2015 Şubat Anneleri

benimkinden öyle beklentim olmadığından sinirlerim de bozulmuyor. sadece şişko demesi sinirlerimi bozmaya başladı bir de bazen ayaklarım şişiyor baktım gece bu ayaklarıma bakıp bakıp gülüyor bir baktım ki ayaklarım şişmiş meğersem ona gülüyormuş. komik mi dedim evet komik diyor 45 numara olmuş ayakların diyor. artık muhattap bile almıyorum onun şakalarını,çünkü alırsam ağlatıyor.bunun doğumdan sonrası da var o zaman görüşücez :KK8::KK8:
yine anne diyecegım ama senin annen var sana çok yardımcı oluyor. eşine çok da ıhtıyac duymuyorsun belki ondan dolayı gücüne gıtmıyor bazı şeyler.

Hayir insanin bir ortasi olur demi evlendik evleneli bi buket çiçek almisligi yok.. Kururmuş verdiği para ziyan olurmus ..utanmasa palmiye alip gelecek. Ben saksi cicegibi ne yapayim tatile cikinca kuruyor günah. Her sene ayni fasil.. ama NATO mermer NATO kafa almiyor basmiyor n olacak.

bu tunus işi dedikleri model mi ? eğer oysa onu biliyorum ben çok kolay onu yapması , acaba ince iplikle yapınca böyle mi olurki

nakodan tığ ucu gibi şiş istedim bakalım gelirse ben de deneyeyim kolay diyosun yani :)[/QUOTE]

Çok kolay ben neten öğrendim nasıl yapıldığını , bu kalın şişle olmaz ama sanki incelerinden isteseydin

benimde örgü fobim var.
aslında örgü konusunda da yetenekliyim, örebilirim ama dünyanın en güzel örgüsü de olsa bana kötü görünüyor.

çok uzun zamandır ben de örgü örmedim aslında. sanırım turk filmlerinin etkisi bu bebiş beklerken patik örme düşüncesi ;)

Sohbete gidecem okus kocam unutmazsa i saallah.. Mutfagimi toplayim hic değilse camasir astim.. On a gicigina temizlik yapmama karari aldim boykot ediyorum hafta sonu otursun temizlesin uyuz hadi ben kaçar .. Cumaniz mübarek olsun Mevla bu malaklarin eline vicdanina merhametine muhtaç etmesin amin

benimkinden öyle beklentim olmadığından sinirlerim de bozulmuyor. sadece şişko demesi sinirlerimi bozmaya başladı bir de bazen ayaklarım şişiyor baktım gece bu ayaklarıma bakıp bakıp gülüyor bir baktım ki ayaklarım şişmiş meğersem ona gülüyormuş. komik mi dedim evet komik diyor 45 numara olmuş ayakların diyor. artık muhattap bile almıyorum onun şakalarını,çünkü alırsam ağlatıyor.bunun doğumdan sonrası da var o zaman görüşücez :KK8::KK8:

gecen marketten et alıyoruz kasaba diyor ki yağsız yerinden ver eşim görüldüğü gibi hacimce geniş :( toplamda sadece 4 kilo aldım bu arada :(

kızlar bu arada dün haberlerde okudum çok üzüldüm , bi anne bebeğini emzirirken uyumuş bebek ölmüş 1 aylıkmış daha , bi arkadaşım sakın yatakta emzirme koltuk al yada koltuklarından birini yatak odasına götür koy demişti , bu emzirirken uyuma olayı olmasın diye
Bende çok korkarım böyle şeyden. Onun için yanımda yatırmıycam asla.

