2015 Şubat Anneleri

Arkadaşımda kraft twist kullanıyor tavsiye etmedi çocuğun oturduğu yer yetersiz dedi onuda almayı düşünmüştüm aslında birde benim olmazsa olmazım arabanın portbebe olma özelliğininde olmasıydı kraftta buda yok diye wollexe karar kıldık yoksa oda çok şık bir araba
Kraft twistin iki modeli var air mı arkadaşın
Bide port bebe ne oluyordu :KK23:

İnsallah en hafif sekilde hissedersin sancilari ama onceden kestirmek imkansiz.
Ablam toplamda 4 dogum yaptı hepsi normal ilk 3 dogum iyiydi ama son dogumunu anlatmak bile istemez ablam da tanidigim en dayanikli insandir. Benim ikinci olmasina ragmen bilemiyorim bunu nasil yasiyacagim
Benim önceden adet sancım çok ağrılı oluyordu doğumum çokmu zor olurki kafama takıldı şimdi doktoruma sorayım bali:KK61:

Kraft twistin iki modeli var air mı arkadaşın
Bide port bebe ne oluyordu :KK23:
image.webp
Alt sağdaki canım portbebe özelliği arkadaşımın air olup olmadığını bilmiyorum canım ama port bebe olmadığı için vazgeçtik güle güle kullanın canım

Geçmiş olsun cnm

teşekkür ederim canım :(

ne oldu sizin memlekete habire sallanıyor. yalnız mısın evde<*

şehitlerin hatırına yıkılmadık zaten yoksa şimdiki hali azıttı iyice :(
yalnızım evet kahvaltı edip doktora gidecektim dolaptaki tabaklar kaymış kapağa kadar kapağı açtım biri düştü yüzüme çarpıyordu az daha

geçmiş olsun canım, bu yıl ne kadar çok oldu orda , sanki önceki yıllarda bu kadar deprem olmamıştı

valla bende bu kadar hatırlamıyorum geçen sene bi kere oldu ama o bile bu kadar şiddetli değildi 4,3 müş

Geçmiş olsun canım

teşekkür ederim :(

Geçmiş olsun ya inşallah bu sondur..

ay inşallah Allahtan gündüz oldu gece olup yalnız olsaydım çok korkardım eminim

Aksamdan beri giremedim tam 30 sayfa olmus. Simdi derse gircem az yazin.
Cimcimesultan gecmis olsun allah korusun

geçmiş olsun cimcimesultan cimcimesultan uzak sayılmayız bursa da da oldu bu sene baya kendini hissettirdi hemde. allah bir daha 17 ağustos gibi zamanları yaşatmasın. umarım böyle az az sallanıp bütün enerjisini atar. ama sağolsunlar haberlerde felaket tellalı gibiler insan korkutmayı çok seviyorlar,ama bir önlem almak yok.

teşekkür ederim canım :KK43:

şehitlerin hatırına yıkılmadık zaten yoksa şimdiki hali azıttı iyice :KK43:
yalnızım evet kahvaltı edip doktora gidecektim dolaptaki tabaklar kaymış kapağa kadar kapağı açtım biri düştü yüzüme çarpıyordu az daha

valla bende bu kadar hatırlamıyorum geçen sene bi kere oldu ama o bile bu kadar şiddetli değildi 4,3 müş

teşekkür ederim :KK43:

BESmeleyle çık evden.

Ay bu okul delirtcek beni ya yeni müdür yardımcısı gelmis bransdasimmis benden ders aliyolar en az ekdersi olan benim ben nasilsa gitcekmisim bidaha ugrasamazlarmis beni kurban seçmisler maas karsligna dusecekmisim simdi iyi mi surda uc hafta daha sinavdı nottu okulu idare etmeye dayanalim dedik karsiliginda hak mahrumiyetine beni ugratiyorlar kafam attı böyle yaparlarsa ben de 32de ayrilirim ne cekicem zaten ekdersm yol param benim hergun 40 km gel bidaha git yapiyorm otururum evimde :(

teşekkür ederim canım :KK43:

şehitlerin hatırına yıkılmadık zaten yoksa şimdiki hali azıttı iyice :KK43:

teşekkür ederim :KK43:

Gecmis olsun ben cok korkarim depremden hemen disari cikarim....

