2015 Şubat Anneleri

benimki annesiyle bozuşsam benle konuşmaz,çok anneci,kaynanamda çok cin gibidir,zaaflarını kullanarak dediğini yaptırmaya çalışır,içte içten böyle,bende durumlar çok tehlikeli :KK43:
canım bız o kısımları çoktan gerıde bıraktık.. sadecebenle degıl aılemlede kotu oldu..denmeyecek herseyı dedı.. esımde anasına cok düşkün.. olsun da anası netıcede..
ama benden uzak tutacak başka caresı yok. ceker gıderım kalır anasıyla dımdızlak..bılıyor.. amannnn

karnımın sağ tarafına toplanıyor ama günde 15 20 defa en fazla iki şekilde dokunuş hissediyorum sert olanlar sağ göğsümün veya miğdemin altına aşağı kısımdada sanıyorum elleri yumuşak dokunuşlar karnımda regl döneminde olan küçük cızlama diyebilceğim şekilde yanma oluyor ama geçiyor hemen genelde ağrı hep belime vuruyor oturmaya veya ayakta durmaya dayanamıyorum sürekli yatmak istiyorum gecede toplanıyor çocuk hep sağıma geliyor vc ye kalkıyorum rahatlıyo çekiliyo doktora toplanıyor dedim ama extra bişey yapmadı
o bel ağrısı bnde de oluor cnm oturamıorum artık kuyruk sokumum çok kötü oluor allahtan az bi zmn kaldı

gıdıyım ıkı utu yapıyım ev supurup sıleyım..aman canım sıkıldı bıseyler yapayım..yemek yapayım bıde

haydın benıosleyın anacım

benim babam da aynı. ben doğunca Allah'tan bir kız evlat istedim onu da verdi, memur adamım ben onu yetiştireyim diye düşündüğünden kardeşimle aramızda 9 yaş var :KK39:
bu arada kardeşim de kız :KK5:

eşim de kızımız olacağını duyduğunda başka bir sevinçle karşıladı. "babasının kızı olacak içimden hep kız istiyordum" dedi Hoppa

haha aynen benim eşim. yüklü bir alışveriş yaptığımızda genelde açıyor konuyu; mağaza müdürlerinin özel indirim hakları oluyor ya onu biliyor ondan :KK55:

bir keresinde adidas'ta yapmıştı eşim de; abartmak da ne abartmak indirim yapmıyorsan askılarını ver dedi en son:KK57: 2 hafta sonra kardeşimle gittim aynı mağazaya çalışana dedim ben pazarlık yapmıyorum :KK69:

canım evden çıkmadan ayetel kürsi oku birisinin de nazar değdireceğini düşündüğünde çaktırmadan felak-nas oku ona karşı Hoppa maşallah dese bile dilinde söylüyor çoğu zaten.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ahahahaha koptum askılarını mı istedi (:
Eşler aynı kafadan belli oldu.

sonunda hastane çantamın eksiklerini tamamlayıp kapattım
beşik uyku seti ve nevresim de alırsam doğurmaya hazır olacağım :anneadayı:

canım bız o kısımları çoktan gerıde bıraktık.. sadecebenle degıl aılemlede kotu oldu..denmeyecek herseyı dedı.. esımde anasına cok düşkün.. olsun da anası netıcede..
ama benden uzak tutacak başka caresı yok. ceker gıderım kalır anasıyla dımdızlak..bılıyor.. amannnn

bizde aşarız inşallah,ben konuşmasın,görüşmesin demiyorum,sadece ikimizin vereceği önemli kararlarda öyle müdahale etmeye çalışıyor ki, Allah herkesi bildiği gibi yapsın ...

zaten hep öle bilip konuşurlar ama bi işe yaramazlar allahtan benim koca kızıyor annesine

bız ıplerı kopardık yazın..dedımkı telde ne yaparsan yap bosamayacam oğlunu ..sen evlendırmedın bızı sende bozamayacaksın yuvamızı dedım,daha benım gıbı bır gelınım var deme senı tanımıyorum,evıme gelmeyeceksın dedım..tabı o sırada bana hakaret etmekle meşguldü kendısı..suratına kapattım..

onca seyden sonra görümceme bıletımı kes gıdıyım doğumunda ona bakıyım dıyormus :KK62:yapım edım hıcbırsey olmamış ayağına yatıyım derdınde..bas belasııı:KK62:

benimki pamuk yorgan yaptırmış; pikoya vereceğim diye aramıştı geçen hafta (ben 2 ayı geçti aramıyorum)
ben de civil'deydim, bize de alacak şeyler bırak dedi. dedim sen alacaksan 3-6 ay al yeni doğanı tamamladım ben zaten.

benim kv m de kızıma bilezik takacak sanırım, yani tatilde görümcem dedi ötekine taktın bilezik bu da kız buna da takıcaksın (eltimin kızı var) diye; huzurumu kaçırmasın da ne takarsa ne yaparsa yapsın. amaaa kp den yüzsüzlükle ben isteyeceğim bilezik :KK30:

böyle bir şey yapsın kovmam da kaçırırım en kötü :KK45:
benim kv de çok nazlanır; hele biri hasta olsun falan ilgiyi hemen kendine çekmeye çalışır; doğumda öyle bir şey yaparsa kusura bakma anne git evine kızın baksın, derim :KK23:

bu konuda tek değilmişim rahatladım doğrusu keşke annem ynmda olsa diorum bazen kv hiç ilgilenmez bizimle allahtan eşim bilior huyunu oda gitmior yanlarına o kadr başımdan rahatsızlık geçti bir gün olsun bi tas çorba yapayım da çağırayım hiç demedi

Yaa çok :KK66: bir de evdeki herkes sigara içiyor.

