2015 Şubat Anneleri

Evet canim beni 32. Haftada aldi nts ye doktor iki kere girdim simdilik 10 gun sonra tekrar girecegim
benim de bugün kontrolüm bakalım beni de alcak mı.normalde daha önce girmem gerekiyodu diye biliyorum ben ama sanki gecikti gibi benim dr :S

Amannn. Kız ben ayakta zorla duruyorum pizza nasıl yapıcam. Hele şu anda ağrımadık yerim yok. Neyseki dün gaza geldim yemek yaptım ondan kalmıştı da yedim.

valla ne diyelim doğumdan sonra vakit bulduğun bir zaman olsun bari : ))

Ben geldimmmmmm :KK54:
Doğurdum desem hepiniz yarın nasılda şaşırır panik olursunuz dimi :eek::KK76:

.
.

.
.
.

Ama şükür doğurmadım kızlar:KK48:
O gün litch öle yazınca cidden yazdığımda öle kötü etkileyecek bişi olmadığı için cidden birden alındım sanki o etkileniyorum demiş sende inadına mı yazdın der gibi algıladım belkide hassas bir anımdı bir alındım hani :oops: ama gelmeyişim ondan değil. Dün akşam bugün gelecekleri söyleyen misafir oldu. Eşimin okul müdürünün karısı bni merak ediormuş tanışmk istemiş gelecez dediler başka bir öğretmen eşiyle bişi yapma o halinle sakın dediler Allahları var ablalar ama ben kurabiş yapayım dedim tatlı tuzlu iki çeşit hem bnm kocişte seviyor böyle çay yanı işleri diye. Ama onları yaptım snrada evi süpürdük eşimle benim belim koptu zaten midemde çok yanıyor cayır cayır kızlar ne yesem kar etmiyor herşey yakıyor yediklerim bile resmen kor ateş yutuyormuş gibi yaka yaka iniyor mide suyum ağzıma geliyor öğürtürüyor beni :KK43: Derken gece gece kocişin film izleme hevesi gelmişti 3 e kadar film izledik yattık. Ben 10 da uyandım lavabo fln yıkadım toz aldım vs. ablalar geldi 1-1.5 saat oturdular sohbet tanışma derken onlar gittiler. Sonra bnde sohbetim vardı oraya gittim geldim tembellik yaptım yemek yapamadım die eşim saolsun dışarı yemeğe götürdü. Geldik eve kalça kemiğim kuyruk sokumum ve belim ağrıyordu uzanmıştım uyumuşum snra uyandım mide öğürtüsüyle çok kötüyüm soda içtim 2 tane ama banamısın demedi midem :mad: rennie bile artık fayda etmiyor şimdi gidip 2 tane birden rennie çiğnicem gündüzde sohbete giderken 1 tane çiğnedim ama kesmemişti.

Velhasıl kelam yine çok yazdım ama küsmedim yani kimseye o an alındığım için çıktım snrada işte olaylar gelişince gelemedim. :KK51: Benim kemikler ağrımaya başladılar ara ara kollarımda flnda oluyor ağrı, kollarım erken yoruluyor sanırım oğlum iliklerime kadar kalsiyumu sömürmeye başladı zaten artık hareketleri can yakıcıda oluyor güçleniyor sıpazadem benim :KK68:

Bu kadar çene yaptım özleminiz gitmiştir sanırım :D:KK19::KK68: özleyin beni güzel annişler yarına grşrz hayırlı geceler herkese.

Canımmmmmmm :KK19:Hoşgeldin. Seni kırmak üzmek istemedim ki ben özür dilerim tekrar :KK74:

Günaydın herbikeslere kızanı hazırlayıp okula birakcam sonra da dra yallah belki biraz avm gezerim bugün benim günüm olsun bari;)

@InzaR hosgeldin kız catllattin.milleti

Devlet hastanesi değil di mi gittiğin yerler? Aynı hastanede olsa bilirler yoksa muayenehaneye gidiyorsan haberleri bile olmaz.

yok kuzum ikisi de özel hastane farklı hastane ama ikisi de sgk kapsamında ya ondan dert edindiydim;)

:)) bunu en son ben düşünürdüm herhalde oda iki gündür okuya okuya benide düşünce sardı :)) döner inşallah hepsi, dönsünlerde çatır çatır doğuralım :))) :KK70: biri vardı doğumda kemiklerim çatırtadı diye :KK70:

