2015 Şubat Anneleri

Niye ole zararli ilac vermis densiz doktor vallahi benim 1 ay 1 haftam var dayanamam gibi geliyo bubhafta bide ben gidimncildiyeye gidebikirsem bakim
Canım aynen işte bnde onu anlamadım yazma ozmn madem yazıyorsun banda böle böle diyorsun korkar insan işte kullanmaya ilçları bnde bazen çok söyleniyorum dayanamıyorum die ama korkuyorum isynkar olmktn bebişime bişi olursa fln die kndi kndime o sağlıkla gelsin doğsun geçecek inş diyorum elimden geldikçe işte sabretmeye bakıyorum 34 kadar iyi sabrettimde inş bundan snra azıtmaz daha fazla kaşıntılar Allah yardımcımız olsun zor cidden, annem diyor bnde senin gibiydim sabretcen kızım geçecek diyor :KK51: doğurunca biter inş kaşıntılar :KK43:

Ben nerdeyse baston alcam

bende şemsiyeyi resmen yağmurdan çok dışarda baston niyetine kullanıyorum göbeğim son 3 haftadır sivrileşiti önceden yayvandı sivrileşince ileri doğru çıktı ya sanki öne tartıyor taşıyamıyorum göbeğimi elimle destekliyorum alttan sürekli

Ay inşallah. Sanmıyorum düşsün ama. Devlet biz karşılayalım demiyor özel hastaneler düşürsün diyor.
Oralarda özel ticarethane sonuçta adam.düşürür mü fiyatını.
Devlet Kendi hastanesini iyileştirse özel hastanelerde rekabetten dolayı ucuz olur.
Kimisinde idrar tahlili 7 tl Kimisinde 15 mesela. Aynı işlem yapılmıyor mu bu çişlere.
Yaz yaz bitmez. Çok doluyum çok
Allah bize yardim etsin
Yok anam ben büyük konuştum
İlk hamileligimde dedimki ben bu elini beline koyup penguen gibi yürüyen oflayip puflayan elini göbeğinden çekmeyen hamileleri anlamiyorum..
Çünkü ben sifir sorunlu bir hamileydim..
Allah basima verdi
Büyük konuştun demek.
Canım daha gençtin o zaman demek.

Yada kendin jilet falan yap olmadi doguma yakin agda yaptir temiz olsun iliskide yasakmi sonucta agda daha masum geliyo 5bdk da bitiyo zaten:KK53:
Ne güzel söylüyorsun, :))) ben hayatta yapamam yaptıramam da.. Kıyamam oraya ama makinayla alıyorum mecbur hani ne olur ne olmaz :))

Yada kendin jilet falan yap olmadi doguma yakin agda yaptir temiz olsun iliskide yasakmi sonucta agda daha masum geliyo 5bdk da bitiyo zaten:KK53:
Hepsi yassak bana :) nefes Alıp yemek yemekte sorun yokmuş :) az da yürüyüş :)) şaka bi yana Dediğin gibi bişey olmaz ya kuruntu yapcam ya bunu buldum snrm

Aynen baknbenimde dun bacagim ve ayak tabanim cok kasiniyordu simdi gobegim ve koluma gecti avuc ici falan yayildikca yayiliyo allah yardimcimiz olsun

Aynen öle canım kaşınıyor kaşıdıkçada artarak yayılıyor ama ilk kaşıntıda da kaşımadan duramıyorsun ki bişiler geziniyor ısırıyor gibi oluyor çok deli bişi bu, bir doğurayım iyi bir hast. gidip detaylı alerji vs testide yaptırcam Amin inş artmadan kaşntılar, bebişlere zararı olmadan Doğururz.

Ne güzel söylüyorsun, :))) ben hayatta yapamam yaptıramam da.. Kıyamam oraya ama makinayla alıyorum mecbur hani ne olur ne olmaz :))
Yaa bende hiç ağda yaptırmadım kndime, yapamıyorum kndi kndime çünkü çekemiyorum düğünden önce çok ısrar ettiler die denedim yarıda bıraktım devam edemedim, bir yere de gidip yaptırmak bana garip geliyor annem bekarken bn gel yapayım ilk göstereyim alış demişti ona bile yaptırmaya utanmıştım. Jiletlede göbektn göremiyorum artık ve hemen uzuyorlar bir anda doğum başlasa uzunsa napcam die düşünüyorum her bnyoda da yapmya eriniyorum zaten göremiyorum görmeden yapıyorum el yordamıyla bnm kafamda bu işte büyük sorun olarak duruyor,

Yaa bende hiç ağda yaptırmadım kndime, yapamıyorum kndi kndime çünkü çekemiyorum düğünden önce çok ısrar ettiler die denedim yarıda bıraktım devam edemedim, bir yere de gidip yaptırmak bana garip geliyor annem bekarken bn gel yapayım ilk göstereyim alış demişti ona bile yaptırmaya utanmıştım. Jiletlede göbektn göremiyorum artık ve hemen uzuyorlar bir anda doğum başlasa uzunsa napcam die düşünüyorum her bnyoda da yapmya eriniyorum zaten göremiyorum görmeden yapıyorum el yordamıyla bnm kafamda bu işte büyük sorun olarak duruyor,
Eşine söylesen sonuçta eşin, benim ilk hamileliğimde eşim demişti ama ben kabul etmemiştim :) el aynasıyla epilatör kullanıyorum zor olmuyor değil makina kan içinde kalıyor ama napayım mecburum

