2015 Şubat Anneleri

Delirtiyor bu eczanedeki calisanlar enfeksiyon varmis doktor antibiyotik yazdi zaten kullanirken korkarak kullaniyorum eczaci doktorun yazdigini degil baska bir ilac vermis aynisi diyor doktorun verdigi b kategorisinde eczacinin verdigi kesinlikle kullanamaz yaziyo hamileler icin soyledim birde diyor git nereye sikayet edersen et diyor uyuz oldum elinde var niye vermiyorsa benzer urun veriyor iki gun eczaneye tasindim giciklar kavga ediyom onlarin yuzundwn bebisimde kavgaci olacak bu enfeksiyon doguma kadar gider senle dedi doktor :KK43:
harbi gerizekalı .
şikayet et cidden. odaya mı edıyor nereye ediliyorsa.

Delirtiyor bu eczanedeki calisanlar enfeksiyon varmis doktor antibiyotik yazdi zaten kullanirken korkarak kullaniyorum eczaci doktorun yazdigini degil baska bir ilac vermis aynisi diyor doktorun verdigi b kategorisinde eczacinin verdigi kesinlikle kullanamaz yaziyo hamileler icin soyledim birde diyor git nereye sikayet edersen et diyor uyuz oldum elinde var niye vermiyorsa benzer urun veriyor iki gun eczaneye tasindim giciklar kavga ediyom onlarin yuzundwn bebisimde kavgaci olacak bu enfeksiyon doguma kadar gider senle dedi doktor :KK43:

canım sgk değiştirmesine izin verdiği sürece malesef eczacılar değiştiriyor
bunun sebebide ya elinde o ilaçtan çok vardır stoğunu eritmeye çalışıyordur yada diğer ilaç mümessiline gıcıktır
ama sana sormadan değiştirmemesi gerekir. eğer değiştiriyorsa alma reçeteyi başka eczaneye git
tavrı yanlış olmuş o eczanenin

harbi gerizekalı .
şikayet et cidden. odaya mı edıyor nereye ediliyorsa.

etsenizde bişey çıkmaz muadilini sistem değiştiriyor sgk nın izin verdiği ilaç listesinde olmasa zaten değiştiremez
eczacının tavrını eczacı odası başkanına şikayet edebilirsiniz ama ilacı değiştirme konusunda doktorunuzla konuşun muadili olmayan bir ilaç versin yada eczaneyle peşinen anlaşın değiştirme ilacımı diye

contayı değiştirdik yine akıtıyor direk kafadan değişmesi gerekiyormuş eşim ben uğraşmam usta geitriirm dedi
o da sorun oldu işte
sigortada dediğin gibi değişmesi gerekiyormuş sabah gelmiş dün atmadıysa değiştirmeyelim gerek yok diyor te allahım..
elektrikçi dedi zaten biraz pahalı yüksek amperlisini takmak para gidecek diye telaşlanmış kadın sabha bana öyle diyor
seninde maaşallahın var canım her işten anlıyorsun

iş başa düşünce birsürü şey öğrendim ben de ne yapayım. buraya taşınalı bir yıl oldu eşim daha iki avizeyi takmadı. öylece yerde duruyorlar. kadın geliyor temizlik yaparken tozlarını alıp geri yerine koyuyor. bu işleri evde normalde babam yapar annemin yaptığını görmedim ama eşime bir iş yaptıramıyorum ki sürekli meşgul sürekli bugun değil sonra diyor. o yüzden herşeye kendim koşturuyorum.

ben baştan adam gıbı bır doktor bulsaydım bunlar basıma gelmezdı.
ben başından berı kan ılacı ıcıyorum, dünya progestan ıctım o başlı başına kılo sebebı.
hamile kalmadan öncede şu kucuk şişelerde olan kan ılaclarından 32 tane içmiştim.
zayıfmışım gıbı bır de gıttım balık hapı içtim.
dikkat de etmedim ama çok iştahlı da degılım herkes kadar yıyorum.

seninki sigarayı bırakmanın etkisiyle oldu yoksa sen ilk iki üç aydan sonra çok almadın ki canım.

