Ben 32 raporu aldım iş göremez şeklinde. Hayırlı olur inşallah.
Hadi hayırlısı olsun canım bu gidişle ben de calisabilir raporumu teslim etmeden cayicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 32 raporu aldım iş göremez şeklinde. Hayırlı olur inşallah.
Ay bu okul delirtcek beni ya yeni müdür yardımcısı gelmis bransdasimmis benden ders aliyolar en az ekdersi olan benim ben nasilsa gitcekmisim bidaha ugrasamazlarmis beni kurban seçmisler maas karsligna dusecekmisim simdi iyi mi surda uc hafta daha sinavdı nottu okulu idare etmeye dayanalim dedik karsiliginda hak mahrumiyetine beni ugratiyorlar kafam attı böyle yaparlarsa ben de 32de ayrilirim ne cekicem zaten ekdersm yol param benim hergun 40 km gel bidaha git yapiyorm otururum evimde![]()
bilmiyorum valla o gün geldiğinde gorucem anlayışlı mi olur yoksa farklı mı davranırYa normal yasantisinda zirt pirt keyfi rapor alan çalışan sevilmez doğal olarak hoş bişey de değil zaten ama bu apayri bi durum bence bu konuda daha esnek olunmalı
hadi hayirli olsun canımBen 32 raporu aldım iş göremez şeklinde. Hayırlı olur inşallah.
biraz önce kadının biri geldi engelliler için boyama kitabı satıyormuş . işyerınde 10 tane boyama kitabı oldu.
bana diyor göbek mi yaptın hamıle mısın=?
ben kadın böyle göbek mı olur?
bira göbeği diyecektim. tövbe tövbe.
maksat konuşmuş olmak.
Penguenler gibi biz yumurtlasak erkekler ustune otursa. Ama disi yemek bulmaya gidiyor erkek yumurtaya bakarken. Yine is annede
Kesin onuncu çocuğudur onun zaten normalde beş cm açık geziyodur. Hissedilmeyecek bişey değil.
Amin canım teşekkür ederim. Oglusumun şansı işte. . Allah hepimizi halden anlayan iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Umarım sen de bulabilirsin ama mutlaka kolaylık yapan doktor vardır ama iyice araştırıp denk getirmek lazımmasallah cok sanslisin daim olsun inşallah ben de heyet raporu ayarlayabirim insallah ama dr disardan olunca o kolayligi sağlayacak kişiyi bulmak zor galiba![]()
komik geldi. ilerleyen zamanlarda bu müzikleri dinyeleceksınız. hazırlıklı olun.
Cnm benim hep onami gidiosun ama ben cok rahatsiz oluorum o hastaneden igrenc biryer benceZekai Burak tahirin bir doktoru var doc Dr Nuri danışman. Ben ikinci göz muayenesi için ona gitmiştim. Alttan muayene de edebiliyor.
Oy maşallah maşallah ne guzel :) Benim kide geç konuştu ama senin dediğin gibi şimdi hiç susmuyor :)yok benimki Kumral :)Ahhh canım bizimki çok geç konuştu. Bi konuştu tam konuştu. Susmuyo şimdide valla:) bazen bunaltıyo kızım nolur biraz sus diyorum. Ben süslemeyi çok seviyorum, bana diyolar bu kadar süsleme. Eee kız çocuğu, ikincide gelince artık ikisinide süslicem. Oyuncak bebek gibi oynuyorum kızımla:) renki gözlü olan erkekkkk seninkimiydi?
Hadi gozunaydin. Iyi yaptin bence. amaodev vs ile de ugrasma. Hastaneye yatirdi dr de telefondan gerekirse. Bazi insanlar hakediyor boyle yalanlariBen 32 raporu aldım iş göremez şeklinde. Hayırlı olur inşallah.
hangi sehirdesin. 15 haftalik bir arkadas var nobet icin bile rapor vermemis dr.u. Ah rapor almasi kolay bir sehirde olaydimAmin canım teşekkür ederim. Oglusumun şansı işte. . Allah hepimizi halden anlayan iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Umarım sen de bulabilirsin ama mutlaka kolaylık yapan doktor vardır ama iyice araştırıp denk getirmek lazım
canım senin o çirkef yüzünden insan daha erken bile alırdı raporu sen yine iyi dayandın öpüp başına koysun.....Ben 32 raporu aldım iş göremez şeklinde. Hayırlı olur inşallah.
Ana kucağı deniyo soldakine canım.kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.
bu ayak kısmı kapalı olsun ıstıyorum. bu model kraftın ama o parça ayrı satılmıyormuş.
ayrı bu model bılenınız var mı?
Mavi gozlu olan benim oglan. Ig ye foto koymustm. Ysmnfth onu gordu sanirim. Ben kara biseyim. Esim kumral renkli gozlu degil. Oglan degisik cikti. Kucagima alinva baskasinin saniyorlar. Cok merak ediyorum kiz kime benzicek. Bnim gibi olsn ana- kiz oldugumuz bellivolsun : )) tabi once saglikli olmasiOy maşallah maşallah ne guzel :) Benim kide geç konuştu ama senin dediğin gibi şimdi hiç susmuyor :)yok benimki Kumral :)
Herkesin sayfasındaki reklamlar farklı canım. Pc de yada kullandığın tablet telefon vs.neyi arattıysan hangi kelimeleri kullandıysan onlar reklam olarak karşına çıkıyorbakın pepeden bahsettık yukarda pepe reklamı cıktı.
Benimde eksiğim var hala, aldıklarım için çanta lazım eksikleri de alamam lazım. Pufkarnım iyice gerilmeye başladı benim. son aylara girdiğimiz nasıl da belli.
halbuki, 2 ay önceden "çantamı hazırlıycam" diyen ben, hala çantamı tamamıyla hazırlamadım. bebeğin eşyalarını koydum kendim için de pijamaları koymuştum. içinde ne bir ped, ne bir çamaşır ne bir terlik yok
rahat mıyım ne?