Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulmuşsunuz birbirinizi. Ben uyudum.ama rutin 4 gibi ayaktayım.Uykusuz geceye hosgeldin
bilmiyorum ki neden böyle oluyor herkes yazmaya başlayınca ben korktum açıkçası. bana doktor demedi ki erken vs gelir diye bünye farklıdır elbet senin 3. çocuk ama benim mesela kasılmalarım aşırı olduğu halde doktor öyle birşey demedi. yani haftası önde diye doğumun erken olması biraz tuhaf geldi. bu tez saçma geliyor ki dr. kağan kocatepe ünlü bir doktor bu tezi yalanladıysa vardır bir bildiği.yoksa kimsenin düşüncesine birşey dediğim yok korktum sadece. araştırıp durdum dün gece uyumadığım için. mesela kasılması fazla olanlarda doğum riski yüksek oluyormuş ama bana doktor demedi ki doğum olur diye sadece artarsa ve ağrı başlarsa hemen acile başvur dedi. şükür ağrım yok kasılmalarım fazla olsa da ama ona da ilaç içtiğim de baya hafifletiyor.
Aman saglikla kucagimiza alalim da 2 hafta once 2 hafta sonra fark etmezIlk Başlarda hep sata göre önde olsa bile zamanında doğuyormuş bebişler diye konuşurduk. Şimdi Dr lar da etkili oluyor sanırım. Benimki de bişey demedi daha. Bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri.
Günaydın herkese. Bizim daha kahvaltı faslımıza 3 saat var. Uyansam ne olacak sanki.
Gunaydin. Ne tarafa yatsam altta klan bacak curuyor tutuluyor. Yatmamak daha iyi ha
günaydın,mutlu pazarlar herkese..
cok ama cok zor bır gece gecırdım dun..aksam yemekten yaklaşık 2 saat sonra muthıs karın ağrım oldu..ne yaptıysam gecmedı..tum gun karnım sureklı tas gıbı olup duruyordu zaten hepten tas oldu..
kasıklarıma doğru ınce sızılarda gelınce eyvah dedım doğum başlıyor..
Allaha yalvara yalvara bır hal oldum doğurmayım Allahım n olur dıye..
sabaha kadarda doğru duzgun uyumadım..Allahtan kı çocuk hareket halındeydı..
esım bıle karnımın sag tarafındakı yukseklıgı farkedınce (pipili hep orda)endıse ettı,
düne gore sımdı daha ıyıyım..ınsaallah gununu tamamlamadan gelmesın yavrular..ben doğum ıcın hıcte hazır olmadığımı farkettım..![]()
Amann şu bekleme işini hiç sevmiyorum.geçen hafta gece dörde kadar oturdum pazar sabah geç uyanayım diye,bu hafta yine bekle bekleBekleme sen aç aç ye bi şeler... İlk defa bu pazar erkenden yaptık kahvaltımızı çok mutluyum :)