2015 Şubat Anneleri

bende de aynısı olmustu canım. 1000mg ılac ve fıtıl vermıstı. ben de kullanmak ıstemedıgımı belırttım. eger kullanmazsan erken dogum gıbı bırcok seye sebebıyet vermıs olursun ve bunun sonucu ılacı kullanmaktan daha agır olur, merak etme ben zaten seni değil bebeği düşündüğümden bu ilacı veriyorum dedi. ben de öle söleyince kullanmıştım. 5 gunde gecmıstı.

kullanmadım şuan öyle bir erken doğum belirti de yok bu dediğim olay en az 4 hafta önceydi. ilk başta kullandım 1 kutu zaten ama ondan sonra kaşıntı başlayınca bana daha ağırını yazdı. idrar yolu enfeksiyonu için ayrı kullan kaşıntı için ayrı oldu canım dedim D:

Kızlar gözümüz aydın hastaneler zam yapıyor 1 ocak itibari ile 6 ay evvel 20 tl di muayene ücreti sonra 35 oldu şimdi 45 varya bu kadar zam geleceğini bilsem hiç gitmezdim, son zamanda sorunlarımda varken değiştiremiyorum hastanemi

bilmiyorum ki sanırım. bakalım zaten calısabılır alabılecek mıyım. duruma gore yazcam dedı.

bi sıkıntı mı var ? neyi değerlendircek ki i sende sancı ağrı bişey olmadı yanlış hatırlamıyorsam , başka neleri baz alıyorlar acaba

kızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda

neden sezeryan olacakmıssın?

Kızlar gözümüz aydın hastaneler zam yapıyor 1 ocak itibari ile 6 ay evvel 20 tl di muayene ücreti sonra 35 oldu şimdi 45 varya bu kadar zam geleceğini bilsem hiç gitmezdim, son zamanda sorunlarımda varken değiştiremiyorum hastanemi
Benimki o zaman 75 olur kesin

45 tl mi heralde Bursa çok pahalı bizim muayeneler 140 tl doğumlar da 4800 mormal veya sezeryan farketmiyor gerçi hastaneden de fark ediyor ama yine de İstanbul fiyatlarıyla karılaştırınca baya astronomik çıkıyor bura

Back
X