2015 Şubat Anneleri

Kızlar 32. haftada rapor alanlara bi sorum olacak :) Doktor raporu yazıyor sonra doğum parasını almak için biz biyere başvuruyomuyuz yoksa sgknın kendi sistemine düşüyo mu :KK35:

canım ben aldım rapor. hastanede rapor bölümü direkt sgk nın sayfasından işlemini yapıyor , sgk nın sistemine düşüyor bilgilerin ve oradan çıktı alıp veriyorlar sana. sonra muhasebecimi aradım sayfayı kontrol etti tmm dedi raporun gözüküyor. raporun başlangıç tarihi var ama bitiş tarihi yok. onu da doğumdan sonra sistem otomatik ayarlıyordur sanırım.

cimcime sezeryandan bende korkuyorum ... kesıleceğim korkusu bı amelıyat netıcede
bı kere apandıst amelıaytı olacaktım nerdeyse resmen korkularım yuzunden ağrım azaldı ve ben amelıyat olmadım ...
benı de korkutuyr evetnormal doğum zor tabıkı ama 1 gun... 1 gun farklı bır gun yaşacağız

sonrasıda guzel..benım ki bol dikişli olduğu halde saat 19.da doğurdum gece 2 de oğlum kaka yaptı ve ben kalktım temızledım... öyle yani.... sonrası cok rahat

Merhaba kızlar
ben geldım ..işlerim çok bı an önce toparlamaya calışıyorum ama hiç bişr şeye tam yetişemıyorum
artık yıl başından sonra cok gelmek ıstemıyorum araba kullanmak zor gelecek sankı
dışardan bağlansamda ortamda olmayınca evden keyıflı calışamıyorum
Senin İçin Ceza Aldı Giremiyo Diyolardı Ben Yanlışmı Hatırlıyorum :KK34:

aldım elime makası koliyi sürükledim salona açsam dedim ama puset sıkışmış kutunun içine çıkarmak için zorlamam lazım
bıraktım bende durduk yere başını ağrıtma otur oturduğun yerde dedim akşamı bekliyorum şimdiiii :KK45:
Tahmin ettim :) sabret kuzu, akşam eşinle açar urarsın daha keyifli olur.Güle güle kullanın inşallah.

Belki nasıl alısirsa öyle gider yani gürültü rahatsız Etmez ama belki de hassas bi bebektir etkilenir bunu önceden bilmek zor heralde canım..zor bi durum ama en güzeli komşuları brz uyarmak sanırım
Off haklısın pek de tahmin edilecek bir şey değil.Bakalım yaşayıp göreceğiz.Ya da artık saç baş dağınık gözlerim kan çanağı, kükrerim hepsine :)

canım ben aldım rapor. hastanede rapor bölümü direkt sgk nın sayfasından işlemini yapıyor , sgk nın sistemine düşüyor bilgilerin ve oradan çıktı alıp veriyorlar sana. sonra muhasebecimi aradım sayfayı kontrol etti tmm dedi raporun gözüküyor. raporun başlangıç tarihi var ama bitiş tarihi yok. onu da doğumdan sonra sistem otomatik ayarlıyordur sanırım.
Sağol cnm teşekkür ederim:anneadayı:

Ne güzel herkes normal doğum istiyor:) bende sezeryan istiyorum ama benim doktor normal doğum yanlısı:) ben dr söylemiştim kuyruk sokumumda sorun var diye not almış. Cuma günü kontrolüm var, o kadar istiyorumki sezeryan mecbur desin:) yoksa çatı muayenesine çağıracak bnde ozaman ben normal istemiyorum sezeryan istiyorum diycem. Ama ben isteyince isteğe bağlı oluyor ve daha pahalı. Diğer türlü zorunlu olmuş oluyo doktor söyleyince fiyatı daha uygun. Şimdi bazı arkadaşlar aman paranın ne önemi var falan diyebilir, tabi öyle ama benim zaten sezeryanlık durumum. Doktorun söylemesi daha çok işime yarayacak:)

o diyene kadar deme bakalım

allah allah yaaa normal doğumdan değilde sezeryandan korkan sadece benmiyim :KK64:
bende tam tersi sezeryandan korkuyorum

o bulantılar bende 1 haftadır var canım nette araştırdım normal diyor uyku ve yorgunlukda geri geldi

