2015 Şubat Anneleri

Boşver takma bu sözleri, insan annesinden duyunca kötü oluyor ama onlar da düşünmeden Konuşuyor.

dedim zaten halılar gelince seni arayacağımya o zaman gelir katlarsın dedim bişey demedi

cimcimesultan cimcimesultan canim cok gecmis olsun...
bol bol dinlen annenin gelmemesi daha iyi olur gelse bile sana iyi gelmez gergin olursun...
Seninle ayni durumdayim kv geldi dun kadincagiz hasta ama duramiyorum aklim hepsende diyor surekli arar zaten hasta haliyle bulasiklari makineye dizmis yicek bisehler hazirlamis sen yat kalkma diyip duruyo.
Sen de git kv bazen anneden yakin oluyorlar iste sanslimiyiz sanssizmi bilrmiyorum ama sana ne iyi gelecekse onu ysp canim...

bir taraftan bari destek gördüğümüz için şanslıyız galiba canım :(

cimcimesultan cimcimesultan canim cok gecmis olsun...
bol bol dinlen annenin gelmemesi daha iyi olur gelse bile sana iyi gelmez gergin olursun...
Seninle ayni durumdayim kv geldi dun kadincagiz hasta ama duramiyorum aklim hepsende diyor surekli arar zaten hasta haliyle bulasiklari makineye dizmis yicek bisehler hazirlamis sen yat kalkma diyip duruyo.
Sen de git kv bazen anneden yakin oluyorlar iste sanslimiyiz sanssizmi bilrmiyorum ama sana ne iyi gelecekse onu ysp canim...
Sen en azindan kvdrn sansliymissin ben ondanda sanssizim iisne gelirse yat dinlen melike ama oraya yemege gidelim mesela sen daha guzel yaparsin die bigun agrim var yatiorim uyandirdi beni. Kahveyi guzel yapiosun sen yap cayi guzel demlersin sen demle. Arada gelip utumu falan yapti hakkini yemiyim ama deisken biri iste. Bide su aralar cok ustume gelio kadin cok israrci beni yiyip bitirio :( 2.cocugu istemiorm birinden cok cektim dedimde hayiiirr asla olmaz izin veremem dedi. Bende kimseden aile planlamam konusunda izin istemiorm ki sen izin vermeyesin dedim.

38 de sezeryanami alacakmis? Yoksa normal dogummu bekleyecek benimde bebegim cok asagidaydi igneler serumlar 3 aydir yukarda tutmaya calisiolar sonunda basarili oldular doktor artik 42e kadar yolu var dio. Kesinlikle kalkmaman lazim soluna yatman lazim bol bol kivi muz yemen lazim et tabiki cok onemlu suyunu normalden daha fazla içeceksin 2 haftacik sabret dayan sagsalim al bebisini kucakina :KK66: ay bilmemmi benim evde yattigim zaman annemde oyle komsulariyla falan cikar gelirdi ikram beklerlerdi bide. Ben bigun atarlandim bidaha yapmadi sende tavrini koy madem faydan yok zararinda olmasin de.

yok canım sezeryana almayacak da sadece şuan küçük olduğu için en azından küvezde kalmasın diye uğraşıyor o da.
zaten normal doğum olacak ilacı bulamazsan ve dediklerimi yapmazsan 1 haftaya kalmaz doğurursun dedi
hep soluma yatıyorum zaten inşallah sağlıcakla alırım kucağıma şuan tek düşündüğüm o

ona kıyamıyorum zaten
8. haftada yatmıştım 1 hafta tamda ramazana denk gelmişti hep aklım ondaydı şimdi yine öyle olacak

ben normal istiyorum doğumu zaten şuan kanalda iyice kendi doktorumda problem olmadıkça sezeryanı önermiyor
2 hafta daha durabilirsek o zaman kesin kararımızı veririz duruma göre
çanakkaledeyim ben
Anladım canım dikkat et kendine Çanakkale de yoksa ilaç burda hiç yoktur ondan sormuştum gerçi birçok şehirde yok arkadaşlar arıyor sağolsunlar bende Muştayım burda da yoktur sanmıyorum yani neyse dikkat et kendine

Diyelim bebişler 38. Haftada Doğdu. Sekiz haftadan kalan iki hafta da doğum iznine eklenir mi sonradan?
evet o iki hafta sonrasina ekleniyor. 38 de dogsa ben 8+5 yaptim zaten ins. Bir 2 hafta daha super olur.
Ama bugun nst de bebek toplandi sandim o an sanci cikmis 50 fln. Ben de heveslendim dogurmaya subat basi uygun :)) son gunu beklemek de stresli her gun nst her gun kontrol.

