2015 Şubat Anneleri

40 değilde normal zamanını beklese diye tabiki istiyorum o da şubat sonu zaten yine çoğu doğurmuş olur , dediğin gibi marta da kalmak var , ne hayırlısıysa o olsun ama marta kalırsa doğum sonrası izinden gider : ((
e normal zamani 9 ay 10 gun 40 hafta oluyor iste
her çocuk farkli diyolar ama ben ikisinide oyle dogruduugm için aklimdan atamiyorum , rahim açilsa bile beynim izin vermiycek dur bekle diyeee:KK53::KK53::KK53::KK53:

hatta 20 subatda gelse 15 gun evden çikmam, 20 subatdan 4 marta kadar okullar tatil,ama ben 4 martda hastaneden çiksam gidip çouklari okuldan almam lazim
dun hava çokkkk sogukdu, bi kadin mantosunun içine bebek koyup getirmis yuzunu gormedim ama çok kuçuk oldugu belliydi boyundan falan,bakalim ben ne halt edicem
insalalh uyyan bebek olur, birakmak zorundayim evde : (((

valla canım anlamadım neye acele ediyor heralde yeri dar geldi
akşam işyerinde bide bi espiri yaptım neredeyse gerçek oluyordu
yemeğe gidecektim restorant şefi gördü nereye gidiyosun kız dedi
elimide belime dayamışım ben bi doğurup geleyim sıkıldım ağır hareket etmekten dedim onlarda espiri yaptılar biz bebek odasını hazırladık doğur zaten izin falan yok sana burda doğuracaksın biz bakacağız ona diye yarım saat sonra gerçekten sancım oldu
seni akşam çalıştırmaları yasak değil mi, ben yanlış mı biliyorum acaba emzirme döneminde miydi ki o?
çok geçmiş olsun :( 32. hafta iznini alsaydın kurtulurdun. evde dinlenerek geçer, vaktinde doğan inşallah.

hhahah çok komikmis senin sebepde : ))))
maralım öksürerek doğuran sen miydin acaba? ben çok fena öksürüyom doğurmam de mi :confused:

seni akşam çalıştırmaları yasak değil mi, ben yanlış mı biliyorum acaba emzirme döneminde miydi ki o?
çok geçmiş olsun :KK43: 32. hafta iznini alsaydın kurtulurdun. evde dinlenerek geçer, vaktinde doğan inşallah.

maralım öksürerek doğuran sen miydin acaba? ben çok fena öksürüyom doğurmam de mi :confused:
evet bendimde 40. haftamdaydim kiz dogurduugmda :)
onun oncesine 2 ay kadar oksurdum naptiysam geçiremedim oksurugu : )))))

çok geçmiş olsun :KK43: 32. hafta iznini alsaydın kurtulurdun. evde dinlenerek geçer, vaktinde doğan inşallah.

evet yasak ama yasaklar çiğnenmek içindir deniyor malesef. doğumdan sonrası için bile şimdiden anlaşma yapıyolar benimle gece 10,30 da gidersin diye yani yine gece vardiyası var
1 hafta kaldı inşallah izne ayrılınca geçer

Çocuklara neydi hani gecen konuşulmuştu o çizgi filmi de işletmek lazım pepeydi sanırım. Onlar da diğer çocukların yanında benim gibi Fransız kalmasınlar ;)

bu arada akşam bebek arabasını kurdu eşim
kırmızısı güzel
ama fotoğraflarda siyah kırmızı duruyordu gelenin siyah olması gereken yerleri kahverengi çıktı
kimdi biri daha almıştı kırmızıdan o da aynımı acaba
hangi marka canım benimkide kırmızı siyah

kadın doğumcuya pazartesi 32. hafta raporu için gidecektim zaten, onu öne aldım canım.iki gün doktor için izin istemeyim dedim. müdürümüz izinde, vekaleten bakanda çok iyi niyetli bir arkadaşımız onu zor durumda bırakmak istemedim. yarın hem bebeğimi görürüm bana moral olur hemde kbbye giderim.
teşekkür ederim.

çok panik doktorlarda iyi olmuyo, her gittiğinde olumsuz bi ihtimalden bahsetse moral yerlerde olur :KK66:
off ne güzel sen iki hafta öndesin

ya ben hiç böyle değildim, çok soğuk kanlıyımdır hastalık konusunda da e bilim kafama takıldı işte :)
yarın çalışabilir raporu alıcam iş göremezlikle birlikte olmaz galiba :) neyse ben vekil idareciyle çözerim o işi artık.
hasta olmasaydım senle görşebilirdik yaa, yarın diyarbakıra gelicem :KK43:

çok şükür erken doğum riskim yok canım.
vekil müdürle konuştum canım, kadın doğum için mardinden diyarbakıra gidiyorum kbbye de görünecem tüm gün gelemeyebilirim dedim ok dedi :)

teşekkür ederim. yarına aldım randevuyu hem kbb hem kadın doğum. pazartesi gidecektim kadın doğuma 3 gün önce görmüş olucam fıstığımı :)
sende dikkat et kendine inş sana bulaştırmaz kızın :KK43:

Öksürük için süt ve nişasta da pişirilip kaşık kaşık ve hafif sıcak yenir ama şekerini o da etkileyebilir.

