2015 Şubat Anneleri

Güya kar ettik ..kendileri teklif ettiler ortak kullanalim diye .. Şimdide böyle yapiyorlar ..bende senin kafadanim baskasina gebe olmaktan daha kotu bisey yok
canim sadece burasi icin degil net hem bana hem esime lazim .. Siparislerim vardi hicbirinin takibini yapamadim kargolarim gelmedi mesela.. Al sana sıkınti ..

çözülür inşallah olmadı kendiniz alırsınız sizde,biz en sonunda öyle yaptık da rahat ettik, :D

kanama zaten oluyor canim,o 50 gunu bulur bende , ben onu syamiyorum ki olmasi gerekne bisey sonuçta : )
keske seçenegim olsaydi, bende isterim ne bebek ususun ne ben hasta oluuym, ben hasta olursam olacaklari siz dusunun kim bakacak 3 çocuga : (
ama bazen hersey bizim elimizde olmuyor
Canım seninki daha zor, kendine bakman lazım.. Lohusalık bişeye benzemez üşüttüm mü arkası gelir. Inan bana ilk doğumum da kışın oldu hatta şurda ne kaldı 22 Aralık'ta geldi paşam. Bir hafta yattım hastanede sıcaktı ama elim yüzüm şişti eve geldim ısınamıyorum gögüsler şişti süt gelmiyor içi dolu... Çok zordu 1.5 sene Sırt ağrısı çektim aman Allah kimseye vermesin hilede kimsen yoksa.

Kimse yardımcı olmuyor ki kendiliğinden zaten, ben artık kendim yardım istiyorum valla.Canım kıyamam kimbilir nasıl yorulmuşsundur.

Ah sorma ya , insan başına gelmeden anlamaz ama bu durumda ortada. Arabaya inip binerken ne kadar zorlandığımı gördüler. Biride yardım ediyim demedi. Ama ders oldu bu bana. Birdahakine bende söylicem

Canım inş. Hepimiz güzel haberler alırız okudukça seviniyorum inanın bebisim iyiymis maşallah 2339 gr 42 cm boyu olmuş bugün tam 33 haftalık olduk teyzeleri
Masallah cnmm :) bisey sorcam bi onceki kontrolunde kilosu ve boyu kacti ve ne zaman gitmistin..bnde cummartesi kontrole gitcemde tahmini kac kilo almistir merak ediyorum ondan sordum

Benim oğlum da okula gidiyor ben bırakıyorum sevdiği bir kiz arkadaşı var o servisle gidiyordu biraz da onun etkisiyle anne ben ne zaman servisle gidicem okula dedi eşine söyledim eşim ne servisi yaa dedi bilmiyorum ilk 1 hafta filan eşim bırakır okula sanırım 1 haftadan sonra yine ben alır bırakırım diye düşünüyorum zaten lohusalik yatma filan nerde öyle :) maalesef boyle bi luksum yok 3 çocuk annesi olacağim yiyip içip kendime iyi bakıp çabucak toparlanıp ayağa kalkmaliyim bebeklerin için.Rabbim güç kuvvet versin hepimize.
BURDA servis imkani da yokki
bak essekden dusenin essekden dusen anliyor yine ( soz meclisden disari ) 1 den fazla çocukla yatani valla alnindan opeerim ..canlari saolsun insalllah,Allah guç kuvvet versin ustesinden geliriz elbet, benim oglum nisanin sonunda dogdu,kizim 1.5 yasindaydi evde çok SIKILIRDI?N BUTUN TEK BASINA babamiz hep isteydi .. ben oglani kangruya koyup çikiyordum, kizim aprtmandan baskaisinin kapisi açilsa kosardi bizim kapi sanip gelde çikarma, kiyabiliyorsan kiy , kardesi var diye eve hapis mi yastatackdim

kanama zaten oluyor canim,o 50 gunu bulur bende , ben onu syamiyorum ki olmasi gerekne bisey sonuçta : )
keske seçenegim olsaydi, bende isterim ne bebek ususun ne ben hasta oluuym, ben hasta olursam olacaklari siz dusunun kim bakacak 3 çocuga : (
ama bazen hersey bizim elimizde olmuyor

