2015 Şubat Anneleri

şuan o kadar üzgünüm ki ağlamadan duramıyorum. 5 senelik arkadaşım olan tavşanım ölmüş. annem gelmişti onun burada taksit ödemesi vardı evi filan süpürdü dedim anne sen çıkarken bende tavşana yemek vereyim o da birlikte çıkalım bende göreyim dedi birde çıktım ki her zaman bizim sesimizi duyunca merdiven başına gelen oğlum kaskatı olmuş yatıyordu. nasıl üzüldüm anlatamam yemekleri herşeyi vardı dün çıkmadım yanına kayınvalidem verdi diye. keşke çıksaydım kendimi suçluyorum çıkıp görmedim diye. annem götürdü ben hallederim sen görme daha fazla dedi ama nasıl üzüldüm anlatamam onun o halini görünce. bir gün elbet ölecekti ama ne bileyim sanki hiç ölmeyecekmiş geliyordu. bir daha hayvan alıp bakabileceğimi sanmıyorum,bu yüzden eşime ilk aldığında kızmıştım ama geri verdirmedim el kadardı çünkü.çok koydu ya :KK43::KK43:

sen taktın ikize nedense gerçekten.
kız istanbuldakilerin geneli çalışıyorlar öyle buluşacak zaman nerde bızde. bır pazar var onda da evde pertt yatıyoruz. hem bızım arabamız yok sen ıstanbulun bır köşesindesin biz bir köşesinde.
sen neydi tarabya mı Sarıyer mı? pirelideve var o halkalıda . birimiz beylikdüzünde birimiz Bayrampaşa . yakın Allahın bir kulu yok.

Ya ilk zmnlarda bni devlet hast. dr. korkutmuştu değerim yüksek die çoğul gebelik vs. demişti eşiminde ikiz ablaları var die baya bilinçaltına yerleşmiş yani bnm haklısın :KK48:

Buluşma işine gelince vallahi çalışıyorsunz tmm sözüm yok ama 9 ayda 1 pazarı birbirimize ayıramıcakmıyız burada herşeyimizi paylaşıyorken ben tarabyadayım evet herkes uzakta ama orta bir yerde buluşabiliriz bizimde arabamız yok canım bnde gelirken otobüsle vs. gelcem. Ama yok anacım bu topikteki hatunların buluşma görüşme niyeti yok bahanesi çok bana göre :KK66:

evet o yüzden kel ya zaten hatta kızkardeşi yanlış hatırlamıyorsam abisi için saçlarını kazıtmıştı :KK43:
hıı kuzenime sordum öyleymıs gerçekten.
nasıl bir çizgi film yaa.
çocukları bıraktım daa o acıyı yaşayan büyükler ıcın bıle kötü bir şey.
ben dızılerde bıle sureklı işliyorylarya o konuyu sınır oluyorum .
hasta olan herkes lösemi. o hastalıkla uğraşanların duyguları ile oynuyorlar.

Ahh ağzından bal damlıyor canım inşAllah öle olur bnde regl olurken öncesinden 2 gün hafif ağrı olur belime vuran. tam regl olacağım gün deli gibi bir ağrı başlar kasıklarımda ben yatak döşek yatarım ve affedersiniz sanki şeyimden bişi çıkacak gibi baskıda olur şekilden şekle girerim yatakta ertesi gün biraz hafifler ertesi gün biraz daha. ortalama 7 gün regl olurum ilk 3 gün çekerim baya yani. Bana regl ağrısı diyorlar ya işte diyorum bnm çektiğimden fazla mıdır acaba yoksa böle çektiğim için hafif mi kalır benm için die düşünüyorum. inşAllah kolay doğururuz hepimiz : )
merak ettim sizin dogumlar nasil olucak : )
benden daha kolay dogurrusunuz siz ( 3. doguma kolay olur diyolarda : ) )

