2015 Şubat Anneleri

evet benım mükellefim var iyi para kazanıyorlar gerçekten ama bızımkı hayatta müşteriye kötü davranmaz.
müşteri kraldır.

Bayanlar için en güzel meslek. Önce öğretmenlik diye düşünüyodum ama şimdi eczacılık diyorum. Kendim üniversite sınavında keşke yazsaymışım. Eczane açtın mı gelsin paralar ;)

sayfa takibi çok zor burda belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ben bulamadım :S benim daha önce bir kere olduğundan önemsemediğim bişi var ama iki gündür resmen zıplatıyor beni. tekme gibi yada hareket gibi ama canımı yakan ve sanki karnım yırtılacakmış gibi hareketleri var bebeğimin sizde de oluyor mu daha önce olduğunda nst girmiştim sancı çıkmadı tekrar gitmelimiyim sizce normal mi acaba :KK43:
Ara sıra bnm de canımı yakan hareketler yapıyor bebis normaldir canım

Ben dün konuştum artık, seni dostum sanıyordum ama sen de çevremizdeki eleştirdiğimiz bencil insanlara dönüştün , senin de cocugun olacak ve bu zamana kdr sigara keyfinden bile vazgeçmedin, Benm kendime ait bir hayatım şimdiden yok ve en az bir sene de olmayacak dedim . Şikayetçi mym hayır ama sürekli benden kaçmaya çalışan bir insan bencillikten bunu yapıyorsa ben bencil insanla yaşamak istemiyorum dedim. Sustu , utandı . Kendileri bilir .
ohoo ben aynı bu cümleleri ez 40 kez kurmuşumdur.
insanoğlunun içinden gelecek. kendisi düşünecek. söylemekle olmuyor onu anladım.
ya da dışardan sevdıgı guvendıgı bırılernın soylemesı daha etkılı oluyor.

@serefraz85 gecmisolsun bende fenayim bugun. Dun gece kızım ateslenince hast. Gittik 4 saat surdu isimiz yoruldum baya gecede atesi cikti simdi iyi masallah da ben yataktan cikamiyorum. Seninde benimde son olsun ikimizde cok hasta olduk benim 6. Oluyor.

Herkes iyidir umarim.... kendinize iyi bakin
geçmiş olsun sana da. siz kendınızı korumak ıcın çocukları cok sıkı korumanız gerekiyor anlaşılan.

@serefraz85 gecmisolsun bende fenayim bugun. Dun gece kızım ateslenince hast. Gittik 4 saat surdu isimiz yoruldum baya gecede atesi cikti simdi iyi masallah da ben yataktan cikamiyorum. Seninde benimde son olsun ikimizde cok hasta olduk benim 6. Oluyor.

Sana da kızına da Geçmiş olsun canım :(

kızlar doktora bi çok şey sordum eminim aynı şeyleri yaşayanınız var sizede öneri olsun
* akıntım çoğaldı bebek aşağıya yüklendikçe ve aylardır kanamamız olmadığı için normalmiş.
* sola yatınca bebek çok hareket ediyo uyuyamıyorum dedim oda normalmiş yeri rahatladığı için o kadar hareket ediyor bir sorun olduğu için değil dedi.
* bebek kilo aldığı için ne yediğimi sordu en çok muz yerim ve süt içerim sakın kesme muz bebeğe kilo aldırır dedi.
* kaburgamın kırılcağını hissediyorum çok baskı var dedim kendini aşağıya iktiriyormuş normal dedi.
*ve bonus :D ilişki yasak dimi artık dedim :) ne münasebet tabiki değil herhangi bir sağlık sorunun tehliken yok doğumu kolaylaştırman için gerekli dedi.
bu soruları soracak çok arkadaşım vardır eminim. umarım yardımcı olur.
38. haftada doğumun olur 40 ı beklemez bu bebek beklerse 5 kilo olur dedi. :D hakkımızda hayırlısı
benim bir sıkıntım olmadığı halde ilişkiyi yasakladı:KK49: hemde eşim sordu kulaklarıyla duydu :D

geçmiş olsun canım 1 kez hastalandım hamilelikte çok zor cidden bu son olur inşallah sizin de

Bayanlar için en güzel meslek. Önce öğretmenlik diye düşünüyodum ama şimdi eczacılık diyorum. Kendim üniversite sınavında keşke yazsaymışım. Eczane açtın mı gelsin paralar :KK66:
evet ama hepsi iş yapmıyor. yerininde güzel olması gerekiyor.
ama hastanelerin önünde mesela bir çok eczane oluyor o zaman eczacının tavrı cok önemlı. hangısı ilgiliyse onu tercıh edıyorsun.
bizim köyde erkeklerın % 95 i üniversite mezunu . okumayana kız vermezler. eskıden hepsı öğretmen olurdu . sonra baktılar iş bulamıyorlar. şimdi ya eczacı oluyorlar ya da tıp okuyorlar. 5-6 yıl sonra bir çok doktorumuz olacak.

ohoo ben aynı bu cümleleri ez 40 kez kurmuşumdur.
insanoğlunun içinden gelecek. kendisi düşünecek. söylemekle olmuyor onu anladım.
ya da dışardan sevdıgı guvendıgı bırılernın soylemesı daha etkılı oluyor.

İşyerindekiler yılbaşı yemeği düzenlemiş. Beni de götürmek istiyor ama orada böyle espiriler yapmasından korkuyorum. Yemek haftaya cumaymış gitmesem mi ki o_O Bir de ne giyicem derdi var.

yani bebek oynuyorsa elbet doğacağı zaman anlaşılır ama oynamayınca gıtmek gerekiyor tabii.
ee ağrı sızı yoksa doğmuyor demektır.
Ondan dolayı gitmiorum zaten elbet anlarim dogarken hastaneye gitsem para icin yatis yapmaya caliscaklar ha evde yatmisim ha hastanede kasilmalarimi sayiyorum ters bisey olursa giderim.zaten benim oglan dogum kanalina girdi o yuzden dogmaya calistigi icin oynamasi hic durmuyo

İşyerindekiler yılbaşı yemeği düzenlemiş. Beni de götürmek istiyor ama orada böyle espiriler yapmasından korkuyorum. Yemek haftaya cumaymış gitmesem mi ki o_O Bir de ne giyicem derdi var.

beni küçük düşürmeyeceksen gidelim de
giyeceği dert etme hamilesin ve son haftaların ne giyersen o olur ben heryere taty ve kazakla gidiyorum hemde hep aynı şeyi giyiyorum
ama içinden gelmiyorsa rahatsızım de gitme

ya arkadaşlar sizde gözünden kirpik düşse istersen bir doktora git dıyorsunuz.
valla size bakarsak her dk doktorda durmamız gerekiyor.

ne diyim :D
bir şey demeyeyim bence...
bir şey yoktur ama (...) dedim. kendim için gitmiyorum ki zırt pırt doktora zaten;
bazen anneme soruyorum kafama takılan bir şey olduğunda "ben onun sorumluluğunu alamam" diyor annem bile...

aman sen kilo bıle almadın neden dert edıyorsun.
gıy güzel bır elbise gıt bence. çok kalmayacaksanız tabii yoksa oturmak bıle zor olabılıyor bazen.
yapsın kız espri bir şey olmaz. ben hıc alınmam oyle seylere kendımlede dalga gecıyorum ama senın yapın farklı bıraz o konuşlarda.
sen tanımazsın ama ece erken de hamıle gecen pembe bır elbıse gıymıstı cok ciciydi. siz giyinebılırsınız oyle seyler.

Back
X