Hayır cumalar hasta yatağından bildiriyorum size bugün de ise gidemedim gece cok kötü oldm iyice tikandim ateslendm sabaha da bogaza indi kör olasi mikroplar. Zar zor sağlık ocagna gittim dr diyor bu sefer fena kapmissin mikrobu bugune rapor yazdi döndüm evime yatmaya. Bugün cocuklara sınav icin çalışma kağıdı vercektim o geldi aklıma haydi yatamadan onu hazırla birini ayarla yolla derken bu saat olmus simdi yatışa gecicem inşallah dermanim gücüm kalmadı ağzımin ici yara doldu bisey de yiyemiyorum

çok uzun zamandır ben de örgü örmedim aslında. sanırım turk filmlerinin etkisi bu bebiş beklerken patik örme düşüncesi :KK66:
ben dün akşam bebeğin kıyafetlerini yıkadım. orda 7-8 patik,çorap,hırka,yelek bir poşet örgü vardı valla ne yalan söyliyim onları yıkayasım bile gelmedi.
kuzenimin arkadaşı varmış işyerinde hamile. örgü öreni yokmuş, çok heveslenıyormus. yengem ona yelek ördü de götürdüler. kız bir aydır dua ediyormuş.
belki benım ören cok dıye umursamıyorum.

nakodan tığ ucu gibi şiş istedim bakalım gelirse ben de deneyeyim kolay diyosun yani :)

Çok kolay ben neten öğrendim nasıl yapıldığını , bu kalın şişle olmaz ama sanki incelerinden isteseydin[/QUOTE]

3.5 numara istemişim kalın mı ki? İpe gereken şiş numarası yazıyordu da öyle istedim sanırım bir gelsin bakalaım inşallah uygun çıkar.

Son bir saattir burnumu temizledikce kan geliyor tuhaf biseklde. Arada kanıyordu öyle ama bu sefer afedersiniz burun pisligi falan yok sadece kan halbuki burnum da cok cok tıkalı. Niye öyle oldu ki acep

Kızlar çıktık biz hastaneden kızçem tosunum 2200 olmuş 42 cm boyu doğumumuzu 2 hafta Öne çekiyor gelişimine göre bir Ocak anneside ben olabilirim normal doğum olacak yerleşmiş dedi herkes hayırlı haberlerle gelsin inşallah :anneadayı::nazar::D

Hayır cumalar hasta yatağından bildiriyorum size bugün de ise gidemedim gece cok kötü oldm iyice tikandim ateslendm sabaha da bogaza indi kör olasi mikroplar. Zar zor sağlık ocagna gittim dr diyor bu sefer fena kapmissin mikrobu bugune rapor yazdi döndüm evime yatmaya. Bugün cocuklara sınav icin çalışma kağıdı vercektim o geldi aklıma haydi yatamadan onu hazırla birini ayarla yolla derken bu saat olmus simdi yatışa gecicem inşallah dermanim gücüm kalmadı ağzımin ici yara doldu bisey de yiyemiyorum
ya valla annen,ablan,k.validen,yengen vb yakınlarından biri olsaydım çoktaaaan sana bakmak için yanına gelmiştim.
bu nasıl zorlu,hastalıklı hamilelikti yemin ederim içim acıdı yaa.
biz bir gün bir yerımız ağrısa perişan oluyoruz. senin 20. hastalığın falan.
benim bir kez bayramda tansiyonum düşmüş hasta oldum sandım, akşama kadar yatmıştım da ağlaya ağlaya perişan olmuştum.

Hayir insanin bir ortasi olur demi evlendik evleneli bi buket çiçek almisligi yok.. Kururmuş verdiği para ziyan olurmus ..utanmasa palmiye alip gelecek. Ben saksi cicegibi ne yapayim tatile cikinca kuruyor günah. Her sene ayni fasil.. ama NATO mermer NATO kafa almiyor basmiyor n olacak.

tabirlerine hayran kaldım :KK8:
ben daha evi yerleştirirken bir tane gül vazosu koydum odamıza; bu hiç boş kalmayacak dedim Hoppa
1 aylık evliydik başladı gülü almaya ;) en sonunda ben sıkıldım kaldırdım vazoyu :KK69:
benim de yıl dönümümüzde aldığı orkidem kurudu biz tatildeyken :cry: baya bir uğraştım ama yaşama döndüremedim çöpe gitti

Back
X