- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Insan boyle durumda encok annesinden yardim beklio.. seni o kadar ii anliyorum ki anneme 15 dk uzakliktayim bka ciktim hastaneden nasilsin die gelmedi bile ablama ablamin bebislerini sevmeye gitmis bide bana hadi sende gel dio dedim yok otobus dolmus ugrasamam dedim kocana soylede biraksin bizi dio. Bende yok evden cikmak istemiorm dedim beni biraksin o zaman dio derdi baska yanişuan o kadar üzgünümki anlatamam
ağlamamak için zor tuutyorum kendimi
annem aradı evdeysen sana geleceğiz ablana gidiyoruz şimdi dedi
tamam gelin dedim.
ablama gitmişler ablam cimcimeyle konuştunuzmu demiş annemde hayır noldu demiş
ablam anlatmış dün gece kanaması oldu bugün doktora gittiler durum bu diye
bana geldi noldu dedi anlattım böyle böyle 3 hafta yataktan kalkmayacakmışım ilacıda bulamıyoruz falan dedim
kadın bana hala bişey olmaz korkma doktorlarda abartıyor diyor
yanında birde dedikoducu dediği bir kadını getirmiş ve bana haber vermiyor biri var yanımda diye
ev dağınıktı kapıyı açtım şok oldum
biri baksın sana dedi doktor su içmeye bile kalkmayacakmışım dedim
hala bana halılar ne zaman gelecekmiş onlar gelince ara ben gelirim sermeye diyor
ay sanki halım kaldı tek eksiğim
ağlayacaktım neredeyse yanlarında
ne halısından bahsediyosun sen yaa ben doğuruyorum farkındamısın birinin bana bakması lazım dedim
e iyi madem ben geleyim pazartesi günü diyor
hayır gelmiş buraya kadar gitmeyeyim o zaman demiyor
birde kalkmış o dedikoducu dediği kadına hiçbirşeyden çekinmiyorumda bunun kayınvalidesi çok sosyete onlara ne ikram ederiz geldiklerinde onu düşünüyorum diyor
zaten dolmuşum gözlerim bile dolmuş bi bağırdım
senin sosyete dediğin insan şalvarla çemberle gezen insan ayrıca 9 aydır senden daha çok ilgilendi benimle dedim
deli etti beni yaaa
birde hamile olduğumu öğrendiği zaman nevresim takımını ben yaptıracağım diyordu
kayınvalidem geceliğime kadar aldı bunu oda biliyor
kalkmış bana nevresimini aldır kaynanana onda para çok dedi yaaa
şok oldum beni cami avlusunda buldu sanırım bu kadın
ablamla konuştum gelince oda kayınvalidesindeymişti onun kayınvalidesi bile benim halime üzülmüş ben bakarım ona bana gelsin senin annen gelmez hayatta diyormuş
kadın aradı beni yaaa bişeye ihtiyacın varsa geleyim diye
benimkide yanında misafir getirdiği yetmiyor gibi birde laf söyleyip kahvesini içip gitti
istemiyorum doğumuma falan gelmesin bana 7 kat el bile ondan daha yakın artık