2015 Şubat Anneleri

Ben kullanmadım ama kendi kullandığım iç çamaşırı tarzı dışında giymeyi sevmiyorum o yüzden hasta bezi alırım sanırım. Almayadabilirim çünkü hastanede zaten hasra bezi veriyorlar. Evde lazım olur mu bilmiyorum gece pedi uygun olursa gece pedi koyarım evde de.
Bu da tek kullanımlık bişi..hasta bezi veriyorlarsa hastanede bu da yedek gibi olur o zaman

Bugün 9 ay diye bir film izledim bebiş doğduktan hemen sonra bebişi sarıp anneye veriyorlar. Hiç yıkayayım temizleyeyim olayı yok. Zaten yıkanmazsa üzerindeki sıvı bebişi korumaya devam edermiş. Sadece bir penye battaniyeye sarıp anneye verdiler bebişi.

selam kızlar dişim birazcık düzeldi sonunda...
bugün kontrolüm vardı dr da izin verdi yarın diş bölümüne gideceğim hastaneye.
her şey yolunda dedi dr ama bağırsak görüntüsüne tekrar inceleyelim bir dahaki gelişine, geçici bir şey olabilir; dedi. (dilate görünümdeymiş)

2 hafta sonra çağırdı nst ye başlayacakmışım.
kızım da 1900 g 44 cm olmuş

Son düzenleme:
Bu yeni idarecimize cok sinir oldum bugün. Arkadas dogum sonrasi izninden döndü o yokken olan arkadasin programı aynen vermisler üc haftadır degistrtmek icin yırtònıyor kadın. Tum günü full ders olan bigünü varmış süt iznini kullandrmada sorun cikartmis adam. Dersin varken kullanamazsin bos ders araligin oldugu gunler kullan diyomus.programimi ona gore yapin kucucuk bebegim butun gun ac mi kalcak diyomus kadincagiz adam (!) baska alternatifler dene demis ya saka gibi bu kadar vicdansizlik olmaz :KK62:bogasim geldi resmen yasal hakkı ona göre program yapmak zorundasin sonra degscek ogretmenler var diye bekletip magdur ediyo yetmiyo idare edecegine dalga gecer gibi tavir. Rapor hakki da btnisti dogum oncesnden nasil sıkıntılı üzgün:( ta nerden esi getrdi cocugu emsin diye bu soğukta pis mikrop yuvasina :KK43:

Bende Başkasınınkini duyunca çok kötü oluyorum,geriliyorum.
@iremguzum gelse söyler kendimizinki ağlayınca nasıl oluyormuşuz. Ayrıca S serefraz85 ve mattika mattika da bilirler.
Asiri agamadikca panik olmuyorsun. YuZyildir bebek bakmissin gibi bakiyorsun. Ama gazi tutunca ne yapacagini bilemezsen fena. Sure okuyup evde gezdiiyorduk. Ama sussun diye gergin olursan agliyor. Aglamasi normal kucagimda guvende diye duunursen biraz aglayip susuyor. Ruh halin direk geciyor yani
Baska bir derdi yoksa tabi bebegin

Bu yeni idarecimize cok sinir oldum bugün. Arkadas dogum sonrasi izninden döndü o yokken olan arkadasin programı aynen vermisler üc haftadır degistrtmek icin yırtònıyor kadın. Tum günü full ders olan bigünü varmış süt iznini kullandrmada sorun cikartmis adam. Dersin varken kullanamazsin bos ders araligin oldugu gunler kullan diyomus.programimi ona gore yapin kucucuk bebegim butun gun ac mi kalcak diyomus kadincagiz adam (!) baska alternatifler dene demis ya saka gibi bu kadar vicdansizlik olmaz :KK62:bogasim geldi resmen yasal hakkı ona göre program yapmak zorundasin sonra degscek ogretmenler var diye bekletip magdur ediyo yetmiyo idare edecegine dalga gecer gibi tavir. Rapor hakki da btnisti dogum oncesnden nasil sıkıntılı üzgün:KK43: ta nerden esi getrdi cocugu emsin diye bu soğukta pis mikrop yuvasina :KK43:
Ay ne korkunç insanlar var ya yazık günah değil mi o kadına bebeğine nasıl böyle vicdanSiz olunur aklim almıyor

yaaa birde ne banyo yapabilcen doğru düzgün ne de kendine bakabilcen :D birbirimize alışana kadar hep yapışık ikiz gibi gezebiliriz :D okuyorum da doğum yapanların yazılarını sabahlara kadar kucaktan inmiyorlarmış. bazıları memede uyuyormuş falan :D eşlere çok iş düşüyor bu durumda işte umarım babalık içgüdüleri tavan yapar :D
Hepsi öyle değildir. Benim arkadaşımda yeni doğum yaptı
Hep uyuyor diyor. Gece kendisi uyandırıp emziriyormuş.iki üç gün sabaha kadar başında beklemiş sonra uyumuş.
Babası hastalandı diye annesi gitmiş yalnız kalmış. Evde bebek arabasına koyuyorum yanımda uyuyor bende yemek yapıyorum diyor.
Özel işlerini de eşi gelince yapıyormuş.

Bu yeni idarecimize cok sinir oldum bugün. Arkadas dogum sonrasi izninden döndü o yokken olan arkadasin programı aynen vermisler üc haftadır degistrtmek icin yırtònıyor kadın. Tum günü full ders olan bigünü varmış süt iznini kullandrmada sorun cikartmis adam. Dersin varken kullanamazsin bos ders araligin oldugu gunler kullan diyomus.programimi ona gore yapin kucucuk bebegim butun gun ac mi kalcak diyomus kadincagiz adam (!) baska alternatifler dene demis ya saka gibi bu kadar vicdansizlik olmaz :KK62:bogasim geldi resmen yasal hakkı ona göre program yapmak zorundasin sonra degscek ogretmenler var diye bekletip magdur ediyo yetmiyo idare edecegine dalga gecer gibi tavir. Rapor hakki da btnisti dogum oncesnden nasil sıkıntılı üzgün:KK43: ta nerden esi getrdi cocugu emsin diye bu soğukta pis mikrop yuvasina :KK43:

Ülkemizde gerçekten insanlık diye bişey kalmadı. Allah insanlara böyle eziyet edenlerin cezasını verir inşallah.

Hepsi öyle değildir. Benim arkadaşımda yeni doğum yaptı
Hep uyuyor diyor. Gece kendisi uyandırıp emziriyormuş.iki üç gün sabaha kadar başında beklemiş sonra uyumuş.
Babası hastalandı diye annesi gitmiş yalnız kalmış. Evde bebek arabasına koyuyorum yanımda uyuyor bende yemek yapıyorum diyor.
Özel işlerini de eşi gelince yapıyormuş.

benim yeğenlerimde öyleydi gece sesleri çıkmazdı gündüzde uyurlardı uyansında sevelim diye başında beklerdik
şimdi okuyorum yeni doğum yapanları 24saat uyumayanlar bebekle sabhalayanlar falan farkı ne ki

Back
X