2015 Şubat Anneleri

ben dün akşam bebeğin kıyafetlerini yıkadım. orda 7-8 patik,çorap,hırka,yelek bir poşet örgü vardı valla ne yalan söyliyim onları yıkayasım bile gelmedi.
kuzenimin arkadaşı varmış işyerinde hamile. örgü öreni yokmuş, çok heveslenıyormus. yengem ona yelek ördü de götürdüler. kız bir aydır dua ediyormuş.
belki benım ören cok dıye umursamıyorum.
Eşimin sülalesindeki herkes bi yelek örmüş napacaksam o kadar yeleği ben.

Hayir insanin bir ortasi olur demi evlendik evleneli bi buket çiçek almisligi yok.. Kururmuş verdiği para ziyan olurmus ..utanmasa palmiye alip gelecek. Ben saksi cicegibi ne yapayim tatile cikinca kuruyor günah. Her sene ayni fasil.. ama NATO mermer NATO kafa almiyor basmiyor n olacak.

benim eşimde çok sever çiçek almayı ben derim boşa para verme kuruyor diye , saksı çiçeklerini daha çok seviyorum bende , bi kere büyük bi kavga etmiştik de saksıda orkide almıştı çok güzel hala duruyor hatta bu sene zavallı çiçek mevsimi şaşırdı 3 tane çiçeği var üzerinde kasım gibi açtı tekrar

Evde temizlikci var diye gittik civile bi suru pempis aldim. Ama sadece onlari alasiya belim koptu. Cocuk kostu saga sola. Baklim simdi sira oglanin esyalarini dokmekte kalan eksikleri belirlemekte. Beyaz cok giydirmistim cunku onlar kiza da olur.
Serefraz bacim gecmis olsun. Ayril.izne snin bunye tukendi. Kizin da sana cekmis demek ki bunyeler zayif

yine anne diyecegım ama senin annen var sana çok yardımcı oluyor. eşine çok da ıhtıyac duymuyorsun belki ondan dolayı gücüne gıtmıyor bazı şeyler.

annemle bir ilgisi yok hamilelik konusunda eşimden bir ilgi beklemiyorum. düşük sonrası çok ağlayıp üzüldüm o öylece bırakıp işe gitti gitmeyebilirdi. bende o gün bu gündür açıkçası hamilelik konusunda muhattap olmuyorum yaşadıklarımı en iyi bilenlerden biri eşimdir ama nedense ilgisiz olması artık koymuyor öldürmeyen acı güçlendirirmiş sanırım öyle oldu birazcık.beni çok sever sevdiğini her defasında Belli eder ama gel gör ki adam nazlanmaya gelmiyor. biryerim ağrıyor desem ee normaldir bugünde başka biryerinin ağrıması diyor :) ağlamıyacağım onun önünde çok sinir oluyor. güçlü biri değilim ben çok çabuk her şeye ağlarım. yani burada kızlar yazıyor yok yardımcı oluyor yok mutfağı topluyor nerdeee bizimkinde önüne koy önünden kaldır bir yardım edeyim yok

aslında bende memnunum çok iyidir nazlar, bir dediğimi iki etmez , masaj falan yapar, ama bazen işte uyuz ediyor beni
o birazda sende rahatsın çok tepesine bınmıyorsun sanırım onunla ılgılı.[/QUOTE]

o da var, çabuk yola gelirim : ))) aman gereksiz inatlaşmaya karşıyım ben , benim tek derdim bi sorun varsa o mutlaka çözülmeli konuşulmalı ertelenmemeli , biz 2 yılı geçti evliyiz başlarda bu konuda çok sıkıntı yaşıyorduk eşim uzatmayalım deyip kapatmak istiyordu konuyu bende konuşup çözmek , o bilinci ona yerleştirdiğimden beri rahatız

tabirlerine hayran kaldım :KK8:
ben daha evi yerleştirirken bir tane gül vazosu koydum odamıza; bu hiç boş kalmayacak dedim Hoppa
1 aylık evliydik başladı gülü almaya :KK66: en sonunda ben sıkıldım kaldırdım vazoyu :KK69:
benim de yıl dönümümüzde aldığı orkidem kurudu biz tatildeyken :cry: baya bir uğraştım ama yaşama döndüremedim çöpe gitti
ben biraz odun muyum neyim? orkide falan sevmem. çiçek açan çiçekleri de çok sevmem.
bana alacağı çiçek böyle büyüyecek ağaç olacak.palmiye de olsa sevınırım.
bir keresınde yolun kenarından çam sökmüş getirmiş.benım iki katım çam ağacı. eve zor soktuk.
doğaya zarar verdin diye bir sürü bağırmıştım. çam ağacı istiyordun al sana çam dıyor.
sanki git yolun kenarından sök dedim.

