2015 Şubat Anneleri

Bende Elifimde. Gündüz kv ile evi hallettik, dışarı işlerini hallettik. Eve geldik. Akşam hepimiz banyoya girdik paklandık:) sonra wc gittim işaret geldi:) ertesi günkü yemeğime kadar herşey hazırdı. Çantamızı alıp gittik doğuma:)

işareti nasıl anladın suyun mu geldi kanama mı oldu
benim bu ara akıntım arttı sulu akıntı
bazen korkuyorum suyum gelse anlamayacağım diye

bu arada bende çantayı hazırlamıştım kapının arkasında duruyordu
eşim bu sabah diyor çantayı neden hazırladın erkenden
ne erkeni be ha geldi ha gelecek erkeni mi kaldı 8 ayı bitirdik şurda dedim
hala doğumun 9 ay olduğunu sanıyor e hani 14 şubatta doğacaktı diyor

Canım tuvalete gittiğimde idrardan sonra az bişey kan geldi. Afedersin ama böyle temiz bi kandı. Tuvaletten çıktım hastaneye giderken suyum gelmeye başlamıştı zaten.

ablamda gündüz dip köşe temizlik yaptı camları sildi balkonu yıkadı akşam düğüne gitti oynadı gece doğuma gitti
ben el süpürgesini çalıştırsam sanki koltuk kaldırmış gibi oluyorum
Bende dun temizlikçi çağırdım. Tabi perde ütüsü ve takması eklenince bazı şeyler eksik kaldı. Bi kısmını bgn yaptım yavaştan. Haftaya izne ayrılınca tamamen işleri tamamlarım inşallah. Tabi fındık kurdumun gelesi tutmazsa :)

Canım tuvalete gittiğimde idrardan sonra az bişey kan geldi. Afedersin ama böyle temiz bi kandı. Tuvaletten çıktım hastaneye giderken suyum gelmeye başlamıştı zaten.
Cnmm sen doğurdun mu yoksa ilkini mi anlatıyorsun:eek:

Bende dun temizlikçi çağırdım. Tabi perde ütüsü ve takması eklenince bazı şeyler eksik kaldı. Bi kısmını bgn yaptım yavaştan. Haftaya izne ayrılınca tamamen işleri tamamlarım inşallah. Tabi fındık kurdumun gelesi tutmazsa :)

ay senin 35 olmuş haftan maşallah
hala çalışıyorsun
ben ayrıldım izne
dayanamadım artık
yavaş yavaş eksikleri tamamlarım anca

su gelince hemen hastaneye gitmek gerekirmi
ben düşünüyorumda duş alıp hazırlanana kadar 1 saat geçer evden çıkana kadar

bende ilk kez çağıracağım
eşimle ne zamandır konuşuyorum o da seninki gibi ablanı çağır anneni çağır diyor
kaynanamı çağırayım dedim bende
annem gelmezki diyor
gelmez tabi zaten bana kadın tut diyen annen dedim
zaten kendi annemde bel fıtığı var temizliğe diye geliyor süpürge yapamıyor dedim
nasıl istersen öyle yap dedi
Kız bu erkeklerde bi hoş ya. Kendi anasının canı canda seninkinin patlıcan herhalde. Sen temizlikçi çağır nasılsa eksik bişiler kalıyor

hala çalışıyorsun
ben ayrıldım izne
dayanamadım artık

Yo o kdr hemen değil. Hazirlanabilirsin. Ama 12 saat fln beklememek gerekiyor. Artk bebişin koruyucu bi kalkanı yok çünkü :KK46:

selam güzel anneler ;)

sabah anneciğim geldi; eşim gitti otogardan aldı; ben de kahvaltı hazırladım o arada...
biri kocaman 2 valizle gelmiş hepsi de kızıma ve bana :KK28::KK36: 4-5 makine daha yıkanacak çıktı :KK69:

yol yormuş; uyudu biraz. ben yemek yaptım oturuyorum şimdi; eşimle zebralarımı yıkadılar pırıl pırıl oldu; şimdi de perdeleri sökmeye çalışıyor eşim :KK68:

