2015 Şubat Anneleri

Anladım canım. Çok sabırlısın gerçekten, ben bu kadar sabredemezdim. Allah gönlüne göre versin inş.
Bu işlerde yaşın kullanılıyor olması da ayrı mevzu. Bi insanın davranışını eleştirmek saygısızlık olarak algılanıyor ama üslup korunarak da eleştiri yapılabilir bence. Herhalde herkes bana dokunmayan yılan bin yasasın diyo:KK51:

Genelde öyleler. Bir de en rahat memuriyet onlarınki. Karışanı yok sorgulayanı yok. O yüzden pek böyle işlere girmiyorlar. Benim bölümüm sadece bu üniversitede var diye başka üniversitelere geçmek istemedim. Ama bu bölümün de büyüyeceği yok bu hoca öğrenci yetiştirmiyor asistanı da yok. Beni asistan gibi kullanmaya çalışıyor işte. Ben de bir hoca olabilsem öğrenci yetiştirip o bölümü büyütmek istiyorum o da bir türlü olamadı hayırlısı bakalım.

Ver bütün derslerini o çeksin anacım. Bak böylesi belki daha iyi olur.

Idareciler hepsini alamiyor ama benden alacagi beni magdur etmeye yetiyor iste. Istese de alabilecegi daha hafif dersler var kimsenin magdur olmayacagi ugrasmamsk icin beni secmismisler.halbuki ayni bransta full ekders alanlar da var onardan almali illa lazımsa.kaldı ki idareciler o derslerine girmiyor bos geciyor cocuklar da magdur oluyor. Ben gayet insani bir niyetle yerime hemen birini bulamayacaklar diger arkadaslara benim sinav ve odevleri yikacaklar diye onlari dusundugume ayip olur diye idare edeyim demistim ama kimse seni idare etmiyor iste niyeyse:(

Amin canım teşekkür ederim. Oglusumun şansı işte. . Allah hepimizi halden anlayan iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Umarım sen de bulabilirsin ama mutlaka kolaylık yapan doktor vardır ama iyice araştırıp denk getirmek lazım

Amin canim.insallah. sen hangi sehirdeydin boyle kolaylik saglayacak dr bulsam sehirdisi demem giderim de;) mattika mattika konyada bir prof para karsiligi veriyor heyet demisti o hala ayni sistem devam ediyorsa giderim konya monya demem etik degil belki ama insani buna mecbur kiliyolar benm bebegmi birakcak kimsem yok annem de gelemez babam rahatsiz diye bilmiyorum nsl olacak:(

Dün araba çarpıyordu bana Allah korudu.Hem de bana yeşil yanıyordu tam karşıya geçiyordum, pislik herifin teki vııın diye geçmez mi önümden, Ne geldiyse ağzıma saydım.Bir de arabayı durdurdu benim laf ettiğimi görünce.Hala el kol yapıyor , sonra karnımı gördü,bastı gitti ş.refsiz.Ben artık sokağa çıkmaya korkuyorum, insanlar yürürken bile çarpa çarpa yürüyorlar aklım çıkıyor,elim hep göbeğimde.

Aman rabbim esirgesin geçmiş olsun canım

Çocuk için,kendim için işte.. Diyarbakırin en pahalı hastanesi Memorial.. Geçen bir gece yattım 350 tl verdim,kardeşinin yanında dünyanın lafını etti hastanede.. Devlet hastanesinde de iyileşiliyomuş,o parayı ona verseymişim.. Aklını parayla bozmuş adam.. Evin aidat ve tüm faturaları,mutfak masrafının %90 ı benim üzerimde.. Bebekle ilgili tüm masraflarda bende.. Ve ben kredi de ödüyorum.. Kendinin ne borcu ne masrafı var,gözü paramda.. Kartımı da vermedim,yediremedi.. Sanki o okutmuş,sıkıntımı o çekmiş yıllarca.. Vs vs bir sürü saçma sapan şey işte..

Rabbim hidayet versin kalbine onun..

Daha işimiz birmedi ki dönem sonuna kadar yapmam gerekenleri söyledi.

Ya ne kadar kızdım ve uzuldum okuyunca ne Kalpsiz biriymis o vicdansz:(

şuan o kadar üzgünüm ki ağlamadan duramıyorum. 5 senelik arkadaşım olan tavşanım ölmüş. annem gelmişti onun burada taksit ödemesi vardı evi filan süpürdü dedim anne sen çıkarken bende tavşana yemek vereyim o da birlikte çıkalım bende göreyim dedi birde çıktım ki her zaman bizim sesimizi duyunca merdiven başına gelen oğlum kaskatı olmuş yatıyordu. nasıl üzüldüm anlatamam yemekleri herşeyi vardı dün çıkmadım yanına kayınvalidem verdi diye. keşke çıksaydım kendimi suçluyorum çıkıp görmedim diye. annem götürdü ben hallederim sen görme daha fazla dedi ama nasıl üzüldüm anlatamam onun o halini görünce. bir gün elbet ölecekti ama ne bileyim sanki hiç ölmeyecekmiş geliyordu. bir daha hayvan alıp bakabileceğimi sanmıyorum,bu yüzden eşime ilk aldığında kızmıştım ama geri verdirmedim el kadardı çünkü.çok koydu ya :KK43::KK43:

