- 29 Ağustos 2014
- 712
- 806
- 158
- 40
Biri yazmıştı ama bilmiyorum ki simdiKim dogurdu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri yazmıştı ama bilmiyorum ki simdiKim dogurdu?
bende aldım valla dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım,arkadaşım önerdi,2.5 yaşında şimdi çocuğu,maşallah taş gibi :)
masallah bebişine drcan sen ocak annelerinede yazıyosun ne gzl bi orda bi burdaymişin yakaladım seniKızlar kontrolden geldim 34+5 h 2700 gr 49 cm bi bebişim varmaşallah bize
![]()
bu canım baby fox
çok tatlısı ya çk guldum : )))cok pis pazarlık yaparım...pazarlık sunnettır ,yapın der efendımız s.a.v..ama cırkınlesmeyı sevmem..kardesım benım bu kadar param var verıyomusun derım yok derse hıc üstelemem..ben çıkarken o bağırır zaten,o zamanda gerı dönmem..
esımle ılk evlendıgımızde satıcı bır fıyat soyledı alısverıs esnasında esım adama ''bu fıyat olmaz demı'' dıye sordu..oyle güldüm kı..olacağı varsada olur demez adam dedım..adamda guldu..sukur gozunu açtım 5-10 kazık yedıkten sonra..ama sımdıde en olmayacak yerde olmayacak bır rakam soyluyor,utancımdan yer açıl benı ıcıne al dıye bağırasım geliyor resmen..ortası yok nasıl adamsa elın oglu
![]()
bızım kv dede kendını kucaklayıp gelır artıkbenim kayınvalide aldı bundan bana kırmızı al dedim,sen ne renk aldın,güzel mi birde :) görmedim de ben ...
kırmızı aldım canım bende çok güzel kullanışlı kırmızısı hem cırtlak değil tonu çok güzel güle güle kulan sende :)benim kayınvalide aldı bundan bana kırmızı al dedim,sen ne renk aldın,güzel mi birde :) görmedim de ben ...
Evet çünkü çocuğum iki hafta önden gidiyor ölçümleri. Büyük ihtimal Şubat a kalmayacağız. Oyüzdenmasallah bebişine drcan sen ocak annelerinede yazıyosun ne gzl bi orda bi burdaymişin yakaladım seni![]()
benimkide öle daha bi çift çorap almadı :)bızım kv dede kendını kucaklayıp gelır artık![]()
ben kendi çamaşırlarıma bile kullanmam yumuşatıcı bebeğe hiç kullanmam. dalan ile yıkadım hem mis gibi koktular hemde yumuşacık oldular.
yumuşatıcı kullanan kimsenin bebeğinde sıkıntı çıktığını duymadım ama herkesin kendi tercihi. benim çamaşır takıntım vardı eskiden makinaya ayrıca 3 4 kilo su koyardım yumuşatıcı ve deterjanı en bolundan koyardım geçmeyen kötü kokulu akıntım ve kaşıntım olduğundan doktor çamaşırlarına yumuşatıcı ve aşırı deterjan koyma demişti ne zamanki doktorun dediklerini yaptım ne kaşıntı kaldı ne de kötü kokulu akıntı demekki bir zararı var deyip eve yumuşatıcıyı sadece perdeleri yıkamak için kullanır oldum![]()
ya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa
ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler..
cok uzuldum..aman dıkkat sona bu kadar yaklaşmışken![]()
çok mantıklı aslında ya şubat ya ocak olacak o yuzden iki forumada yazması iyi bişey . Hangisinde dogarsa dogsun iki forumda tanıyor artık seni bn sevdim bu fikri .Evet çünkü çocuğum iki hafta önden gidiyor ölçümleri. Büyük ihtimal Şubat a kalmayacağız. Oyüzden![]()
bu topiğinde yarısı ocakta doğurcak :) bende öle ama burdaki arkadaşlara çok alıştım gitmem ocak annelerine başından beri burda herşeyi paylaşıyoruzEvet çünkü çocuğum iki hafta önden gidiyor ölçümleri. Büyük ihtimal Şubat a kalmayacağız. Oyüzden![]()
aman lazım degıl çorabı falan ..o corap almaz daha cok benım basıma corap orerbenimkide öle daha bi çift çorap almadı :)
bızım kv dede kendını kucaklayıp gelır artık![]()
almasın zaten bende istemiyorum 1 çorap alır 1 yıl söleraman lazım degıl çorabı falan ..o corap almaz daha cok benım basıma corap orer![]()
kırmızı aldım canım bende çok güzel kullanışlı kırmızısı hem cırtlak değil tonu çok güzel güle güle kulan sende :)
alerjisi olan bebeklerde sorun olabiliyor. Bende dalan roxy ile yıkadım iki kez durulama yapın kalıntıda olmuyor. Mis gbi oluyor en dogali bnce.kafam karıştı,kullanmayalım bari,yazık bebişlerimizin yumuşacık tenine![]()