doğum 9 ay değil mi :) hatta 10 ay yani 40 hafta :) yani tam o zaman gelmese de bebiş şimdi beklemekte erken değil mi 37 38 de falan beklerim diye düşünüyordum . çok şaşırdım:9 gidim de çanta hazırlayayım bariii ben de 3 şubatta falan gelir sanıyordum :)

hala çalışıyorsun
ben ayrıldım izne
dayanamadım artık

Napayım :110: sanırım yanlış hatırlamıyosam sen işi tamamen bırakacaksın benim bebişe bakacak güvenilir kimse yok ki olsa da ilk 5 6 ay yanında olmalı bunun için ne kdr geç çıkarsam o kdr iyi dedim. Ama 36 da ayrılacağım inşallah. Bi hafta kendimi şımartma hakkım ı kullanacağım :KK14:

Napayım :110: sanırım yanlış hatırlamıyosam sen işi tamamen bırakacaksın benim bebişe bakacak güvenilir kimse yok ki olsa da ilk 5 6 ay yanında olmalı bunun için ne kdr geç çıkarsam o kdr iyi dedim. Ama 36 da ayrılacağım inşallah. Bi hafta kendimi şımartma hakkım ı kullanacağım :KK14:

ben bıraktım işi yaaa
kimsenin haberi yok ama bıraktım yani :KK53:
eşiminde kanına girdim 2 aylık bebeği kime emanet edeyim 2 hafta 4-12 de yazık günah değilmi sütten kesilecek dedim
dün akşam arkadaşa tamam işte bıraktı artık gitmeyecek işe diyor :KK53:

doğum 9 ay değil mi :) hatta 10 ay yani 40 hafta :) yani tam o zaman gelmese de bebiş şimdi beklemekte erken değil mi 37 38 de falan beklerim diye düşünüyordum . çok şaşırdım:9 gidim de çanta hazırlayayım bariii ben de 3 şubatta falan gelir sanıyordum :)

benim erken doğum riskim var bu yüzden hazırladım hazır durması hiç hazırlanmamasından daha iyi siz nasıl isterseniz öyle yapın

çanta genelde 7. aya girdiğinde hazırlanıyor. istisnalar hariç mesela erken doğum riski olan veya hamilelikte yolunda gitmeyen şeyleri olan hemen hazırlamalı çünkü hastaneye ne zaman gideceği belli değil. bende geçen hafta hazırladım. bana etrafımdaki herkes delimisin der gibi baktılar demek ki erken hazırlanan bir şeymiş. 37 38 çok geç çünkü doğumlar genelde tahmini doğum tarihinden 2 hafta önce veya sonra oluyor. %10 muydu neydi sadece sat tarihinde doğan bebekler. yani çantasız da pekala doğuma gidilir ama hazır olup alıp çıkmak daha az kafa karıştırır.

Piii temizlik yaparken cpk yoruldum kızı uyuttum erken uyanmisti diye iki sularında ardindan uzanayim belim dinlensin dedimdi ben de uyumusum iyi mi.:KK57: uyumam iyi tabi iyi olmasına da bidolu is kaldıgi yetmezmis gibi bunca saat uyuyan kızı gece uykusuna nasıl yatrcaz geri simdi yarın okulu var bir de:KK53: alisveris yapip yemk de pisiremedim hava da kararmis ev tamtakir bisey yok ne yesek ki simdi esim de gece gelecek :KK58:

ay bugün ben 35+0 oldum allahıma şükür gelebildik 36. haftalara,az mı kaldı ne eşimin dilinde 2 haftaya kadar gelicek diye bir laf var. kızdım dün akşam o da diyor nabayım dayanamıyorum adam şimdiye kadar belli etmiyordu şimdiden heyecanı sardı sanırım :KK23:

Cuma kontrolum vardi. Doktorum artik 34 u tamamladin suan psikolojik, fizyolojik, cantan falan herseyinle doguma hazir olmalisin dedi. Bu haftalarda baslayan dogumlar durdurulmaz artik dedi. Benim hala cantam hazir degil ama hazirliycam insallah bu hafta... Genellikle 39. Haftada doguyolarmis ama yine de hazirlikli olmak lazim ;)

