![]()
Neden ne güzel isim bende çok beğendim. Hiç bakma millete.Ahh nihayet bilge ismini isteyen biri ile karsilastim:) biz de bilge istiyoruz hatta ona karar verdik ama cevreden cok ilginc tepkiler aliyorum. Ne var sanki kotu bir isimmi? Ayy hic kimseye begendiremedim sogudum artik isimden de isim.aramaktan da..zaten benim anne tarafim ozellikle biseyi begenmez. Verdikleri tepkiler yuzunden karar vrrdigim ismin arkasinda duramiyorum![]()
Sattıklarını duymadım ben.Kolosturum sutu. Neden ariyosun onu canim? Ya o sut yavrunun ilk agiz sutu ve yavru icin elzem. Satmasinlar o sutu yaa satiyolarmibizden de gelecek o sut ilk bebegi rmzirirken seffaf biseymis. Hatta sut gelmiyo saniyomusuz ilk ama kolostrum geliyormus.
Ahh yavrucan oturunca kendini.wc de sandı demek.Ay demin cok komik.bisey oldu kız uykuda ağlamaya başladı durmuyor ama korkmus gibi. Ne babası ne ben sakinlestiremedik. Gözleri de acamiyor bogazinin acısindan ağlıyor herhalde dedim aldım kucagima yatakta dizime oturttum gözler hala kapalı o arada pırtları salladı pespese meger gaz sancısı yapmış oh rahatladı cocuk derken o ne bizimki uykuda fazla rahatlamis halde kücük tuvaletini de salmasın mı gaz diye benim dizime. Saka gibi bebekken yapmadigi naneyi koca dana uyku sersemine yaptı gül gül öldük esimle tatlı cadım niye guldugumuze de ayitamadi hasta ve uykulu haliyle :)
Benim doktorda şikayetin yoksa teste gerek yok deyip kestirip attı, bi ara adet sancısı gibi sancılandım onda baktı enfeksiyonum varmış. Bi daha da baktırmadı yalandan yanmam mı var desem acaba burda okudukça endişeleniyorum.Maşallah iyiymiş kilosu. O idrar yolu enfeksiyonuna bende çok korkuyorum ama doktorum nedense benim zorumla yedi ayda tahlil yaptı onda da bol su iç dedi.
Herkes ısrarla erken doğuma neden olur derken dr neden önemsemiyor anlamadım
Sana katılıyorum ilk süte dokunulmamalı. Ama belki hastalar ve aşermiş hamileler için bu kural biraz esnetilebilirYok ama benim bildigim ilk gelen sut az miktarda ve sadece yavru icin. Sonraki sut verimi tabii ki farkli. Ben ilk gelen sutun satilmamasi ve alinmamasi taraftariyim. Esim zootekni muh. Ona sordum lik 12 saat gelen bi sut zaten bu. Hayvan haklari koruyuculugum tuttu:) ama cogu insan bunu bilmiyo maalesef iste.. Az geldigini ve yavru icin onemini. Hatta sut fabrikalarina satanlari gordum benborulari tikiyodu yapisip.