Allah yardımmeder zor durumda kalana
inş bebişede sanada bişey olmaz

Ben geldiim of bi hastaneye gir cik yaptım burun göz akmaya başladı otomatikman dikkat ettim de son uc dort grip olusumda hep bir sağlık kurumunda isim olduktan sonraya rastliyor tesadüf degil galiba ya

gittim doktora hic rapor isini karstrmadim istanbulda dogum yapacagimi biliyordu zaten gitmeden sizi bi goreyim haber vereyim hem de yol öncesi fikriniz alayim dedm. Yani izne ayrılma isini istanbula birakmisim seklinde açıkladm durumumu bisey demedi allahtan:) cok kisi var gelip gelip son anda sirra kadem basan haber vermeniz cok ince dedi memnuniyetini belirtti helallestik güzel bi ayrilis oldu farkında olmadan iyi biseye vesile oldu yani;) bu kadin insanlikli biri dogum sonrasi icin de yardimci oluruz tarzi konustuk biraz soz vermese de kapıyı aralik birakti ona da sevindim.
Minnak kuzucum büyümüş gecen haftasonundan beri 1950 gr dedi boyu da 43 44 cm gibiymis. :nazar:Ilki iri mi doğdu dedi yoo dedm bunun gelisimi iyi gidiyor dedi cok mu ki kilosu ya o_O ben sezeryan sonrasi normal dogum istiyorum ya onda iri bebek sıkıntı oluyor cok takildigim bir mevzu değil bu kılo isi ondan anlamıyorum ama hızlı mı gidisat yani 4 kg falan bulmaz inşallah saglikli olsun da gerci muhim olan o. Bu arada benim cimcime sanirim donus calismalarina baslamis gecen gun kafasi sol gogsumun altindaydi bugun sag kasigima dogruydu ona da pek bi sevindirik oldum insallah dogum pozisyonunu alir ve oylece zamanını beklerm ilkinde hic donmedigi icin sezeryan olmustum o yuzden donme ihtimali beni pek sevindrdi rabbim yolunu buldursun kuzucuguma:KK46:

Taksiyle niye gitmiyorsunuz deli olucam yaaa herkes otobüste :KK43: yorulmaman gerekmiyor mu senin? Neden böyle bir işe kalkıştın Allah korusun inşallah :KK43:

Aslında hep taksi kullanmaya çalışırım. Ama nakit yok üzerimde çekmem içinde ters bir yere yürümem gerekiyor diye otobüs kullandım. Keşke para çekseydim bu kadar kötü olmazdı hiç bişey.
Geldim anneme ama nasıl ağrım var. İnşsllah geçer

Slm kizlar bisey soracaktim ben pitirigimin dolabini silip yerlestirmeyi dusunuyorum bugun siz hep sirkeli suyla sildiniz sanirim nedenini ogrenebilirmiyim suya niye sirke kattiniz simdiden tesekkurler :KK49:

Aslında hep taksi kullanmaya çalışırım. Ama nakit yok üzerimde çekmem içinde ters bir yere yürümem gerekiyor diye otobüs kullandım. Keşke para çekseydim bu kadar kötü olmazdı hiç bişey.
Geldim anneme ama nasıl ağrım var. İnşsllah geçer

İnşallah geçer canım dinlen bari Allah yardımcın olsun.

bugün 32+0 olduk. raporumuzu ctesi günü alacağız kısmetse. 2 gündür karnımdaki gerginlik ve rahatsızlık biraz olsun geçti. dün akşam sıcağa yakın duşun altına girdim ve bir süre suyun altında öylece bekledim. karnıma belime tuttum suları. kremlendim ve güzel bi uykuya daldım. bugün kendimi daha iyi hissediyorum. ctesi gününe kadar yine ağrım olursa ctesi günü bi muayenehaneye uğrayıp doktorla konuşacağım.

56 - Siirt'teyiz bugün :)

Daha Iyi olmana sevindim canim;)

Bende eşime kızıyorum,eve gelince soruyor bebiş nasıl,tekmeledimi falan diye ama hiç böyle bebişle falan konuşmuyor,hatta okuldan geliyor üzerini çıkartıp ev pozisyonu alıp hemen başlıyor yatışa,horlamaya,bebek oluncada ilgisiz mi olacak acaba diye düşünmeye başladım ...

Onlar bebis dogunca adapte oluyorlar somut gerceklerden hoslandiklari icin ilgisini dogumdan sobra gorursunz canim;)

Anneme gidiyorum
Geçen gittim baya iyi geldi
Şimdi de güzel bi bavul yaptım , nasılsa çekçekli diyede epey doldurdum. Ama anneme gitmek için iki araba değişmek gerekiyor. Ben bunu hesaba katmadım
Evimin ordan bindim , gittik gittik baktım. Yanlış yer ... Meğer önüme gelen otobüse binmişim. Orman gibi bir yerde indim. Durağa 20 dk yürüdüm. Hem yağmur hem öküz gibi ağır valiz hemde kol çantam. Bi yandan da ağrılar. Yaslandım bir yere hüngür hüngür ağladım. Sonra durağa geldim. Zar zor bindim arabaya bi Allah'ınkuluda yardım ediyim demedi ya , geldim merkeze. Ordan da bi araba. Ve yine sadece mal gibi bakan insanlar. Annemi aradım senin oraya gelince alın beni dedim. Ama şuan ondan da vazgeçtim. Bu kadar geldim burdan öteye her şekilde giderim zaten.