Cidden geçen bir yerde okudum şöyle yazıyor;
"İnsan vücudu en fazla 45 del (acı birimi) acıya dayanabilir. Fakat doğum yaparken, kadınlar 57 del kadar acı çekerler. Bu, aynı anda 20 kemiğin kırılmasına eşdeğerdir. Annenizi sevin, çünkü o Dünya'daki en güçlü insan ve bizim en güçlü destekçimiz!"
ben de dogumda duyulan acının benzeri kamyon carptiginda hissedilen acı ile ayni diye bisi okumuştum. .anne olmak kolay iş değil gerçekten

Günaydın cümletennn
Ben 28 ocağa kadar nasıl beklicem :(
Kemiklerim birbirinden ayrılıyor
Nasıl bi acıdır bu.
Bugün 34 haftamız bitti.
En son 31 de gitmiştik
36 da gidicez bidaha
Zaten gittikten bi süre sonra doğum olucak
Benim doktorum ne kadar vurdumduymaz ya
Milletinki benim haftamda, iki haftada bir çağırıyor. Ama ben hala ayda bir gidiyorum
Bu arada biz nst ye gerek olursa giricekmişiz. En son sancım var diye gittiğimde sokmuştu. Bi dahada olacağını zannetmiyorum

Normalde alaturka kullananlar doğumda çok daha rahat edicek . Benim gittiğim derslerde bütün ebeler ısrarla eğer varsa kullanın dedi. Bebek daha rahat doğum yoluna giriyormuş.
Gittiğim Pilates dersinde sürekli çömelme hareketi yapıyoruz :)

bende normal wc kullanıyorum klozeti hiç sevmiyorum nedense, tesadüfen iyi bişey yapıyomuşum demekki : )) ne güzel

Günaydın kızlar.
bikaç gündür burnum akıyodu birazda kırgınlık vardı. ateş yok viral bişeydir diye doktora gitmedim evde zencefil falan içtim. ama dün akşamdan beri ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum ve canım çok acıyor. biriniz öksürerek doğurdum, öksürük de rahmi kasıyor demişti. şimdi pazartesiye randevum var kadın doğumda, o zamanı beklesem mi kbbye görünmek için yoksa erkene mi alsam?

Benim kimsemde yok ağlayacak bir saattir ağlıyorum kendi kendime. Ailedekiler ağlayınca dalga geçiyorlar.
Eşim arkadaşı ile buluşacakmış gelmedi henüz.
İçlendim kimsem yok başıma bir şey gelse diye. Kimse beni merak etmiyor.
Eşim zaten merak etmiyor hiç, bu evde yalnız,ağrısı sızısı olur mu başına bir şey gelir mi diye.

eşin niye böyle rahat davranıyor , hem daha önceden de yaşadığın olumsuzluklar varken ??

Günaydın cümletennn
Ben 28 ocağa kadar nasıl beklicem :KK43:
Kemiklerim birbirinden ayrılıyor
Nasıl bi acıdır bu.
Bugün 34 haftamız bitti.
En son 31 de gitmiştik
36 da gidicez bidaha
Zaten gittikten bi süre sonra doğum olucak
Benim doktorum ne kadar vurdumduymaz ya
Milletinki benim haftamda, iki haftada bir çağırıyor. Ama ben hala ayda bir gidiyorum
Bu arada biz nst ye gerek olursa giricekmişiz. En son sancım var diye gittiğimde sokmuştu. Bi dahada olacağını zannetmiyorum
vurdumduymaz değildir de canım bi risk görmemiştir belki. benim doktorumda şekerim yüksek çıktığında 2 hafta sonraya çağırdı. insülinle falan düzene girince yine 4 hafta sonra gel dedi. demekki risk yok diye rahatladım bende.
seni de 36dan sonra 2 haftada bir çağırır bence ;)

