Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık bilemiyorum orasını bebek doğduktan sonra kaçmak yok senin koçluğunda zayıflıycaz.
Bnm de iştahım pek yok, 3-4 gündür . Garip gelior gerçekten . Istemesem de yedim ama zayıflamamak adınaIstahi kapanan varmi ben dun kahvalti yaptim sonra aksam yemeginde bir tabak yemek zor yedim.oda bebeknac kalmasin diye hicnyiyesimn yok nedense
Onu da düşündüm bir arkadaşım var isviçrede yaşıyor zumba ile 35 kilo vermişti birde çok zevkiymiş. Ama bana en yakın bahçelievlerde var. İş çıkışı Üşendim oraya gidip gelmeye.
Çocuk olunca imkanı yok zaten.
Ah o günler bi gelseEve bir iki alet alıp yapmak en iyisi. Bebişler büyüdüğünde de gezdirme Amaçlı dışarı çıkarız yürürüz.
Imkanı varsa iğneden sonra eve gel yat, yorulmaBen işe gidemiyorum çok halsiz hissediyorum ama iğne vurulmaya gitmem gerekiyor. Çıkmışken eve dönmek olmaz.
Yok durmaz merak etme, ben de almadım bebek Aldıya kızlar ben 2 haftadır aynı kilodayım bebek büyümüyor mu acep hiç ? niye durdu kilo alımım ? sizinki de öyle oldu mu
kasinti fln diyorsun ya huzursuz olunca yiyemiyor insan. Keskr benim dr kapansa. Ne kadar cok yesem de 2 saate acikiyorumIstahi kapanan varmi ben dun kahvalti yaptim sonra aksam yemeginde bir tabak yemek zor yedim.oda bebeknac kalmasin diye hicnyiyesimn yok nedense
Ay oglum gorse bayilirdi onlara. Dergiden gordu tilkileri cok merak ediyor kedi gibi sokakta gormeyi bekliyor : ))Bir de çok komikler boylarından uzun kuyrukları var. Bazen kediler kovalıyor onları![]()
guzel haberlerle gel insGunaydin hanimlar ben yine doktora gidiorum dua edin
Günaydın güzel haberlerle dön inşallah:))Gunaydin hanimlar ben yine doktora gidiorum dua edin
Gunaydin anneler.
Su gibi akip giden bir hafta olsun. Hala calisanlara allah yardim etsin. Ben daha ocak 23 e kadar caliscam deli miyim ki
Doktor gelişimi güzel dedi. Bundan sonra endişelenme dedi. İlk kızım; hashande 'nin yaşadıgı sıkıntıları aşadım. Kızım anne karnında beslenememişti. 2100 gr dogmustu. Bu saatten sonra korkmana gerek yok dedi. O yüzden sordum.29 da gittiğimde 1300 gr dı benim kızım bende çarşamba gidicem bakalım büyümüş mü , dr bana normal gelişimi güzel demişti seninki daha fazla dr farklı bişey mi söyledi ? merak ettim benimkine göre seninki de normal çünkü
Doktor gelişimi güzel dedi. Bundan sonra endişelenme dedi. İlk kızım; hashande 'nin yaşadıgı sıkıntıları aşadım. Kızım anne karnında beslenememişti. 2100 gr dogmustu. Bu saatten sonra korkmana gerek yok dedi. O yüzden sordum.
işe geldım. duramam evde işte kalır aklım. bir iş kolik de benım.Imkanı varsa iğneden sonra eve gel yat, yorulma
aaa bebeğim 32. haftada rüya görmeye başlıyomuş, ne tuhaf ne görüyor ki : ))