Oy kıyamam ya eziyet cekmissin resmen dinlen artik yorulmaya gelmiyor guya ben de magaza gezerm diyordum hastanenin karsisi avm hic gozum kesmedi dondum geldim evime

Canım inş. Hepimiz güzel haberler alırız okudukça seviniyorum inanın bebisim iyiymis maşallah 2339 gr 42 cm boyu olmuş bugün tam 33 haftalık olduk teyzeleri

masallah kuzuna annesi aramizda iki gun var benmkne iri mi olcak dedi bugun dr ama seninki masallaj ikiyi gecmis o zaman endise etmye gerej yok normal benmki de herhalde

Işte herkesin ayrı bi sorunu var mevlam darda bırakmasın, gece eşim doğumda yanımda olmazsa öyle gözüküyor ben kimseyi istemem dedim. Mecbur biri olacak diyor, tamam doğum hanede telefonu açar yanıma koyarım sen yine yanımda olursun dedim :))) içim buruk ama, aklı başında biri yokki yanımda bulunsun. :((

esime dedim çocugu evde birakma diyor :s
e yanima nasil alicam : (
az once eve yardimci gonderen sirketi aradim sadece okula getir goturme isi için kimseyi veremem diyor, arada da isi olmalismis gelen kisinin, napacak 2 saat benim evde bu gelen

valla canim kimsesiz olunca çaresiz sen de lohusalik falan hikaye oluyor
arastiricam ama yinede zor birini bulmam

kantine koysam vegetaryan menu vermyolar, et oldugu gun menude sdece salata yerler çocuklarim ,buna gonlum razi gelmez , ben zorluga alisigim onlar rahat etsin ..

Canım Allah yardımcın olur inşallah. Bak sadece kırk gün lazım. Sonra bebişle çıkarsınız dışarı. O kırk gün için bir yardımcı tut bosver çalışsın işte evi temizler yemek yapar alışveriş yapar zamanını doldurur.

ben dolabı yatağı falan karbonatlı suyla sildim . daha önce kendi dolabımızıı sirkeyle silmiştim hep alttan alttan koku geliyordu. bunda riske atmadım . bir de bir markanın bitkisel ürünüyle sildim . 1 hafta boyunca her gün silip havalandırdım. şimdi hiç kokmuyor. dolabın içine de kapitoneler diktim. yerleştirdim. :) şimdi dolabı açınca mis gibi bebek kokuyor...

o 40 gun bakanin varsa oyle canim
ben daha lohusalik falan gormedim iki çocukda 10 çocukda dogursam goremem bu gidisle
etrafimdaki kadinlarda oyle maalesef hastaneden gelip eve çocuga giriisyolar baska seçenekleri yok ..

Büyük olasılıkla eve gelince ben de her işi yapıcam da dışarıya çıkma konusunda hassasım işte. Allah yardım eder inşallah.

Anneme gidiyorum
Geçen gittim baya iyi geldi
Şimdi de güzel bi bavul yaptım , nasılsa çekçekli diyede epey doldurdum. Ama anneme gitmek için iki araba değişmek gerekiyor. Ben bunu hesaba katmadım
Evimin ordan bindim , gittik gittik baktım. Yanlış yer ... Meğer önüme gelen otobüse binmişim. Orman gibi bir yerde indim. Durağa 20 dk yürüdüm. Hem yağmur hem öküz gibi ağır valiz hemde kol çantam. Bi yandan da ağrılar. Yaslandım bir yere hüngür hüngür ağladım. Sonra durağa geldim. Zar zor bindim arabaya bi Allah'ınkuluda yardım ediyim demedi ya , geldim merkeze. Ordan da bi araba. Ve yine sadece mal gibi bakan insanlar. Annemi aradım senin oraya gelince alın beni dedim. Ama şuan ondan da vazgeçtim. Bu kadar geldim burdan öteye her şekilde giderim zaten.
Canim keske taksiye binsrydin elindede bavul varmis... neyse artik annende bol bol dinlenirsin.

Back
X