Ben geldimmmmmm
Doğurdum desem hepiniz yarın nasılda şaşırır panik olursunuz dimi 
.
.
.
.
.
Ama şükür doğurmadım kızlar

O gün litch öle yazınca cidden yazdığımda öle kötü etkileyecek bişi olmadığı için cidden birden alındım sanki o etkileniyorum demiş sende inadına mı yazdın der gibi algıladım belkide hassas bir anımdı bir alındım hani

ama gelmeyişim ondan değil. Dün akşam bugün gelecekleri söyleyen misafir oldu. Eşimin okul müdürünün karısı bni merak ediormuş tanışmk istemiş gelecez dediler başka bir öğretmen eşiyle bişi yapma o halinle sakın dediler Allahları var ablalar ama ben kurabiş yapayım dedim tatlı tuzlu iki çeşit hem bnm kocişte seviyor böyle çay yanı işleri diye. Ama onları yaptım snrada evi süpürdük eşimle benim belim koptu zaten midemde çok yanıyor cayır cayır kızlar ne yesem kar etmiyor herşey yakıyor yediklerim bile resmen kor ateş yutuyormuş gibi yaka yaka iniyor mide suyum ağzıma geliyor öğürtürüyor beni

Derken gece gece kocişin film izleme hevesi gelmişti 3 e kadar film izledik yattık. Ben 10 da uyandım lavabo fln yıkadım toz aldım vs. ablalar geldi 1-1.5 saat oturdular sohbet tanışma derken onlar gittiler. Sonra bnde sohbetim vardı oraya gittim geldim tembellik yaptım yemek yapamadım die eşim saolsun dışarı yemeğe götürdü. Geldik eve kalça kemiğim kuyruk sokumum ve belim ağrıyordu uzanmıştım uyumuşum snra uyandım mide öğürtüsüyle çok kötüyüm soda içtim 2 tane ama banamısın demedi midem

rennie bile artık fayda etmiyor şimdi gidip 2 tane birden rennie çiğnicem gündüzde sohbete giderken 1 tane çiğnedim ama kesmemişti.
Velhasıl kelam yine çok yazdım ama küsmedim yani kimseye o an alındığım için çıktım snrada işte olaylar gelişince gelemedim.

Benim kemikler ağrımaya başladılar ara ara kollarımda flnda oluyor ağrı, kollarım erken yoruluyor sanırım oğlum iliklerime kadar kalsiyumu sömürmeye başladı zaten artık hareketleri can yakıcıda oluyor güçleniyor sıpazadem benim
Bu kadar çene yaptım özleminiz gitmiştir sanırım

özleyin beni güzel annişler yarına grşrz hayırlı geceler herkese.