Eşine söylesen sonuçta eşin, benim ilk hamileliğimde eşim demişti ama ben kabul etmemiştim :) el aynasıyla epilatör kullanıyorum zor olmuyor değil makina kan içinde kalıyor ama napayım mecburum

eşim teklif etti yapayım die ama vallahi çekindim adam zaten 4-5 aydır bni bebek gibi yıkıyor diceksin yıkıyorda ondan mı çekeniyorsun yada çocuğu nasıl yaptınz diceksniz ama ne bilim yav epilasyon işi o iş başka gibi garip geliyor bana ona yaptırtmak :KK22::KK23: nasıl doğurcaksam acaba ayırıp ikiye bacaklarımı bilmiyorum :KK51:

geçen gün bacaklarımı koltuk altımı makinayla yaptım bacaklarda zorlandm biraz göbek büyüdü ya ama idare ettik yaptık birde doğum vaktine yakın yaparım gerçi geç uzuyor bacaklar bnm zaten çok seyrek ama koltuk altı seyrek ama erkn geliyor onu yaparım ama orasına çözüm ne bulcam bilmiyorum.

Canim ben onceden jilet yapiyodum sonra agdaya alisinca bidaha surmek istemiyorum kendimde yapamadigimdan mecbur gidiyorum ama sorun olmadi hic bende senin gibi yaptiramam asla diyodum ama alisiyosun:KK48:

iremguzum iremguzum bacim bi oku kendini nazarmi ettik acep:KK51: gerci bende ilk kizimda cok hareketliydim bunda daha agirlastim 2. Ye ozelmi acep 3. Olsa hic kalkamicaz demek yerimizden:KK48:

Canim ben onceden jilet yapiyodum sonra agdaya alisinca bidaha surmek istemiyorum kendimde yapamadigimdan mecbur gidiyorum ama sorun olmadi hic bende senin gibi yaptiramam asla diyodum ama alisiyosun:KK48:
Ay o şimdi cart diye ses çıkarıyor ya komple yanıyor orası içim gidiyor ona, ama makinaylla uyuşuyor ama deki yine komple alıyor musun :)))) yok anam nerde kalan yeri mecbur jiletlitorum o nazik yere kıyamıyorum :KK23::KK22::KK53:

N
iremguzum iremguzum bacim bi oku kendini nazarmi ettik acep:KK51: gerci bende ilk kizimda cok hareketliydim bunda daha agirlastim 2. Ye ozelmi acep 3. Olsa hic kalkamicaz demek yerimizden:KK48:
Bak bende bunda hafifim :) 4 ay kusmayla 3 ay eh biraz rahattım son son 2 ay Siyatik ve mide yanması of çok kötüydüm. Ama bunda yine çokkkk şükür iyim :)

Ay inşallah. Sanmıyorum düşsün ama. Devlet biz karşılayalım demiyor özel hastaneler düşürsün diyor.
Oralarda özel ticarethane sonuçta adam.düşürür mü fiyatını.
Devlet Kendi hastanesini iyileştirse özel hastanelerde rekabetten dolayı ucuz olur.
Kimisinde idrar tahlili 7 tl Kimisinde 15 mesela. Aynı işlem yapılmıyor mu bu çişlere.
Yaz yaz bitmez. Çok doluyum çok
Haklisin sonuna kadr bende simdi yine sordum hatta gecen gun ben mutfakdaydim o haberleri izleerken bana odadan baguriyodu fiyatlar dusucekmis diye:KK48: simdi sordum haberlerde izlemis 1 ocak itibariyle yeni yasada belli olucakmis

eşim teklif etti yapayım die ama vallahi çekindim adam zaten 4-5 aydır bni bebek gibi yıkıyor diceksin yıkıyorda ondan mı çekeniyorsun yada çocuğu nasıl yaptınz diceksniz ama ne bilim yav epilasyon işi o iş başka gibi garip geliyor bana ona yaptırtmak :KK22::KK23: nasıl doğurcaksam acaba ayırıp ikiye bacaklarımı bilmiyorum :KK51:

geçen gün bacaklarımı koltuk altımı makinayla yaptım bacaklarda zorlandm biraz göbek büyüdü ya ama idare ettik yaptık birde doğum vaktine yakın yaparım gerçi geç uzuyor bacaklar bnm zaten çok seyrek ama koltuk altı seyrek ama erkn geliyor onu yaparım ama orasına çözüm ne bulcam bilmiyorum.
Zor valla işin :) ama jiletle her daim olmaz ki çok çabuk çıkıyor oda :(

Haklisin sonuna kadr bende simdi yine sordum hatta gecen gun ben mutfakdaydim o haberleri izleerken bana odadan baguriyodu fiyatlar dusucekmis diye:KK48: simdi sordum haberlerde izlemis 1 ocak itibariyle yeni yasada belli olucakmis
Uzun zamandır okuyorum sizin bu hastane ücretlerini Allah yardım etsin, yine olan var olmayan var :( şunu komple kaldırsalar ne olur sanki? Size bakınca burda şanslıyım o konuda 5 Kuruş para vermeden hem muayene hemde doğum ediyorsun. Her seferinde inşallah memleketimde de çıkar diye dua ediyorum.

Back
X