gecen marketten et alıyoruz kasaba diyor ki yağsız yerinden ver eşim görüldüğü gibi hacimce geniş :KK43: toplamda sadece 4 kilo aldım bu arada :KK43:

ay litchi kızma ama çok güldüm yaaaaa :KK53::KK53::KK53: benim kocamdan farkı yok işte. bu şakaları bazen çok can yakıyor ama farkında değiller :KK61:

gecen marketten et alıyoruz kasaba diyor ki yağsız yerinden ver eşim görüldüğü gibi hacimce geniş :KK43: toplamda sadece 4 kilo aldım bu arada :KK43:

4 kiloyla mı hacimce genişlemiş oluyosun :KK62: Bak şimdi sinir oldum eşine...

Kızlar çıktık biz hastaneden kızçem tosunum 2200 olmuş 42 cm boyu doğumumuzu 2 hafta Öne çekiyor gelişimine göre bir Ocak anneside ben olabilirim normal doğum olacak yerleşmiş dedi herkes hayırlı haberlerle gelsin inşallah :anneadayı::nazar::D

Maşallah kuzuna ya :KK36: Yerleşme meselesi ne? Aşağı inip, doğum kanalına mı girmiş?

o birazda sende rahatsın çok tepesine bınmıyorsun sanırım onunla ılgılı.

o da var, çabuk yola gelirim : ))) aman gereksiz inatlaşmaya karşıyım ben , benim tek derdim bi sorun varsa o mutlaka çözülmeli konuşulmalı ertelenmemeli , biz 2 yılı geçti evliyiz başlarda bu konuda çok sıkıntı yaşıyorduk eşim uzatmayalım deyip kapatmak istiyordu konuyu bende konuşup çözmek , o bilinci ona yerleştirdiğimden beri rahatız[/QUOTE]
bizde konuşup çözme taraftarıyız. oturup konuşup sözde çözüyoruz.
sözler veriliyor ama nedense onun tarafından verilen sözler hiç tutulmuyor.

benim eşimde çok sever çiçek almayı ben derim boşa para verme kuruyor diye , saksı çiçeklerini daha çok seviyorum bende , bi kere büyük bi kavga etmiştik de saksıda orkide almıştı çok güzel hala duruyor hatta bu sene zavallı çiçek mevsimi şaşırdı 3 tane çiçeği var üzerinde kasım gibi açtı tekrar
Benimkide siteden yolup getiriyo arada. Kızıyorum bende sevmiyorum çiçek böcek getirmesini kuruyo sonra.

Çok kolay ben neten öğrendim nasıl yapıldığını , bu kalın şişle olmaz ama sanki incelerinden isteseydin

3.5 numara istemişim kalın mı ki? İpe gereken şiş numarası yazıyordu da öyle istedim sanırım bir gelsin bakalaım inşallah uygun çıkar.[/QUOTE]

ben bu battaniye için dedim bana inceymiş gibi geldi şiş, bende bi 3 numara var mesela düşünüyorum bu battaniyeye kalın gelir , öreceğin şeye bağlı, atkı falan için uygun bence , tabi anladığım kadarıyla

Bugünlerde erkeklerimizin kafasi güzel herhalde herkesler kızmış ben de kızdım bu sabah:) saglik ocagina sen götür dedim ise gecikiyor benm yuzumden hergun aracı o kullanıyor diye de bu yeni bisey degil. Neyse sekizde aciliyo saglik ocagi diye beni yedide hasta halimle dikti ayaga kendi uyuyo dahs sekize cok varmis mübarek beni ne uyandriyon saat kurdurup madem. Neyse kiz cikar ayak yiyecek bisey istedi zaman dar kek ver dolaptan dedim başladı saçma sapan söylenmeye çocuğa ne ümit veriyomusum ya kek yoksaymis onla mi ugrascakmis bidbidbid dedim sacmaladiginin farkında mısın var olduğunu biliyorum ki konuşuyorum ne yoruyon agiz dalasiyla sabah sabah. Buldu tabi verdi kiza hala hakliymis gibi ya ben geve sen uyurken yemiş olsaydım onu diyor hasbinallah dedim ayakta zor duruyom bi sus git öteye. Giderken de sokagi sasrdi sandim başka yoldan girince bi oncekiydi dedm ben burdan gtcem dedi espri olsun diye vayy farkimiz olsun diyosun he dedim gene başladı söylenmeye sürekli azarliyomusum ne alakaysa dedim bugun sen de hastasın anlasildi birak beni eve bas işine cekemiycem hiç;) görüldüğü gibi incir ve çekirdeği kıvamında bir mevzu yüzünden benmki de uyuz kocalar kervanındaydi bugün ise gecikiyom telasi mi artik hamilelik stresi mi onunki de bilemiom arada böyle sasiriyo cocuk gibi:)