Günaydın kızlar.
bikaç gündür burnum akıyodu birazda kırgınlık vardı. ateş yok viral bişeydir diye doktora gitmedim evde zencefil falan içtim. ama dün akşamdan beri ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum ve canım çok acıyor. biriniz öksürerek doğurdum, öksürük de rahmi kasıyor demişti. şimdi pazartesiye randevum var kadın doğumda, o zamanı beklesem mi kbbye görünmek için yoksa erkene mi alsam?
Geçmiş olsun Rüyacım.. Eskilerin öksürük geçirme yöntemi saf yündür bizde.. Saf yün sararlar göğüs ve sırtlarına,kesilir öksürükleri.. Yeni moda siyah turpum oyup,altını delip içine bal koyup süzülen baldan içmek.. Bal-zencefil-limon-çörek otu karışımı var bir de.. Dayanamayacak durumdaysan randevunu erkene al bence.. Geçmiş olsun tekrar ;)

günaydın kızlar, dün öğlenden beri midem acayip yanıyor marmara çırası gibi, iki kere de mide suyum geldi ıgg ne pis bişey

size rüyamı anlatayım,

küçük küçük kabinlerden oluşan büyük bi salondayım kabinler siyah perdelerle birbirinden ayrılmış ve içerisi karanlığa yakın loş ışık , orada ameliyat yapıyolar bende izliyorum sonra beni de bi kabine alıyolar sende ameliyat olacaksın diyolar , ama ben neyden ameliyat olucam bilmiyorum niye burdayım hem doktorum kim benim kendi doktorumu isterim diyorum , hemşire de bana bacağınızdaki damar tıkalı kan gitmiyor acil almamız lazım, acilde hangi doktor varsa o yapacak ameliyatı diyor sonra aklıma geliyo acaba geçenlerde bacağım ağrımıştı onun için mi beni ameliyata alacaklar diyorum kendi kendime, ve doktor geliyor , kimmiş doktor ?? kerem bursin :KK70::KK70::KK70:

Geçmiş olsun Rüyacım.. Eskilerin öksürük geçirme yöntemi saf yündür bizde.. Saf yün sararlar göğüs ve sırtlarına,kesilir öksürükleri.. Yeni moda siyah turpum oyup,altını delip içine bal koyup süzülen baldan içmek.. Bal-zencefil-limon-çörek otu karışımı var bir de.. Dayanamayacak durumdaysan randevunu erkene al bence.. Geçmiş olsun tekrar :KK66:
teşekkür ederim canım :)
ballı tarifleri deneyemiyorum malesef, şeker çıktı ya bende insülin kullanıyorum şimdi, kaş yaparken göz çıkarmayım diye uzak duruyorum baldan. öksürürken nefessiz kalıyorum o derece kötüyüm, olmadı yarına değiştireyim randevumu.

Günaydın kızlar.
ben de çok oksuruyorm canım sordum doktoruma riskli bi durumun yok o yüzden endiselenme dedi siyah turp bal öksürüğü kesiyor dediler ama bende o da ise yaramadı kendi kendine geçecek heralde

günaydın olsun sizlere :) saçımı kurutmadan yatarsam böyle baş ağrısıyla kalkarım işte :D neyse sağlık olsun şimdi pattis haşlıyorum kahvaltıda onu yicem canım çekti :D
yarın doktor randevum var,bakalım kaçıncı haftadan sonra her hafta çağıracak.ay az mı kaldı ne :) daha toplasan kaç kere gidicez ki doktora :)

günaydın kızlar, dün öğlenden beri midem acayip yanıyor marmara çırası gibi, iki kere de mide suyum geldi ıgg ne pis bişey

size rüyamı anlatayım,

küçük küçük kabinlerden oluşan büyük bi salondayım kabinler siyah perdelerle birbirinden ayrılmış ve içerisi karanlığa yakın loş ışık , orada ameliyat yapıyolar bende izliyorum sonra beni de bi kabine alıyolar sende ameliyat olacaksın diyolar , ama ben neyden ameliyat olucam bilmiyorum niye burdayım hem doktorum kim benim kendi doktorumu isterim diyorum , hemşire de bana bacağınızdaki damar tıkalı kan gitmiyor acil almamız lazım, acilde hangi doktor varsa o yapacak ameliyatı diyor sonra aklıma geliyo acaba geçenlerde bacağım ağrımıştı onun için mi beni ameliyata alacaklar diyorum kendi kendime, ve doktor geliyor , kimmiş doktor ?? kerem bursin :KK70::KK70::KK70:
Süper yaa. Ne biliçaltıymış maşallah.

Günaydın kızlar,

Bu bebeler kaçıncı haftalarda aşağı iniyo? Sağ kaburgama yuva yaptı kuşum :KK46: Sayılı gün çabuk geçer, sayarak beklersem aşağı inmesini çabuk geçer zaman saki o_O

Back
X