2015 Şubat Anneleri

çocugu simartanlara bende deli oluyorum
arkadasimin uç kizi bi oglu var, oglan sonuncu ve resmen evdeki diger 5 kisiyi kendine kole etmis durumda,kimse gik demiyor,3 yasindaki çocuk buyukden kuçuge hepsini hakliyor, ve sebebi erkek olmasi dusunebiliyormusunuz, çocuga ses çiakrmama sebebpleri degisikde olsa sonuç ayni ele avuca sigmayan , ev de ve her gittigi yerde teror estiren bi velet
benimkiler çok akilli uslu nizami diyemem ama oglanin ablasinin saçini yoldugunu yuzunu tirnakladigini dusunemiyorum .. birden fazla çocuk olunca denge olayini çok iyi saglamak lazim sonra dengede yuksekde olan çocuk bildiginiz arsiz oluyor

Demek güzel buldular seni. Ya da kilo almadın diye. Belki son ay.olduğundan iyisin diye mi?! Biz deriz olsun maşaallah annemize
İsime karar verdiniz mi. Selin olacakmış gibi his var içimde.

Isim daha karar vermedik ama benim içimde de selin olucakmış gibi bir his var. Esimin kardeşi herkeste Beril ismi var benim Arkadaşlarım bile Beril o isim çok kullanılıyor dedi. Ben pek bir yorum yapmadım bakalım eşim illa selin derse selin olucak

çocugun her dediğini yapıyorlar hayır dendiği zaman psikolojisi etkileniyormuş, kısıtlanmaması gerekiyormuş
ee bz psikopat mı yetiştik 5 bişey istediysek 2 si ya olurdu ya olmazdı..şimdi öyle deği her istedikleri oluyor
kural koymak kısıtlamak demek değil
birşeyleri bilinçli istesin doyumsuz olmasın
inş başarabiliriz
bazen çok kafaya takıyorum başaramazsam diye

bazen bende korkuyorum ama yok yaa o kadarıda fazla
o kadarı genişlikten ziyade vurdumduymazlık oluyor
annem bizi tembihlerdi biryere misafirliğe giderken şımarırsanız eve gelince sopayı yersiniz diye
korkudan oturduğumuz yerden kalkamazdık:KK53:

eslaa eslaa valla bende oyle bi kani yok, hiç aklima gelmedi kilosu onde olunca erken dogacagi burda sizede en guzel ornek benim zaten , artik ezberlediniz benim çocuklarin odgum kilosu ve haftasini : ))))

ama çocugun kilosu iyi diye dr erken sezryana aliyorsa onu bilemem, normal dogumda alaksi yok dogum kilosuyla haftasinin

ya birşey soracağım sizlere neredeyse burada herkes çocuğu önden gidince erken doğurucam vs diyor.niye böyle diyorsunuz benimde 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor vs öyle birşey demedi bana size doktorlarınız mı söylüyor. sözde şubat annesiyiz ama hepimiz daha ocağın ikinci haftasında doğurduk az acele etmeyin daha erken :D
Annem diyo bana. Kızlar genelde erken doğar diyor. Ona göre benimki mümkün değil 1 şubatı beklemezmiş.
Birde diyorki kim 9 ay 10 günde doğuruyormuş.

ya birşey soracağım sizlere neredeyse burada herkes çocuğu önden gidince erken doğurucam vs diyor.niye böyle diyorsunuz benimde 2 3 hafta önden gidiyor ama doktor vs öyle birşey demedi bana size doktorlarınız mı söylüyor. sözde şubat annesiyiz ama hepimiz daha ocağın ikinci haftasında doğurduk az acele etmeyin daha erken :D
doktor bana erken doğurursun demedi ama gelişimi 2 hafta önde deyince ben telaşlandım ben gününde olsun istiyorum 12 şubat bizim tahmini doğum tarihimiz hani 38. haftadan sonra beklenir ya onun için ben ocak 29 a hazırlanıyordum

Isim daha karar vermedik ama benim içimde de selin olucakmış gibi bir his var. Esimin kardeşi herkeste Beril ismi var benim Arkadaşlarım bile Beril o isim çok kullanılıyor dedi. Ben pek bir yorum yapmadım bakalım eşim illa selin derse selin olucak
Bence.de selin kulağa daha hoş geliyor sana da yakışıyor.

Bunu yazdım telim çaldı
K.valide arıyor. Hastane çıkışı tulum falan almış. Laa dedim duyuyor mu bu kadın beni.
Zaten fenaa ahı tutar var bir 6.his durumları.
Ogluyla arasi cok uyi olmadigindan gozemi girmeye calisiuo acaba

evet ya herkes de aynı söz, şımarık çocuk gördüğümde duyduğumda Allahım biz böyle olmayalım diye dua ediyoruz...
Kuzenim diyor kıyamıyorsun.her istediğini yapmak istiyorsun. Hayır dersen üzülecekmiş gibi geliyormuş.
Ben hayır derim ama baba tepesinde taşır.nasıl olacak bilmiyorum.
Ve benden çok babasını sever diye çok korkuyorum çünkü civardaki bütün çocuklar eşime bayılıyor.

Kuzenim diyor kıyamıyorsun.her istediğini yapmak istiyorsun. Hayır dersen üzülecekmiş gibi geliyormuş.
Ben hayır derim ama baba tepesinde taşır.nasıl olacak bilmiyorum.
Ve benden çok babasını sever diye çok korkuyorum çünkü civardaki bütün çocuklar eşime bayılıyor.
kardeşimin kızı var anne-baba dışındakiler kıyamıyor anne-baba gayet kuralcı çokta katılmıyorum buna, benim eşimde çok sert ve kuralcı nasıl olacak çok merak ediyorum bu gidişle her akşam yatak odasında kavga olacak

Bende geldim kızımın yanına. Çok özlemişim oda çok özlemiş koklamaya öpmeye doyamadık birbirimizi. Ben tv izliom kayınvalidem yemek hazırlıyo:) biraz öncede kahve yaptı içtik, meyve soydu yedirdi. Anne ben burda kalayım gitmeyim diyorum, gitme ne işin var evde ben bakarım burda size diyo:) kızımda babasıyla dedesine gitti. Kv kp ayrılar. Bende görüşmüyorum kayınpederle 3 yıldır. Aramızda problemler oldu. Ben mutluyum kayınvalidemle onlar napıyosalar yapsınlar:D
ayy canım senin kv ile benim kv sanki kardeş :))))) Aynı şekilde davranıyor banaada. Maşallahhh Allah ım inşallah böyle gider... Genelde memnun olanı duymuyorum. Çogu kişi kv den müzdarip...:KK20:

Benim kızımda 10 gün önden gidiyor. Ama doktor bişi demedi. Hep 10 şubat diyor. Gerçi çarşamba günü gidicem. Ozamana 33 haftalık olacağım. Bakalım ne dicek.

ya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa

ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler.. :KK42:
cok uzuldum..aman dıkkat sona bu kadar yaklaşmışken :KK42:
Ay Allah korusun yeni mi olmuş :( düşünmesi bile kötü allah sabr versin bende iki gündür bu aklımda ama şükür kendini hatırlatıyor. Neden 39. Haftaya kadar beklemişler ki :(

Back
X