Anladım canım dikkat et kendine Çanakkale de yoksa ilaç burda hiç yoktur ondan sormuştum gerçi birçok şehirde yok arkadaşlar arıyor sağolsunlar bende Muştayım burda da yoktur sanmıyorum yani neyse dikkat et kendine

çok teşekkür ederim canım

Sen en azindan kvdrn sansliymissin ben ondanda sanssizim iisne gelirse yat dinlen melike ama oraya yemege gidelim mesela sen daha guzel yaparsin die bigun agrim var yatiorim uyandirdi beni. Kahveyi guzel yapiosun sen yap cayi guzel demlersin sen demle. Arada gelip utumu falan yapti hakkini yemiyim ama deisken biri iste. Bide su aralar cok ustume gelio kadin cok israrci beni yiyip bitirio :KK43: 2.cocugu istemiorm birinden cok cektim dedimde hayiiirr asla olmaz izin veremem dedi. Bende kimseden aile planlamam konusunda izin istemiorm ki sen izin vermeyesin dedim.

O da garipmis hakkaten...
Ben esime simdiden kızımı hic yanliz birakmicam gelinimde kabul rderse herseylerine kosturucam diyorum cocuklarinada bakarim diyince neler dusunuyosun diyo o da biliyo icimdeki buruklugu...
Hep sükrediyorum evimin icin de huzur evlatlarimiz ssglikli olsun gerisi bos...

adalat nidilatın birebir eşdeğeri değil adalat 30 mg zaten dedi doktor :KK43:
bulamıyorum hiçbiryerde dedim bende sorayım birkaç yere dedi
Nidilat bende kullanmıştım. Kanama olmuştu Dr telefondan aradım Nidilat kullan demişti. Hiçbir eczanede bulamamışti en son hastahanede bulmuştu. Vermişlerdi sagolsunlar

Nidilat bende kullanmıştım. Kanama olmuştu Dr telefondan aradım Nidilat kullan demişti. Hiçbir eczanede bulamamışti en son hastahanede bulmuştu. Vermişlerdi sagolsunlar

fakülte hastanesinde bile bulamadım bende
kuzenimin eşi fakültede eczacı o da bulamadı heryeri aradı doktorlara bile sordu yok

cimcimesultan cimcimesultan gecmis olsun canim. Okudum yazdiklarini..kimseyi kafana takma yavrunu dusun.. bebisinin cigerleri gelismis mi ? Yoksa ciger gelistirici igne mi yapti doktorun. Bebisinde kucuk sayilmaz ki..daha minikleri dogdu burda biliosun..bnm ilk kizimda 2100 dogmustu. Buyuyup gidiyorlar..senin bebis kac kilo suan.hayirlisi olsun hakkinda.

Ya onlardan is istemede naparsan yap iste dun abin seni özlemiş size yemege gelcez dedi. Esimde izinli 16:45e sinema bileti almis caya gelin dedim die kustu. Yazik kocam tostla sandivicle idare edio benden hizmet bekliolar bide. Hep akiillica fikirleri var bide yaa bi tencere yemek yapmasi kac dakikasini alacakki bi makarma bile yapsa adi olur en azindan. Bu arada aradım ama bulamafim cnm doktor ne dedi kanaman neden olmus bebisin iimi?
Gerçekten annelerinizden mi bahsediyosunuz yaw :O
Benim annem hakikaten başkaymış,nisana kadar benimle kalcak inşallah sonra da abimin eşi hamile onların yanına gidecek..4 kardeşiz,hepimiz dört bi yana savrulduk,kadıncağız hepimize yetişiyo yine de.. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.. Gerçekten üzüldüm sizin için :(