Benimkinin başı hep aşağıdaydı. O yüzden benim karnımda bebeğimde hep aşağıda :)
Ama başının aşağıda olması güçlü tekmelerin kaburganı acıtmıyacağı anlamına gelmesin :)))
Ayrıca tam olarak aşağı ınme sanırım bebeğin doğum yoluna girdikten sonraki evre için deniyor.

benimkinin de başı aşağıda gibi. ama biyerlerini sağ kaburgama dayıyo. Sanırım poposu. Doğunca hep ısırıcam o poposunu :D

evet bendimde 40. haftamdaydim kiz dogurduugmda :)
onun oncesine 2 ay kadar oksurdum naptiysam geçiremedim oksurugu : )))))
ayy şu hormonlarım normale dönseydi saçma saçma şeyleri düşünüp duruyom. öksürürken doğurduğumu hayal ettim de bir an iparkatre iparkatre aydınlattı hemen beni :KK70:
üff geçer inş benimde önümde koskoca 2 ay var doğuma

evet yasak ama yasaklar çiğnenmek içindir deniyor malesef. doğumdan sonrası için bile şimdiden anlaşma yapıyolar benimle gece 10,30 da gidersin diye yani yine gece vardiyası var
1 hafta kaldı inşallah izne ayrılınca geçer
ama vardiyalı çalışırsan bakıcı falanda tutamazsın bi o saat bi bu saat bakacak birini nerden bulucan ki, vicdansızlar süt iznine de karışırlar kesin.
inşallah başka bi iş bulursunda doğum sonrası çekmezsin bunları :(

e normal zamani 9 ay 10 gun 40 hafta oluyor iste
her çocuk farkli diyolar ama ben ikisinide oyle dogruduugm için aklimdan atamiyorum , rahim açilsa bile beynim izin vermiycek dur bekle diyeee:KK53::KK53::KK53::KK53:

hatta 20 subatda gelse 15 gun evden çikmam, 20 subatdan 4 marta kadar okullar tatil,ama ben 4 martda hastaneden çiksam gidip çouklari okuldan almam lazim
dun hava çokkkk sogukdu, bi kadin mantosunun içine bebek koyup getirmis yuzunu gormedim ama çok kuçuk oldugu belliydi boyundan falan,bakalim ben ne halt edicem
insalalh uyyan bebek olur, birakmak zorundayim evde : (((

Doğumdan dört gün sonra çocuklarını okula mı götürmeyi planlıyorsun. Bebiş de evde yalnız mı kalıcak? Ee lohusa olayı ne olacak? Bu nasıl iş yaw yardımcın yok mu bir tane Tunuslu falan bulsan.

hamilelikle ilgili heralde bende hasta falan degılım ama hep burnumu cekıyorum gören nezle mısın dıyor.
birde o deniz suyu işlerine gırmıyım şurda ne kaldı zaten.

En azından biraz tuzlu su yapıp burnuna azıcık çekmeyi dene istersen açılınca daha rahat nefes alınıyor.

[QUOTEul, post: 38376853, member: 625810"]Canım maşallah bebişine :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin döner inşallah 36 haftaya kadar dönüyormuş bebekler genelde benim doktorum 36. Haftada gel bakalım dönmüş mü dedi :) inşallah senin bebiş de annesini üzmez de döner :)[/QUOTE]
Bende donecegine inanmak istiyorum kizimda geç dönmüştü nasibimizde ne varsa o güzelim... Allah korkularimizdan emin kilsin

Doğumdan dört gün sonra çocuklarını okula mı götürmeyi planlıyorsun. Bebiş de evde yalnız mı kalıcak? Ee lohusa olayı ne olacak? Bu nasıl iş yaw yardımcın yok mu bir tane Tunuslu falan bulsan.
yardimcim yok maalesef, çocuklarin okulunu degisik gonderiyorum ben konu komsunun çocuguyla ayni gitmiyolar onlar yardim ederdi ama ters dusuyor benim okul herkese ..
bebegi ya yanimda goturcem yada evde birakicam, 15 dk ya gider gelirim baska seçenegim yok ..

Öksürük için süt ve nişasta da pişirilip kaşık kaşık ve hafif sıcak yenir ama şekerini o da etkileyebilir.
nişasta olmaz canım hiç denemeyim. geçen canım çok çekti azıcık kek yedim 1 saat sonrada ölçtüm arada bir yiyebilir miyim acaba diye,hemen 160a çıkmış şekerim :(
ama sabah sütü kaynattım içine de tarçın koyup içtim sıcak sıcak.
yarına kadar idare edicem artık :(

Back
X