2015 Şubat Anneleri

45 tl mi heralde Bursa çok pahalı bizim muayeneler 140 tl doğumlar da 4800 mormal veya sezeryan farketmiyor gerçi hastaneden de fark ediyor ama yine de İstanbul fiyatlarıyla karılaştırınca baya astronomik çıkıyor bura

baya pahalıymış, Allah yardımcınız olsun.

Akıyo öyle , doğum sıkıntısı basıyor sonra kendiliğinden akmaya Başlıyor dertleniyorm:)

doğumu şeklini zamanını hiç düşünmemeye çalışıyorum en başından beri hep olursa normal olsun diyorum , kendimizi sıkıntıya sokmayalım, bebikleri rahat bırakın yahuu : )) hissediyolarrr

45 tl mi heralde Bursa çok pahalı bizim muayeneler 140 tl doğumlar da 4800 mormal veya sezeryan farketmiyor gerçi hastaneden de fark ediyor ama yine de İstanbul fiyatlarıyla karılaştırınca baya astronomik çıkıyor bura

çünkü sen bursanın en iyi hastanesi sayılabilecek hastanesine gidiyorsun ondan olabilir mi :D doruk vs gibi hastanelerde muayehane ücreti 40 tl arası değişiyor. doğumuda sgk anlaşmalı olduğundan 1000 1500 arası birşey değişiyor. aslında oralarda doğum yapmak zor değil ama devletten farkları olmadığından kargaşa kol geziyor. o yüzden paran ve durumun varsa jimer acıbadem vs de yapıcan doğumu ki birşeye benzesin :)

kız karar vermek zor oluyor , o kadar çok kıyafet var ki , ne alacağını şaşırıyor insan , bi de bazıları çok alma çabuk büyüyor diyor bazıları da çok almak lazım kusuyor falan diyor beyin göçüyor öyle olunca : ))
dun oglumun kiyafetlerini cikardim baktim. Zaten cok almamistim. Olanlar da hep kusmuk lekesi. Beyaz aslinda cogu ama nasil kullanayim lekeli lekeli. Yasamadan bilinmiyor yani. Ortalama bir alisveris en mantiklisi

Selam canlar :KK49:
Uzun zamandır giremiyordum artık sona yaklaştık.
Benim afedersiniz alt kemiklerim ağrıyor sizde de var mı ? Biraz araştırdım çatı kemiği ağrısaymış dönemiyorum yatakta. Yürüyemiyorum :KK43:

benim eşimin muayene parasından bile haberi yok. sorsam şimdi doğum kaç para onu bile bilmez.
bizim evde hesap kitap, fatura, ödemeler,krediler hepsi bende .
alıyor maaşını veriyor bana kenara çeklıyor. ,
ben ona harçlık veriyorum .
keyfı yerınde. sonra stresı ben yaşıyorum. ondan dolayı hesabımı kitabımı bilmek zorundayım
ama söz konusu bebek olunca hesap kıtap kalmıyor. alıyorum alıyorum bıtmıyor hep almak ıstıyorum.

çünkü sen bursanın en iyi hastanesi sayılabilecek hastanesine gidiyorsun ondan olabilir mi :D doruk vs gibi hastanelerde muayehane ücreti 40 tl arası değişiyor. doğumuda sgk anlaşmalı olduğundan 1000 1500 arası birşey değişiyor. aslında oralarda doğum yapmak zor değil ama devletten farkları olmadığından kargaşa kol geziyor. o yüzden paran ve durumun varsa jimer acıbadem vs de yapıcan doğumu ki birşeye benzesin :)
canım ben pembe mavidyim şimdş bu arada. Necdet kırkere gidiyorum artık. Jimerden daha pahalı ama dr cenk çok yoğundu bıraktım onu baya da oldu

Selam canlar :KK49:
Uzun zamandır giremiyordum artık sona yaklaştık.
Benim afedersiniz alt kemiklerim ağrıyor sizde de var mı ? Biraz araştırdım çatı kemiği ağrısaymış dönemiyorum yatakta. Yürüyemiyorum :KK43:
benımde coktu magnezyum verdı.
gecırmedı ama bıraz azaldı sankı.

Ya doğum şeklind niye bu kadar takıldınız anlamadım sağlıklıdı hangisiyse o olsun milyonlarca da sezeryan olan kadın var. Benim doktorum da normalci sezryanın adını ettirmiyor ama ben kararlıyım helede şu kordondan sonra normal istemiuorum sezeryan diye direticem

Back
X