pirelideve pirelideve bayilacak kadar agrin oluyorsa sen tereyagindan kil çeker gibi dogurursun kiz , bende aynisiydi valla adet sancisinin ama çokk siddetlisi, iste o sidddetli nin kivami biraz kiisye gore degisir, simdi bana çok sidddetli gelen senin gibi alisiik olana hiç biseymis gibi glebilir
Umarım hepimizin ki kolay olur canım ya. Korkmuyo değilim ama cesaretli olmaya çalışıyorum

yok be canım senden kolay nasıl olacak ben ilk doğurcam senin 3. olacak bi kere sen ıkınmayı bilion ben belki ıkınmayı bile beceremicem o sancı anında insan ıkındım sanıp ıkınmıyormuş tam olarak bnm ilk doğuran kuzenler diyorlar kendimi boşa sıkmışım ıkınıom die ama son anlarda çözdüm ıkınmayı diyor. Birde kuzenim 32-33 saat sancı çekmişti:KK57::KK48: çatısı darmış dr.u korkmasın die doğum anına kadar söylememiş korkar die çatısı dar olduğu halde normal doğurttu dr. ona.

yok be canım senden kolay nasıl olacak ben ilk doğurcam senin 3. olacak bi kere sen ıkınmayı bilion ben belki ıkınmayı bile beceremicem o sancı anında insan ıkındım sanıp ıkınmıyormuş tam olarak bnm ilk doğuran kuzenler diyorlar kendimi boşa sıkmışım ıkınıom die ama son anlarda çözdüm ıkınmayı diyor. Birde kuzenim 32-33 saat sancı çekmişti:KK57::KK48: çatısı darmış dr.u korkmasın die doğum anına kadar söylememiş korkar die çatısı dar olduğu halde normal doğurttu dr. ona.

doktora bak sen iyi cesaret

Ya ilk zmnlarda bni devlet hast. dr. korkutmuştu değerim yüksek die çoğul gebelik vs. demişti eşiminde ikiz ablaları var die baya bilinçaltına yerleşmiş yani bnm haklısın :KK48:

Buluşma işine gelince vallahi çalışıyorsunz tmm sözüm yok ama 9 ayda 1 pazarı birbirimize ayıramıcakmıyız burada herşeyimizi paylaşıyorken ben tarabyadayım evet herkes uzakta ama orta bir yerde buluşabiliriz bizimde arabamız yok canım bnde gelirken otobüsle vs. gelcem. Ama yok anacım bu topikteki hatunların buluşma görüşme niyeti yok bahanesi çok bana göre :KK66:
Benim eşim asla izin vermez böyle bişeye onun için hiç düşünmüyorum. Ama buluşanlar olur yazarlar bende mutlu olurum burdan.

karnım iyice gerilmeye başladı benim. son aylara girdiğimiz nasıl da belli.
halbuki, 2 ay önceden "çantamı hazırlıycam" diyen ben, hala çantamı tamamıyla hazırlamadım. bebeğin eşyalarını koydum kendim için de pijamaları koymuştum. içinde ne bir ped, ne bir çamaşır ne bir terlik yok :KK43:
rahat mıyım ne?
Ben daha çanta bulamadım ,hastane için hazırlanmaya.Aranızda en yavaş benim sanırım /:

Benim doktor da hiç söylemez he öle bişey olsa. Adam çok olumlu. 6 ay progestan kullandırdı ama düşük tehliken var demedi. Varmıydı yokmuydu hala bilmiyorum. Güzel yanlarını söylüyo geçiyo.

