2015 Şubat Anneleri

Bana Mg verdi doktor. bugün ağrım az. Bacaklarda üst kemiklerde falan. Dün kalkınca yürüyemiyodum şimdi iyiyim. Ona bağladım.

Çürüdü Benm sol, bebek beslenmesi için önemli die okudumdu, amuda kalksam ben daha rahat olur la belki bu nası eziyet allam analar garip analar
Ben kasindim valla bir sene dunya para döktüm tedavi oldum o yuzden sikayet edemiyorum

Onun içinde mi söylüyorlar?
Öyle bir duruma sokuyorlarki kız bebek istemen bile mümkün değilmiş gibi konuşuyorlar.
Kızım adına çok üzülüyorum. Bu kafanın hakim olduğu bir yerde doğacak diye.
Yok ya ne üzülmesi , o saftiriklerin cehaletinden bize ne =)

aile büyüklerinin ölmesi kısmı cok acımasızca ve komik olmuş ya
Ama biraz öyle değil mi cidden. Abartı tabide kv seven kaç kişi var.
Bu kv kısaltmasını burda öğrendim. Başlarda çok çabaladım bu ne demek acaba herkes biliyor ben bilmiyorum diye de sonra zorlaya zorlaya cümlelerden çözdüm:-)

Ben kasindim valla bir sene dunya para döktüm tedavi oldum o yuzden sikayet edemiyorum
Ya şikayet etmiyordum işte annelik dıygusu Bubu gerektirmeli die, ama neresini sevim bu uyuyamamanın, azcık şikayete de mi hakkımız yok arkadas nefes alamıyorum resmen oğlan ayağı ile kaburgamı sökmeye çalışıyor :)) doğsun da sağ salim o Ayakları ısırmayan

Ama biraz öyle değil mi cidden. Abartı tabide kv seven kaç kişi var.
Bu kv kısaltmasını burda öğrendim. Başlarda çok çabaladım bu ne demek acaba herkes biliyor ben bilmiyorum diye de sonra zorlaya zorlaya cümlelerden çözdüm:-)
Oy sesli güldüm . Kızın annesi anneciğim erkeğini kv Yazmış ya bi de ahahha süperdi

Ya şikayet etmiyordum işte annelik dıygusu Bubu gerektirmeli die, ama neresini sevim bu uyuyamamanın, azcık şikayete de mi hakkımız yok arkadas nefes alamıyorum resmen oğlan ayağı ile kaburgamı sökmeye çalışıyor :)) doğsun da sağ salim o Ayakları ısırmayan
En zoru o nefes alamamak cidden. Hepsine çözüm buluyorsun ama nefes alamayınca hem uyunmuyor hemde sinirli oluyorsun. Çok sıkıcı

Belim agriyo bide kolumda uyusma oluyo.oglanin tepmesinden uyuyamiyorum bide kasilmam oluyo
Ooo saymış da.saymış.gündüzde yatıyorsunya ondan gece zor uyursun
Tv falan izle takıl öyle. Kendiliğinden gelsin uyku.
Ben birde.bu saatte ekmek arası yaptım.
Kadın diyetisyen diyo ben gece vakti yiyorum.

Oyyy kizlar oyyy bende geldim ama siz uyursunuz simdi hem hastayim dinlenemiyorum hem kasiniyorum ya allahimmguc kuvvetbver artik ilacda etki etmiyo yatarkennrahat kasinamiyorum diye kalktim geri simdi kizda sabahberken uyanir sifir uykuyla kaldim

Oyyy kizlar oyyy bende geldim ama siz uyursunuz simdi hem hastayim dinlenemiyorum hem kasiniyorum ya allahimmguc kuvvetbver artik ilacda etki etmiyo yatarkennrahat kasinamiyorum diye kalktim geri simdi kizda sabahberken uyanir sifir uykuyla kaldim
Cok geçmiş olsun :(

Birde kaşınma çıktı başımıza. Bende bana olmaz dediğim her şey olduğundan daha ağzımı açmıyorum.
Bende başlarda alerji olmuştum kaşınmaktan perişandım cildiye pembe -beyaz tebeşir gibi bir krem vermişti. Sürüp öyle yatabiliyordum.

Back
X