ben koliyi açtım leş gibi lastik kokusu geldi geri kapattım.
akşam açıp kurup bekleteceğim bir süre
dolap ve beşikte de aynısını yapmıştım beşiğin kokusu çıktı dolabın hala hafif boya kokusu var arabayıda kurarım koku gidince kapatırım yine
Aaa evet doğru söylüyosun cnm bende açayım o zmn

ah canım aynıyım ben de hislerini çok iyi anlıyorum. sebepsiz ağlamalar.. enerji zaten sıfırın altında. olumlu düşünüyorum herşey çok güzel evet bebeğim olacak inşallah bir sorunu da yok felan ama bu duygu durumu düşünce ile alakalı değil. o kadar yorgun hissediyorum ki diyorum bebek olunca da böyle olursam nasıl bakarım o yavruya :KK43: ama eminim doğumdan sonra o enerji geri gelecek hem de misliyle. yoksa dünya üzerindeki tüm kadınlar per perişan olurdu doğumdan sonra dimi? insan kendi soruyo kendi cevaplıyo ama yine de bu düşüncelerden kurtulamıyo :) lohusa sendromu felan olmasak bari doğumdan sonra :/
AH BİRDE onu olmayalım lütfen ama ben meyıllıyım sendromlara .

Tostu neyle yapıcaz?

karataya göre tostta zararlıdır, ben ne canım isterse yerim ama kurallarım vardır beslenmede fast food hiç yemem, dışardan ne hamburger ne pizza ne kızartma almam canım isterse evde kendim yaparım , kışın domatestir salatalıktır yemem margarin yemem, herşeyin fazlası zarar diye düşünenlerdenim , çevremde sağlıklı beslendiğim düşünülür hep

hmm anladim kusmemistir ya. Alinganiz hepimiz.
Benim küsesim var birilerine cok fena. Derdim izin degil de bakicinin gidisi. Bugun esim geldi izin alip oglanla evdeler. Ben cikarken bin surat. Sanki suc islemisim
senin 2 seçeneğin var ya k.valideyi kabul edeceksın ya da izne ayrılacaksın. bence kabul et k.valıdeyı ve ıznını sonrasına ekle.

özel sigortası olan varmı bi kaç şey soracağım
şimdi benım sıgortam doğuma yetmeyecek 3000 TL.limitli.

temsılcım şöyle dedi.
yatarak poliçeyı aynı rakamdan yenıleyeceğim
3000 yatarak 100/100 temınatlı
ben hastaneden ssk ile anlaşmalı olarak parayı ödeyeceğim ve faturayı alacağım
sonra faturayı sıgortaya yollayacğım ve onlar bana 3000 tl ye kadar olan kısmı ödeyecekmiş...
öbur türlü sıgortadan gırsem 6000 TL ye varıyor.. ssk yı kullanmak daha mantıklı ama sankı bı yanlışlık var gıbı bunu herkes yapar o zaman dıye düşünüyorum

cimcime sezeryandan bende korkuyorum ... kesıleceğim korkusu bı amelıyat netıcede
bı kere apandıst amelıaytı olacaktım nerdeyse resmen korkularım yuzunden ağrım azaldı ve ben amelıyat olmadım ...
benı de korkutuyr evetnormal doğum zor tabıkı ama 1 gun... 1 gun farklı bır gun yaşacağız

sonrasıda guzel..benım ki bol dikişli olduğu halde saat 19.da doğurdum gece 2 de oğlum kaka yaptı ve ben kalktım temızledım... öyle yani.... sonrası cok rahat

benim hep dileğim normal doğum zaten ama tabi rabbim ne yazdıysa o olacak
hatta ben epidural bile olmadan çatır çatır doğurmak istiyorum
37 de karar veriliyor sanırım değilmi doğuma
zaten sezeryan da olsam epidural isterim

Tahmin ettim :) sabret kuzu, akşam eşinle açar urarsın daha keyifli olur.Güle güle kullanın inşallah.

teşekkür ederizzz :KK68:
akşam ben 4-12 yim eşim gelince beni bekler ta gece 12 de kurarız

Aaa evet doğru söylüyosun cnm bende açayım o zmn

valla aç canım sonra kokusu hemen gitmiyor

Back
X