2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar ya salginmi var anlamadim benim adamda hasta olmus aradi sesi falan gitmis gozlerime vurdu diyo cikip gelicekmis birazdan bana gecmese bari ya bir kere grip oomustum hamilekikde oda baslarinda insallah gecnezde sorunsuz atlatirim hasta olan arkadaslarada cok gecmis olsun allah sifa versin

Hastane cantamiz hazir.kurabiyelerinede basladim

Eklentiler

• CYMERA_20141216_140148.webp
    CYMERA_20141216_140148.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 121
  • 20141217_194104.webp
    20141217_194104.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 116
gg dan bir gecelik ve bir pijama takımı alacaktım şifre eşimin teline gitti 3 seferdir şifreyi zamanında gönderemiyor deli oldum.
bu arada ben herşeyi hazırlıyorum ama daha beşiğe nevresim takımı almadım
nevresim takımı alan varmı

Butikbebede cotton box'ın kampanyası vardı. Dün ordan aldım. Hala devem ediyo mu bilmiyorum :/

Kiloya da cok dikkat etmeye başladılar hep bir maşallah :)
eşim çarşamba doktordan almaya geldi beni; yoldayız bana kilo konusunu soruyor; 2 olursa bunun üzerine mi alacakmışım kiloyu... dedim o zamana veririm tabi ki; yok hemen olursaymış. ; 1 seneye kalmaz ben verirmişim zaten kiloyu (biliyor ya verebildiğimi)
dedim dur yaa ne oluyoruz daha 1. doğmadan 2. yi düşünmeye başladı nereden düştüyse aklına :KK47::confused:

Son aylarda gercekten az kilo aliniyo ben 2 haftada hic kilo almamisim 1 bucuk ayim var 3 kilo daha alsam hedefim 95 i gecmemekdi ole olucak sanirim:)

Ben niye deli gibi aldım ya :KK43: Geçen 2 haftada 1,5 kilo almışım..
Canim nirmalde son 2 ay bebek daha hizli aldiginda anne az alir aslinda benim ilk kizimdada son ay hic kilo almamistim belkide bunyeyle alakalidir ben 21 kiko aldim simdiye kadr ama yavasladi

Eşimin sülalesindeki herkes bi yelek örmüş napacaksam o kadar yeleği ben.
Bana gönder kermeste satiyim evladinin sadakasi olsun :KK66:
Bugünlerde erkeklerimizin kafasi güzel herhalde herkesler kızmış ben de kızdım bu sabah:) saglik ocagina sen götür dedim ise gecikiyor benm yuzumden hergun aracı o kullanıyor diye de bu yeni bisey degil. Neyse sekizde aciliyo saglik ocagi diye beni yedide hasta halimle dikti ayaga kendi uyuyo dahs sekize cok varmis mübarek beni ne uyandriyon saat kurdurup madem. Neyse kiz cikar ayak yiyecek bisey istedi zaman dar kek ver dolaptan dedim başladı saçma sapan söylenmeye çocuğa ne ümit veriyomusum ya kek yoksaymis onla mi ugrascakmis bidbidbid dedim sacmaladiginin farkında mısın var olduğunu biliyorum ki konuşuyorum ne yoruyon agiz dalasiyla sabah sabah. Buldu tabi verdi kiza hala hakliymis gibi ya ben geve sen uyurken yemiş olsaydım onu diyor hasbinallah dedim ayakta zor duruyom bi sus git öteye. Giderken de sokagi sasrdi sandim başka yoldan girince bi oncekiydi dedm ben burdan gtcem dedi espri olsun diye vayy farkimiz olsun diyosun he dedim gene başladı söylenmeye sürekli azarliyomusum ne alakaysa dedim bugun sen de hastasın anlasildi birak beni eve bas işine cekemiycem hiç:KK66: görüldüğü gibi incir ve çekirdeği kıvamında bir mevzu yüzünden benmki de uyuz kocalar kervanındaydi bugün ise gecikiyom telasi mi artik hamilelik stresi mi onunki de bilemiom arada böyle sasiriyo cocuk gibi:)
Cok konusma agzini burnunu kirarim deseydin:))
ya şimdi benim göbek baya büyük adam hep zayıf gördü beni tuhafına gitmesi normal ama sanki yiyip yiyip oturdum da kilo aldım gibi davranıyor . hamile olduğumu unutuyor,birde herkesin yanında yapıyor bu şakaları hadi yalnızken neyse de bir sürü insan arasında bir laf ediyor hadi çık işin içinden çıkabilirsen :)
sen buna nasil dayaniyosun yemin ederim gebertirim boyle bir uslupla bana yaklassa esim.. Bak sizinkileri okuyunca kalbim yumusayiverdi benim :)
Esim de benim totoya takti. Dunya kadar olmus. Goren bebek gobekte mi dotte mi acaba diye merak ediyormus. Iki tarafta da bebek mi buyutuyormusum
Ayy bbenimki bunlari dese o poponun altina gomerim onu .. Ruhuna da el fatiha :D
kızlar doktora bi çok şey sordum eminim aynı şeyleri yaşayanınız var sizede öneri olsun
* akıntım çoğaldı bebek aşağıya yüklendikçe ve aylardır kanamamız olmadığı için normalmiş.
* sola yatınca bebek çok hareket ediyo uyuyamıyorum dedim oda normalmiş yeri rahatladığı için o kadar hareket ediyor bir sorun olduğu için değil dedi.
* bebek kilo aldığı için ne yediğimi sordu en çok muz yerim ve süt içerim sakın kesme muz bebeğe kilo aldırır dedi.
* kaburgamın kırılcağını hissediyorum çok baskı var dedim kendini aşağıya iktiriyormuş normal dedi.
*ve bonus :D ilişki yasak dimi artık dedim :) ne münasebet tabiki değil herhangi bir sağlık sorunun tehliken yok doğumu kolaylaştırman için gerekli dedi.
bu soruları soracak çok arkadaşım vardır eminim. umarım yardımcı olur.
38. haftada doğumun olur 40 ı beklemez bu bebek beklerse 5 kilo olur dedi. :D hakkımızda hayırlısı
bana biraz dr unabartmis gibi heldi kilo konusunu simdi hemen herkeain bebegi bu kilolarda zaten ki normalide bu.. Sana dogum icin bunlari demis beni gorse simdi dogurturdu heralde :D

Kan ilaci kilo yapiyormu arkadaşlar.. Ben 74 olmusum 6 kilo almisim yani.. 2 haftada 1 kilo almisim gerçi normal gibi ama

Canim nirmalde son 2 ay bebek daha hizli aldiginda anne az alir aslinda benim ilk kizimdada son ay hic kilo almamistim belkide bunyeyle alakalidir ben 21 kiko aldim simdiye kadr ama yavasladi

Belki de bünye ile ilgilidir. Ben başlangıçta tatlı hiç yiyemiyodum. Şimdi deli gibi tatlı istiyo canım, yiyorum da ee bu da kilo işte :/

ee bu senın arkadaşında doktoru degıl mı? o sezeryan olmadı mı? senı neden normal ıstıyor.
Ona çatı muayenesi yapmış. Atta eminolmak içinde 2 ebe daha yapmış. Çatısı çok darmış o yüzden mecburi sezeryan oldu canım.

Back
X