Bence esin sana boyle guzel sürprizler yapıyorsa sen de evdeki herkese balkonda sigara içirerek güzel bi gece yasatabilirsin ;) saka bi tarafı tikaniyorum nefes alamiyorum de sigara içmeye çok merakli olan varsa gitsin içsin balkonda.:KK11:

annem sezeryan olursan buraya gel dedi (eskişehir) ben evimde olmak istiyorum annemde yanımızda kalabalığız daha rahat bakabiliriz felan diyo düşününce haklı ama ben evimde olmak istiyorum ( eşimlede azcık gerildik bu konuda ) kafam karışık ve ben sezeryan istemiyorum 4 kilo doğuyormuş ama daha büyük olursa... meslektaşının ilk doğumumu ???
Benim kayinvalidem ilk dogumunu 4kilo 500gramla dogurmus normal olarak.

karnında sertleşme rahatsızlık hissi oluyorsa o yalancı sancı. ama düzenli giriyorsa ağrı oluyorsa o doğum sancısı. bizde olan yani daha doğrusu bende olan,böyle karnımda bir rahatsızlık hissi başlıyor karnımı ellediğimde taş gibi sert oluyor o kasılma işte. bazen de bebeğin bir tarafa toplanması şeklinde oluyor mesela karnın bir tarafı yumuşak iken bir tarafı sert ise o da kasılma. ama bunları hissetmen de önemli hissetmiyorsan önemli değil ama hissediyorsan doktorun ilaç vs birşey veriyor en azından bende öyle oldu. şuan yazarken bile oldu bir tane,bazen günde 45 50 defa olurken bazen 15 20 defala kalabiliyor.dün gece hiç yattığımda olmazdı yatarken bile olmaya başladı ilaç kullanmama rağmen haftaya doktor kontrolüm var nstye gireceğim tekrar o yüzden orada çıkıyor ve doktor hissedip hissetmediğimi sorduğunda hissediyorum dediğimde hemen rahim ağzıma bakıyor çünkü ağrılı olursa açılma oluyormuş.
Benim de çok sık oluyor,rahatsızlık hissi veriyor ve kasılma olacağını hissediyorum,tuvaletim gelmiş gibi oluyorum öncesinde :)
Doktoruma sordum düzenli olarak 5 dk da bir sürekli olursa,rahimde açılmaya neden olur dedi.. Nstde de bişey çıkmadı,rahatladım biraz.. İlaç falan da vermedi ayrıca.. Önceki nst de o an olmuştu 7-8 kere ama yine de sancı çıkmamıştı.. Benim kasılmalarım çok yalancı demekki :)))

Bunların hepsi kocayla ilgili. Ben hiç karışmadım mesela eşim gelemeyiz demiş
. Eşin dese biz evdeyiz ne olacakki. Sen rahatsızsın zaten kutlanmasın bu senede.
Bende evde başbaşa olacaklara özendim.
Hizmet etmiyorum ama sabaha mutfağın halini düşünebiliyorum.

Bence de kocayla ilgili canım.iste o gerekeni diyemedigi için ben stres oluyorum geriliyorum iyice.eşime dedim ilk evlendigimizdr benim ailemle ilgili olan şeyleri ben halledicem seninkiyle ilgili olanlariysa sen.birbirimize hic laf getirmeyelim herkesin nazi ailesine geçer.Ki benim babam da az fevri değildir ama bugüne kadar dur sus diyerek ortalığın sut liman olmasını sağladım..

Esin ne güzel söylemiş.benimki kimseyi kırmak istemediğinden sanırım hiçbirşey dememeyi yapmamayı tercih ediyor ama o şekilde aslında beni yok saymış oluyor ben üzülüyorum farkında midir bilmem.ille beni uzdun diyecek değilim.halimden anlasin artik ne zamandır beraberiz.

Bir de ben benim annem yapmasın diye hicbiseyi ertesi zamana devredemiyorum gece yarısına eşim zom olur yatar çocukları uyuttuktan sonra mutfak işlerine girişirim bende...

yaparsın canım annem beni 5900 doğurmuş normal hemde evde :KK66: sıkıntı yapma allah kolaylık versinde doğuralım

5900 dogmussun da çocukluğun Nasil geçti yani kilolu muydun? Ve şimdiki halin Nasil iri misin?

Back
X