biraz önce kadının biri geldi engelliler için boyama kitabı satıyormuş . işyerınde 10 tane boyama kitabı oldu.
bana diyor göbek mi yaptın hamıle mısın=?
ben kadın böyle göbek mı olur?
bira göbeği diyecektim. tövbe tövbe.
maksat konuşmuş olmak.

onlara zor değildir valla. çatır çatır yumurtluyorlar. sonrada üstünde yatıyorlar.
amanınn bizi düşünsene evde yumurtanın ustunde oturuyoruz. çatlarız heralde. elımızde telefon bir köşe yapmışız kendımıze. ordan da eşlerimize çemkırırız şunu yap bunu yap ben kalkamıyorum yumurtalar soğuyacak dıye :))
Penguenler gibi biz yumurtlasak erkekler ustune otursa. Ama disi yemek bulmaya gidiyor erkek yumurtaya bakarken. Yine is annede

biraz önce kadının biri geldi engelliler için boyama kitabı satıyormuş . işyerınde 10 tane boyama kitabı oldu.
bana diyor göbek mi yaptın hamıle mısın=?
ben kadın böyle göbek mı olur?
bira göbeği diyecektim. tövbe tövbe.
maksat konuşmuş olmak.

Halami soruyorlar yaaaa. Bende alirdim o boyamalardan ama hic icime sinmezdi...

Gecmis olsun ben cok korkarim depremden hemen disari cikarim....

ben dışarı çıkmadım camı açtım karşımdaki işyerine baktım onlar çıktı insan görmek rahatlattı heralde

Geçmiş olsun cimcimesultan cimcimesultan gecen burda da olmustu cok korkmustum insan tedrgin ouyor

yalnız olsam hiç korkmam ama artık kendimden çok kızımı düşünüyorum nedense

Aksamdan beri giremedim tam 30 sayfa olmus. Simdi derse gircem az yazin.
Cimcimesultan gecmis olsun allah korusun

teşekkür ederim canım

geçmiş olsun cimcimesultan cimcimesultan uzak sayılmayız bursa da da oldu bu sene baya kendini hissettirdi hemde. allah bir daha 17 ağustos gibi zamanları yaşatmasın. umarım böyle az az sallanıp bütün enerjisini atar. ama sağolsunlar haberlerde felaket tellalı gibiler insan korkutmayı çok seviyorlar,ama bir önlem almak yok.

sorma yaa hemen herkes facebookta yazmaya başlamış şiddetini falan
hani bir zamanlar bi espiri vardı deprem oldu ölmeyenler beğensin diye tweet atacaklar diye hakikaten öyle olacak

BESmeleyle çık evden.

dönüyor başımda sürekli bir bela ama hayırlısı
hep şükrediyorum Allah ın sevdiği kuluyum beni boş bırakmıyor diye

Penguenler gibi biz yumurtlasak erkekler ustune otursa. Ama disi yemek bulmaya gidiyor erkek yumurtaya bakarken. Yine is annede
aman Allah göstermesin . zaten oturmazlardı butun yumurtalar bozulurdu.
onların eline düşsek yanmışız.
iyiki karnımızda taşıyoruz.

geçen bi arkadaşımla konuştuk, bi fikir yürüttük ama ne derece çıkar bilinmez tecrübelilerden cvp bekliyorum, şimdi bu doğum sancıları adet sancılarının çok çok fazlasıymış ya , ağrı eşiğiyle de yakından ilgili bi durummuş, şimdi misal ben adet olurken hiç ağrı yaşamazdım bi giderdim wc ye hasta olmuşum sadece üşüttüğüm zamanlar ağrım olurdu, acep benim ağrı eşiğim mi yüksek ? doğum sancısını da azcık daha az ağrıyla atlatabilir mi benim gibi olanlar ?

adet sancılarım hiç olmadığı için o konuda birşey yazamam ama,10 haftalık düşüğümde belimden giren bütün vücuduma yayılan bir ağrı olmuştu soğuk ter döktüm bir girip bir çıkıyordu rahim ağzım çabuk kapandığından baya bir çekmiştim o ağrıyı sanırım öyle birşey ama biraz daha fazlası olur tabi sonuçta bebeğin çıkması için 10 cm açıklık gerekli.kolay açılmıyormuş ilk bebekte mesela 1cm açıklık için 1 .buçuk 2 saat gibi bir süre gerekiyormuş.

Back
X