Şarapta alkol yok mu?
Var da viski rakı gibi sonradan eklenmiyor üzümün kendi alkolleşiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şarapta alkol yok mu?
Ya hep karıştırıyorum ikinizin branşını
. Edebiyat okurum bak.dilbilgisi de okurumama sen anladığım kadarıyla titiz bir öğretmensin ve çok.önem veriyorsun işine,eğitime.
Benim edebiyatım hep 100 idi. Öğretmenimi çok severdim. Hey gidi günler 18 sene olmuş.
Hıı ikitelli tarafında. Ya sorma yol berbat geçen taksici diyor abla sende gece 12 den sonra doğur. Dedim oldu söylerim içerdekine.
Eşim kızıyor tabii taksiciyle neden konuşuyorsun diye de adam bir şey diyo benim çene durmuyor ne yapayım.
Ya cidden biz asla ama asla öğretmene cevap veremezdikBizim okulun oldugu bolgede sikayet moda olmus. Öğrenciler vasat umursamaz ailelerini arasan bulamazsin evladim okuyor mu diye sormazlar ama is menfaate gelince iftiranin sikayetin haddi hesabi yok oyle de hak hukuktan bihaber insan musveddesi dolu. Kurumlarda da böyle kiytirik koltuk savaslari uğruna ayni okul icinde o onu sikayet edip duruyor baydim dort senedir savunma yazmaktan ota moka.
Ya cidden biz asla ama asla öğretmene cevap veremezdik
Benim stajyer 3. Sınıfta, geçen diyo öğretmene bağırdım. Nasıl yani dedim bir şey demedi mi sana. Diyemez dedi şok oldum.
Tamam hadi dövmesin öğretmen,haksızlık etmesinde bu sistemde bana garip geldi.
O kadar mı kötü? Çok üzücü. İyiki o kısmını bilmiyorum gençliğin.yoksa üşütüp giderim.Ah keşke o eskinin dilbigisi edebiyati olsa da okunsa zevkle bransimdan soguttular ünlü ünsüz harfi soruyorsun kazık kadar herife onu bile yazamiyorlar. Cümle diye bisey yok zaten yazmaya eriniyorlar kagitlar bos ya da uydurmasyon seyler hep puanlma yapmak zor. Cok kagit oluyor ki bir puan vercek yer bile yok ve ona sıfır yazarsan da soruşturma gecrcek sensin oyle de şahane bi sistem keske hic not olayi olmasa ogretmnde merkezi ölçmee olsa boböyle hem cile cek hem kötü polis ol ogrenci daha seni suçlar üstüne
O kadar mı kötü? Çok üzücü. İyiki o kısmını bilmiyorum gençliğin.yoksa üşütüp giderim.
Bu nesil farkı mı acaba yoksa cidden bir problem mi.var?
1950 zorunlu sezaryen. 950 normalMedipolde fiyatlar nasil
Ah keşke o eskinin dilbigisi edebiyati olsa da okunsa zevkle bransimdan soguttular ünlü ünsüz harfi soruyorsun kazık kadar herife onu bile yazamiyorlar. Cümle diye bisey yok zaten yazmaya eriniyorlar kagitlar bos ya da uydurmasyon seyler hep puanlma yapmak zor. Cok kagit oluyor ki bir puan vercek yer bile yok ve ona sıfır yazarsan da soruşturma gecrcek sensin oyle de şahane bi sistem keske hic not olayi olmasa ogretmnde merkezi ölçmee olsa boböyle hem cile cek hem kötü polis ol ogrenci daha seni suçlar üstüne
Ay kız bizim yılbaşı sepetimizde var iki şişe dikem kafaya. sen niyeti bozmuşsun. Nasıl karadenizlisin yav.düz mantık yaptım ben![]()
annem kardeşimin son 1-2 ayında haftada bir iki gün maden suyuna 1 kapak viski koyup içmişti uyuyamadığı zamanlarda
4 yaşında kendi başına öğrenmiş olarak tam olarak okuyabiliyordu. eşime takılıyorum şimdi içeceğim ben de zeki olsun diye kızıyor bana![]()
Bakma bence. Sen kaçırmazdın ama nasıl göremedin. Yakında yönetici yapacaklar seni.canim forumdanmi okudun face grubundanmi konuyu
çok merak ettim kim oldugunu ayzilarina bakaackdim
Allahim sabir versin
onu bende çok merake diyorum daha ne kadar genisliycem ,simdi asil kilo alma zamanlari basliyor,esim bugun diyor son haftada karnin dahada $i$ti sanii diyor, valla $i$ $i$ nereye kadar merak ediyorumcatlagi dusunmek degil de okadar yukarisi catlamis ki sastim kaldim. Sirtini ve poposunu dayiyor disa dogru. Daha vakit cok daha n kadar buyucek bu gobek. Amanin
.
Ay kız bizim yılbaşı sepetimizde var iki şişe dikem kafaya. sen niyeti bozmuşsun. Nasıl karadenizlisin yav.
Aman kimse duymasın yarın forumu sarhoş görmeyelim.
Nurseli idiz geldi yine aklıma.
Eşşek.sıpaları. Saygı sıfır artık.Dün partiye gittik ya. Masaları gezdik herkese selam verdik yanına gittiğimiz insanlar hep ayağa kalktı tokalaştık. Eşimin asistanının da olduğu gençler grubu masasına gittik birtanesi kalkmadı![]()
ben geri sayfalari okumuyorum ki asil siz kaçirmazsiniz anacimBakma bence. Sen kaçırmazdın ama nasıl göremedin. Yakında yönetici yapacaklar seni.
Bak sen kayınvalideye.Kv bebiş haberi alalım şampanya patlatıcam demişti Yılbaşı yemeğine gidecek olursak Alkolsüz şampanya almayı düşünüyorum. Onu patlatırız![]()
Burdan bahsetmedim bdv falan.ben geri sayfalari okumuyorum ki asil siz kaçirmazsiniz anacim
geldigimde ne varsa onu okuyorum ben
dedigim mesajida teesadufen gordum bugun , onu buluyum diye baya bi sayfa okumus oldum ilk defa
yok ben almayim yoneticiligi burasi çok kalabalik : )
kitap okuma alışkanlığı olsa o da yok..
yeni nesil tam facia maalesef
eşimde çok takıntılı sınav kağıdında devrik cümlelere noktalamaya dikkat eder üniv ye gelmiş kocaman gençler neyi nasıl yazacaklarını nasıl cümle kuracaklarını bilemiyorlar kaldı ki sizinki lise..
kitap okuma alışkanlığı olsa o da yok..
yeni nesil tam facia maalesef
eşimde çok takıntılı sınav kağıdında devrik cümlelere noktalamaya dikkat eder üniv ye gelmiş kocaman gençler neyi nasıl yazacaklarını nasıl cümle kuracaklarını bilemiyorlar kaldı ki sizinki lise..