Selam millet dolabimiz ve sifonyerimiz geldi. Dolabimiz yan gorunuyo olabilir. Idare edin artik :)))

Eklentiler

• 20141228_173910.webp
    20141228_173910.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 20141228_173830.webp
    20141228_173830.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 60
Cuma kontrolum vardi. Doktorum artik 34 u tamamladin suan psikolojik, fizyolojik, cantan falan herseyinle doguma hazir olmalisin dedi. Bu haftalarda baslayan dogumlar durdurulmaz artik dedi. Benim hala cantam hazir degil ama hazirliycam insallah bu hafta... Genellikle 39. Haftada doguyolarmis ama yine de hazirlikli olmak lazim :KK66:
Ben canta surada dursun daha hastane cikisi kendime pjama falan bile almadim.somestr tatilinde almayi dusunuyorum.gec mi sizce?

Ben Çamaşır yıkadıktan sonra üç kerede falan boşaltıyorum makineyi. Bir seferde hepsini çıkarmıyorum dikkat edelim ne olur.
:KK57:ben 3 sefer de yapsam valla daha cok yorulurum..:KK47:
ya benimde bu hafta sonu yapılacak temizliğim. eve deterjan stoğu yaptım ben pazartesi artık vitrin içlerimi makinaya atar içlerini silerim bunlar kolay iş diye,sonra mutfak dolaplarımın alt taraflarını hallederim. yatak odamdaki gardırabomun içini silerim yavaş yavaş geriye sadece genel temizlik kalır. doğuma kadarda batmaması için siler süpürürüm haftada 2 defa. artık yavaş yavaş herkesi sardı bir heyecan bizim minik kelebekler kozadan çıkmaya başlayacaklar yavaş yavaş :KK68::KK68::KK68:
sen haftada 2 kere sılıp supurcen öylemı:KK70:artık hayatta ınanmam..senın ev örümcek ağından gecılmıyordur :KK70:

10 dk hava almak ne guzel seymis
havasızmı yasıyon kızz:KK25:

bende ilk kez çağıracağım
eşimle ne zamandır konuşuyorum o da seninki gibi ablanı çağır anneni çağır diyor
kaynanamı çağırayım dedim bende
annem gelmezki diyor
gelmez tabi zaten bana kadın tut diyen annen dedim
zaten kendi annemde bel fıtığı var temizliğe diye geliyor süpürge yapamıyor dedim
nasıl istersen öyle yap dedi
sız böyle konusunca ben ağrılarıma ve ağrıyan yerlerıme hak verıyorum vallahı..
hergun rutın mutfak temızlıyorum,mesela bugun bulaşık mak. ıcını yanlarını cıfledım,mutfak duvarlarını sıldım..ocağın altıydı ustuydu bulaşıktı derken pırıl pırıl ettım çıktım..kocaa 1 leğen camasır astım topladım,esımın ogrencılerı geldı onlara ıkramlar hazırladım,nerdeyse hergun yatak carsafımı yorganımı hatta aleze kadar çırpar yenıden duzeltırım,bugun yıne yaptım..süpürge cekecektım vakıt kalmadı dıye bıde halıları gırgırladım(bahaneyle bebe de döner belkı dıye uzun uzunnn :anneadayı:)bıde kızımı 15 kere vc ye tuttum kaldır ındır :mad: daha bırcok seyyaptımda aklıma gelmıyo sımdı..:KK76:haaa belım catlıyomu evet ama yapmak zorundayım ..off amannn yoruldum yaa

Ben canta surada dursun daha hastane cikisi kendime pjama falan bile almadim.somestr tatilinde almayi dusunuyorum.gec mi sizce?

senin şubat sonu gözüküyor ocak ortası veya son haftası da alabilirsin sonuçta bizde erken aldık sayılmaz daha geçen hafta tamamladım ben alma işini.

Back
X