ay litchi kızma ama çok güldüm yaaaaa :KK53::KK53::KK53: benim kocamdan farkı yok işte. bu şakaları bazen çok can yakıyor ama farkında değiller :KK61:
tövbee bismillahhh. sizin kocalar dalga geçtiği zaman beni örnek gösterin.
iyice üşütmüşler valla.
ben hiç alınmıyorum öyle şeylerden. bazen gülüyor eşim bu nasıl bir şeydır dıye ama umursamıyorum bende kendımle dalga gecıyorum. almadım degıl aldım ne yapayım. ama sizin nerdeyse hamıle oldugnuz bellı olmuyor. ondan şişman kadın görmemıs.

offf kızlar kiracılık kadar illet bişey yok
eşim tutturdu taşınalım kış zamanı karnım brnumda ben nasıl taşınacağım
ev sahibi hiç bir eksikle ilgilenmiyor biz yaptıralım kiradan keselim diyoruz onada siz ustasına pahalıya yaptırırsınız diye kabul etmiyorlar kendileri günlerce tanıdık arıyorlar ki fazla para gitmesin diye onada eşim sinirleniyor ne kadar paragözler diye sabah evsahibiyle atışmış kafam ağrıdı düşünmekten şimdide ev arayalım çıkalım diyor
ben kalalım diyorum en azından kış çıkssın....bu kadın beddua eder doğmamış çocuguma kış vakti çıktılar ben kiracıyı nerden bulacam aidat ödemek zorunda kaldım diye ...kafam kazan gibi

o da var, çabuk yola gelirim : ))) aman gereksiz inatlaşmaya karşıyım ben , benim tek derdim bi sorun varsa o mutlaka çözülmeli konuşulmalı ertelenmemeli , biz 2 yılı geçti evliyiz başlarda bu konuda çok sıkıntı yaşıyorduk eşim uzatmayalım deyip kapatmak istiyordu konuyu bende konuşup çözmek , o bilinci ona yerleştirdiğimden beri rahatız
bizde konuşup çözme taraftarıyız. oturup konuşup sözde çözüyoruz.
sözler veriliyor ama nedense onun tarafından verilen sözler hiç tutulmuyor.[/QUOTE]

yok bizimki öyle değildir , bi de benim kp de aile yapısına çok önem verir, her zaman söyler mesela bizden önce eşin çocuğun gelmeli öyle yapmazsan mutlu olamazsın , artık kendi aileni düşüneceksin herşeyden önce der. bence bu tür konuşmalarda etkiliyor, eşim düşkündür evine , yakın arkadaşlarıda aynı , buluşsalar bile kimse eşini yalnız bırakmaz mesela bizde bir araya geliriz ve erken dönerler hiç birinin içi rahat etmez

tövbee bismillahhh. sizin kocalar dalga geçtiği zaman beni örnek gösterin.
iyice üşütmüşler valla.
ben hiç alınmıyorum öyle şeylerden. bazen gülüyor eşim bu nasıl bir şeydır dıye ama umursamıyorum bende kendımle dalga gecıyorum. almadım degıl aldım ne yapayım. ama sizin nerdeyse hamıle oldugnuz bellı olmuyor. ondan şişman
kadın görmemıs.

ya şimdi benim göbek baya büyük adam hep zayıf gördü beni tuhafına gitmesi normal ama sanki yiyip yiyip oturdum da kilo aldım gibi davranıyor . hamile olduğumu unutuyor,birde herkesin yanında yapıyor bu şakaları hadi yalnızken neyse de bir sürü insan arasında bir laf ediyor hadi çık işin içinden çıkabilirsen :)

Back
X