Doğumu zor olanlar bu sayfaya yazmasın lütfen ben çok çabuk etkilenirim. Ayrı bi topik açıp orda hikayeler paylaşılırsa çok mutlu olurum.

sende git o dr a : )
buyuk tuvaletini yapar gibi ikiniyorsun
ilk dogumda bende ugrastim yarim saat kadar kafayi gorene kadar
ama ikinci de ben çok hastaydim, fena oksuruyordum,ebeler bosver ikinmayi oksurmeye devam et dediler : )))))
oksurerek dogurdum anluycan oglani, oksuruncede ayni ikinma daki gibi rahim kasiliyormus meger
esim bi kaç sene dalga geçti oksurup çocuk dogurdun bende yaparim onu ne var diye :KK45::KK45::KK45:

Ben daha çanta bulamadım ,hastane için hazırlanmaya.Aranızda en yavaş benim sanırım /:
yok yok en yavas benim hiç diogurmaya niyetim yok : )))
bugun dr 2.500 kg luk bebek beklemiyoruz senden dedi , hastane kiyafetlerini kaç beden alsam daha ona karar veremedim ben
çanta en kolayi :)

doktora bak sen iyi cesaret

Evet canım cidden iyi cesaret varmış dr.unda bayan bir dr.u vardı özel hast. istnbulda doğurdu öle çok aşırı adı duyulmuş bir yerde değildi bnm bildiğim kadarıyla. Doğum zamanı ebeler bakmış demiş sana dr. bişi demedi mi nasıl normal doğuma alıyor seni bnm kuzende nie ki demiş snra ebe bişi demeden gitmiş d.r u gelmiş çatın dar senin korkma die söylemedim baştn demiş çünkü bnm kuzen hep doğurmktn korkuyordu, ama denicez ben inanıyorum doğurabilirsin demiş ve kız cidden çok sancı çeksede doğurdu

Kimsenin onun benim üzerimdeki baskıdan haberi yok ki. Bölüm başkanlığına raporu verdîm başkan geçmiş olsun diyor bu bir hastalık mı yaw. Allah tamamına erdirsin inşallah hocam dedim. Aslında benim amirim o. Adam dikkat et kendine dedi. Bilse başındakinin sözle bana görev verdiğini. Neyse sonuçta okulda herkes beni mutlu mutlu bebişimi bekliyorum sanıyor. Stresimi bilen yok.
canım eni sonu erinmeyecem gelecem senin üni.ye ben konuşacam bölüm başkanıyla. Açık açık şikayet etsene kuzum şu kadını yaa. izindeyken çalıştıracak seni kendisi napacak acaba? off çok sinirlendim, bak benim şekerim fırladı :cry:

Evet canım cidden iyi cesaret varmış dr.unda bayan bir dr.u vardı özel hast. istnbulda doğurdu öle çok aşırı adı duyulmuş bir yerde değildi bnm bildiğim kadarıyla. Doğum zamanı ebeler bakmış demiş sana dr. bişi demedi mi nasıl normal doğuma alıyor seni bnm kuzende nie ki demiş snra ebe bişi demeden gitmiş d.r u gelmiş çatın dar senin korkma die söylemedim baştn demiş çünkü bnm kuzen hep doğurmktn korkuyordu, ama denicez ben inanıyorum doğurabilirsin demiş ve kız cidden çok sancı çeksede doğurdu
dikişi çok olmuşmu

Doğumu zor olanlar bu sayfaya yazmasın lütfen ben çok çabuk etkilenirim. Ayrı bi topik açıp orda hikayeler paylaşılırsa çok mutlu olurum.
valla canim ben en sona kalirim herhalde , diger arkadaslar la kararlastirin nasil istiyorsaniz
bugun dr daydim, o kadar sertlesme kasilma oluyor, dr hersey yolunda dedi
mart annelerine bile geçebilirim benim isim belli olmaz

isterseniz ikinci oglanin hikyaesini paylasirim çok kolay bi dogumdu : )

bugün bebişin dolabı gelecek
sirkeli suyla silerim kakuyu hemen alır mı bir kaç gün havalandırmak gerekiyor mu?[/QUOTE

Güle güle kullanın inşallah.

yok yok en yavas benim hiç diogurmaya niyetim yok : )))
bugun dr 2.500 kg luk bebek beklemiyoruz senden dedi , hastane kiyafetlerini kaç beden alsam daha ona karar veremedim ben
çanta en kolayi :)

:-) Canım benim o zaman sen artık başla ve bitir bence.

Back
X