Kiyamam ya:(

selam kızlar ben geldim
kızımı gördüm çok şükür
maşallah kilosu 1743 gram çıktı
doktor ilk kez kesin olarak 1 hafta önde olduğunu ve doumun normal tarihinin 14 şubata kaydığıı söyledi
karnım yumuşamış çok güzel dedi
ayın 25 inde rapor almaya gideceğim o gün çalışmayacaksın raporunu alıp yatacaksın dedi
şimdilik bir sıkıntı yok risk kalmamış karnında çıkmış yukarı ama rapor aldıktan sonra oturmamaya dikkat et dedi
her ne kadar son evreye girsekte aslında annelerin pek umursamayıp en çok tehlikeye girdikleri dönemdesin dedi
rapor aldıktan sonra yatış veriyor
artık kontroller 15 güne düştü
eşimde çıkınca bak birde kars kaşarı istedin onuda yesen çocuk 5 kilo doğacak diyor :KK53:

Masallah kuxuna canim

Teşekkürler canımcım, valla gerçekten öyle öğretmen arkadaşlarımıza ben de ayrı bir şekilde üzülüyorum.Çok zor işleri Allah yardımcıları olsun.İnsanlar her yerde dikkatsiz ve ayı gibi affedersin.Bir de suçluymuşsun gibi bakmaları yok mu , deliriyorum.Ben de yanımda birisi yokken gerekmedikçe çıkmayacağım dışarı.Çünkü gerçekten korkuyorum.

gel bizim okula bir de gor halimi atari yarisi gibi yuruyom koridorda carpulmamk icin;)

Ilk basta 11 subatbdedi dedim somestra denk gelseydi yok en erken 9 subatbdedi nirmal nasil gelicekki acaba suyum gelsede alir direk sezeryana heralde ilk kizimdada ultrason tarihi 9 eyluldu o gun alicakti kadin 1 eylulde iste nisan deniliyo sanirim kan gelince 1 eylulde almisti nekdr dursa okdr iyi diyo kontrollerin siklascak bebekte sorun olmadiginsurece bekleriz dedi
Benim 6 şubat ama bebek iki hafta ilerde 6 şubatı beklemeyiz değil mi sezeryanda.
Senin dr mu müsait değil yoksa bebek çok dursun diye mı yapıyor

A
Sonunda geldim, bebeğim iyi hamd olsun. 2.080 kilocuk olmuş :) nst de çok sancım çıkmadı, ama ağrılarım var doktora söyledim normal olduğunu söyledi, 35. haftaya kadar ilaçlara devam sonra ne zaman gelmek istiyorsa gelsin dedi doktor.
Az kaldı hadi bakalım. 35 gelsin öyle dediya bu sefer gelmez gör bak.
En azından kafan rahatlar.

Idareciler hepsini alamiyor ama benden alacagi beni magdur etmeye yetiyor iste. Istese de alabilecegi daha hafif dersler var kimsenin magdur olmayacagi ugrasmamsk icin beni secmismisler.halbuki ayni bransta full ekders alanlar da var onardan almali illa lazımsa.kaldı ki idareciler o derslerine girmiyor bos geciyor cocuklar da magdur oluyor. Ben gayet insani bir niyetle yerime hemen birini bulamayacaklar diger arkadaslara benim sinav ve odevleri yikacaklar diye onlari dusundugume ayip olur diye idare edeyim demistim ama kimse seni idare etmiyor iste niyeyse:KK43:

Amin canim.insallah. sen hangi sehirdeydin boyle kolaylik saglayacak dr bulsam sehirdisi demem giderim de:KK66: mattika mattika konyada bir prof para karsiligi veriyor heyet demisti o hala ayni sistem devam ediyorsa giderim konya monya demem etik degil belki ama insani buna mecbur kiliyolar benm bebegmi birakcak kimsem yok annem de gelemez babam rahatsiz diye bilmiyorum nsl olacak:KK43:

Aman rabbim esirgesin geçmiş olsun canım

Rabbim hidayet versin kalbine onun..

Ya ne kadar kızdım ve uzuldum okuyunca ne Kalpsiz biriymis o vicdansz:KK43:

Kiyamam ya:KK43:

Masallah kuxuna canim

gel bizim okula bir de gor halimi atari yarisi gibi yuruyom koridorda carpulmamk icin:KK66:

İşte insanlar paraya ihtiyacımız olduğu için çalıştığımıZı anlamıyorlar. Kim karnı burnunda çalışıcam diye uğraşır ki. Güya senin üzerindeki iş yükünü azaltıp seni rahat ettirecekler. Kafaları paranı azaltmaya yarıyor işte. Sinir oldum yaaa. Doğru düzgün ders programı verip yanında olacaklarına kazancına ortak olmayı seçmişler. Allah büyük canım Allah rızkımızı artırır inşallah kimseye muhtaç etmesin Allah. Bu Arada Konya olayını ben de düşünebilirim.