ben gg da buldum bi tane link atayım

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/baha-2438-lohusa-gecelik-sabahlik-takim-firsat-132032486

geceliği görünmüyor ama en azından sabahlığı uzun
ben ev için değil hastane için istiyorum uzun olmasını sonuçta yatarken oramızı buramızı toplayamayacağız bari sabahlığı uzun olsun dedim ama o da kısa hepsinde

trendyoldaki dagi indirimlerini gördün mü canım. ben normalde internetten alışveriş yapmazdım ama indirimler çok fazla dün üç gün var diyordu bugun iki günü kalmıştır. burada bir dagi magazası bulup beden falan beğernip internetten almayı düşünüyorum. orda da uzun gecelikler vardı.

iş başa düşünce birsürü şey öğrendim ben de ne yapayım. buraya taşınalı bir yıl oldu eşim daha iki avizeyi takmadı. öylece yerde duruyorlar. kadın geliyor temizlik yaparken tozlarını alıp geri yerine koyuyor. bu işleri evde normalde babam yapar annemin yaptığını görmedim ama eşime bir iş yaptıramıyorum ki sürekli meşgul sürekli bugun değil sonra diyor. o yüzden herşeye kendim koşturuyorum.

ne güzel bişeyleri yapabilmek becerebilmek
avizeyide öğrenirsin nette video falan vardır ama doğumdan sonra şimdi olmaz

bence orayı şikayet et başka bir eczaneden de parasıyla dr un verdiğini al.

yok kendisi diyor zaten
ben 36 da verelim koldukları demiştim ama habire sancım tutunca geçen akşam kendisi dedi izne çıkınca çağıralım gelsinler ben içmem içerde dedi.
beni düşündüğündenmi tabiki hayır... kızımı düşünüyorum ben diyor :KK53:

oturma odasına bebiş de girebilir tabii. bizim bu ofis odası burada habire sigara içiyor eşim hala :(

benim eşimde oturma odasında içiyor içerken ne kadar camı açsada eşyalara siniyor gibi geliyor banada
bende evi çok havalandırıyorum babamda astım var ama geldiğinde anlamıyor kokuyu
ben haftaya koltukları halıları yıkamaya vereceğim ondan sonra içemeyecek
Eşim de tek tük içiyor, ama evin içinde içmedi hiç, gelen misafire de hiç içirmedik hep balkonda.Bakalım bebik doğduğu gün sigarayı bırakacağım diyor.Göreceğiz.

trendyoldaki dagi indirimlerini gördün mü canım. ben normalde internetten alışveriş yapmazdım ama indirimler çok fazla dün üç gün var diyordu bugun iki günü kalmıştır. burada bir dagi magazası bulup beden falan beğernip internetten almayı düşünüyorum. orda da uzun gecelikler vardı.

bitane uzun gecelik var oda annemin elbisesi gibi duruyor :confused:

Amin canm inşallah biri2000 diğeri2300 dedi doktr daha yeni gtiim doktra pazartesi günü böyleydi ama yanılma payı500 gr a kadar olur dedi
Yaprakgull uzun zamandır gözlerim seni arıyordu kaçıncı haftandasin maşallah bebeklerinin kilosu çok güzel nazar değmesin seni gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam gittin sanmistim

Eşim de tek tük içiyor, ama evin içinde içmedi hiç, gelen misafire de hiç içirmedik hep balkonda.Bakalım bebik doğduğu gün sigarayı bırakacağım diyor.Göreceğiz.

ya benim balkonum yok olsa orda içer oda ama tek balkon bahçeye çıkan kapının önü orasıda uzak geliyor.
şimdiye kadar bişey demedim bütün gece 3 tane içtiği için ama artık oda içerde içmemeye dikkat ediyor
en azından kendini alıştırmaya çalışıyor.
dediğin gibi göreceğiz bakalım ne olacak

oturma odasına bebiş de girebilir tabii. bizim bu ofis odası burada habire sigara içiyor eşim hala :KK43:

ama benimde kullanmadığım bir odam var oraya tv alıp kışı orda geçirmeyi planlıyor sigara rahat içebilmek için
yoksa komple bırakmıyor yani

ben bu duruma düşmemek için baştan fiyat farkı önemli değil muadil vermeyin diyorum... ama senin eczacı da bir garipmiş cidden ya :KK62:

çok güzellermiş canım fiyatları da uygunmuş baya, alışveriş işini bitirmeseydim ben de alırdım :KK50:

bundan önce oturduğumuz evde de eşim hiç içerde içmezdi. burada içiyor özellikle sigara içilebilen bir odası olmasını istedi. ne biçim şeymiş şu bağımlılık.

Back
X