iyi geceler hatunlar ne çok çene yapmışsınz yav oku oku zor bitirdim

ben oğluşumla hep konuşuom elim karnımda kocişim hep öpüyor konuşuyor krnımı,
Ben elimi karnıma koyup çok dua ediyorum salavat getiriyorum fln erken mi doğurcam şimdi
Bu arada cildiyeden tahlil sonuçlarını aldık karaciğer değerlerimde hiç bir yükseklik yok idrarda da bişi yokmuş kanım 12.4 tü 1 ay önce şimdi 12.3 olmuş troidim ise 0.94 çıkmış kadın dedi kolestazı değil bu kaşıntılar gebelikle ilgili olabilir dedi ama gebelikten kaynaklı tahlilleri biz yapamıyorz burada dedi tam olarak ne demek istedi bilmiyorum bebeği etkileyecek bişi olmasnda dedim oda şimdilik öle bişi gibi durmuyo dedi değerler gaye iyi dedi hata bilirubn değerim düşük bile, üre ve kreatinde düşük bu nie düşük anlamadım dedi dahiliyeciler daha iyi anlar fln dedi. 3 ilaç yazdı 1 hap 2 krem biri nemlendirci sürekli kullanabilirsin dedi ama diğer kremle hapı zor durumda kalmadıkça kullanma dedi hamillikte ilaç kullanımını önermiyorum asla dedi. netten baktım ilçlar c kategorisinde. kullanmk pek içime sinmiyor böyle kaşınıcam durcam galiba bu cildiyeci bi cacık faydası sağlamadı bana sadece kolestazı ihtiali yokmuş onu öğrenebildik ama kaşınmaya devam
haftaya cuma bizde bebeğimizi görmeye gitcez dr. göstercem cildiyenin yaptığı testleride ayrıca b12 takviyesi bna nie yapmıyor anlamıyorum halsizlikten geberiyorum ben yorgunum enerjim yok bunlar b12 eksikliğinden mi acaba die düşünüyorum.