Aklımda habire esla ve inzar var. Esla çok ağlamasa üzülmese diye düşünüyorum. Inzar da küsüp gitti üzdüm onu diye düşünüyorum. Ben de üzüldüm çok geldi bugün olanlar :(

Aklımda habire esla ve inzar var. Esla çok ağlamasa üzülmese diye düşünüyorum. Inzar da küsüp gitti üzdüm onu diye düşünüyorum. Ben de üzüldüm çok geldi bugün olanlar :KK43:
Eslaanınki üzücü gerçekten. Benim balık ölünce bile iki gün içim acıyor. Annesi o teselli eder.
İnzarın kocası gelmiştir yemek hazırlıyordur gelir birazdan.

Tanıdık hemşire,tanıdık esnaf herkes tanıdık. Sizin ne çok çevrenin var öyle.
Aynen canım hiç sorma:) ama keşke o hastanede olmasaymış. Ama nasip. Çok çektim ben doğumda, sadece ben değil o hastanede yapanların çoğu çekiyormuş.
Eşimin çevresi çok geniş herkeslede iyi kötü muhabbeti vardır. Mesela bende öyleyimdir 200 küsür dairelik sitede çoğu insanla muhabbetim vardır. Hiç değilse yanından geçerken selam veririm. Herzaman açık kapı bırakırım:)
Size bişey söyleyimmi benim sancı çekerkende fotoğraflarım var:KK48: Doğum çatalındaykende yandan:) hatta doktor dikiş atarken dudaklarımı uzatıp poz bile verdim:) demem o ki herşey kafası çıkana kadar normalde. Benim anormal oldu biraz:)

Gece niye parlıyor..
Çocuğu alıp otobana mı çıkıcaz?
:-)
:) ozelligi oyleymis ne biliim uyurken gece emzigi rahat buluyormusuz oyle dediler. gerekli mi ben de bilmiyorum. Bu 2li emzikler kapakli oluyir demi. Sanki sen de 2li avent almustin.

Ben yoğurt çok.severim ama hiç yemesim gibi bir şey denk gelmedi.

ben ilk 3 ay bimdeki hüptriklerden yiyebildim sadece
meyveli diye yiyebildim onuda
normal yoğurt çok koktu burnuma ama şimdi iyiyim bir kase koyuyorum önüme bir seferde yiyorum zorlamasam bende yiyemem

Aklımda habire esla ve inzar var. Esla çok ağlamasa üzülmese diye düşünüyorum. Inzar da küsüp gitti üzdüm onu diye düşünüyorum. Ben de üzüldüm çok geldi bugün olanlar :KK43:

iyiyim canım ama aklıma geldikçe kötü oluyorum. keşke görmeseydim hiç ama oldu bir kere,karnımdakini de düşünmek zorunda olduğumdan ağlama krizim geçti eşimde kızdı başka bir yerde olsa ticaret için alınan tavşanlar 5 yıl yaşar mı dedi sen ona en güzel şekilde baktın yapacak bir şey yok dedi. öyle ama acısı biraz sürecek malesef :( eşim evde olduğundan bilgisayardan giremiyorum telde zor oluyor.

video yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.

ben izledim hem sezeryan hemde normal doğumu evet bazı videolarda açık açık görüyorsun ama bazılarında görülmüyor. herhangi bir korku vs birşey hissetmedim izledikten sonra fikir oldu :)

iyiyim canım ama aklıma geldikçe kötü oluyorum. keşke görmeseydim hiç ama oldu bir kere,karnımdakini de düşünmek zorunda olduğumdan ağlama krizim geçti eşimde kızdı başka bir yerde olsa ticaret için alınan tavşanlar 5 yıl yaşar mı dedi sen ona en güzel şekilde baktın yapacak bir şey yok dedi. öyle ama acısı biraz sürecek malesef :KK43: eşim evde olduğundan bilgisayardan giremiyorum telde zor oluyor.
Ay canım kıyamam ya:( ömrü bu kadarmış. Rabbim bebiş gelmeden almış minik tavşanı. Belki bebek olduğunda ölseydi o zamanda kıskandımı acaba falan diye birsürü şey kurardın kafanda:( çok düşünme bebişinide üzme.

ben izledim hem sezeryan hemde normal doğumu evet bazı videolarda açık açık görüyorsun ama bazılarında görülmüyor. herhangi bir korku vs birşey hissetmedim izledikten sonra fikir oldu :)
Ben de izledim ve kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum. Bayiltip kesilip dikilme fikri hiç hoşuma gitmedi... Allahim insallah her sey yolunda gider ve guzel bir sekilde normal dogum yaparim :KK17::KK17::KK17:

en hiç izlemedim izlememde
benden meraklı arkadaşlarım var işyerinde açıp doğum videolarını seyrediyorlar
seyredersem doğuramam diye korkuyorum izlemiyorum :KK53:

Back
X