şuan o kadar üzgünümki anlatamam
ağlamamak için zor tuutyorum kendimi

annem aradı evdeysen sana geleceğiz ablana gidiyoruz şimdi dedi
tamam gelin dedim.
ablama gitmişler ablam cimcimeyle konuştunuzmu demiş annemde hayır noldu demiş
ablam anlatmış dün gece kanaması oldu bugün doktora gittiler durum bu diye
bana geldi noldu dedi anlattım böyle böyle 3 hafta yataktan kalkmayacakmışım ilacıda bulamıyoruz falan dedim
kadın bana hala bişey olmaz korkma doktorlarda abartıyor diyor
yanında birde dedikoducu dediği bir kadını getirmiş ve bana haber vermiyor biri var yanımda diye
ev dağınıktı kapıyı açtım şok oldum
biri baksın sana dedi doktor su içmeye bile kalkmayacakmışım dedim
hala bana halılar ne zaman gelecekmiş onlar gelince ara ben gelirim sermeye diyor
ay sanki halım kaldı tek eksiğim
ağlayacaktım neredeyse yanlarında
ne halısından bahsediyosun sen yaa ben doğuruyorum farkındamısın birinin bana bakması lazım dedim
e iyi madem ben geleyim pazartesi günü diyor
hayır gelmiş buraya kadar gitmeyeyim o zaman demiyor
birde kalkmış o dedikoducu dediği kadına hiçbirşeyden çekinmiyorumda bunun kayınvalidesi çok sosyete onlara ne ikram ederiz geldiklerinde onu düşünüyorum diyor
zaten dolmuşum gözlerim bile dolmuş bi bağırdım
senin sosyete dediğin insan şalvarla çemberle gezen insan ayrıca 9 aydır senden daha çok ilgilendi benimle dedim
deli etti beni yaaa
birde hamile olduğumu öğrendiği zaman nevresim takımını ben yaptıracağım diyordu
kayınvalidem geceliğime kadar aldı bunu oda biliyor
kalkmış bana nevresimini aldır kaynanana onda para çok dedi yaaa
şok oldum beni cami avlusunda buldu sanırım bu kadın
ablamla konuştum gelince oda kayınvalidesindeymişti onun kayınvalidesi bile benim halime üzülmüş ben bakarım ona bana gelsin senin annen gelmez hayatta diyormuş
kadın aradı beni yaaa bişeye ihtiyacın varsa geleyim diye
benimkide yanında misafir getirdiği yetmiyor gibi birde laf söyleyip kahvesini içip gitti

istemiyorum doğumuma falan gelmesin bana 7 kat el bile ondan daha yakın artık
Canım üzme kendini lütfen. Bazen kendi annen bile anlayışsız olabiliyor. Aslında gerçekten en iyisi biraz uzak olmak. Benim annem bana arabayla 45 dk uzaklıkta, kayınvalidem 1,5 saat uzaklıkta. Bişey olduğu zaman amannn diyorum çağırsam onlar gelene kadar ben hallederim işimi:) gelmeye gelirler Allah var yukarda. Ama senin durumunda farklı, boşver takma. Örnekleri göre göre onlar gibi olmıycaz biz inşaAllah ;)

Eylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beri :KK43: dua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum :KK43:
Allah acil şifalar versin.zordur bebeği öyle görmek biliyorum.3 gün aglamistim.ama lütfen sen ağlama.sütüne yazık etme.sut şuan en çok lazim olan şey.yaninda misin.git gel mi yapiyorsun.sana zor biliyorum ama Allah daha zorlarından korusun.sakinleştir kendini.geçip gidiyor merak etme.
selam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
doktor kaşıntıdan dolayı olmayacağını söyledi kanamanın
ağrım ve sancımda olduğu için kaşıntı kanamaya neden olmazmış
elle muayene etti karnımı
iyice aşağı düşmüş ve karnın çok sert sancın var galiba dedi
nst ye girdim 20 dk yatmak çok sıkıcıydı
nst de sancı tavan çıkmış
böyle giderse 1 haftaya kalmaz doğurursun sen dedi doktor
en az 3 hafta daha içeride tutalım dedi
3 hafta boyunca yataktan kalkmak yasak
2 bacağın kırıkmış gibi davranacaksın ha deyip kalkmayacaksın su içmek için bile kalkmayacaksın dedi
birini bul baksın sana yada yakının varsa git o baksın dedi
kimi bulacaksam artık
eğer söylediklerimi dinlemezsen ki biliyorum dinlemeyeceksin o zaman hastaneye yatırırım serumla durdururum ağrını dedi
haftaya kadar sabredersen haftaya ara durumunu değerlendirelim dedi
birde nidilat kapsül verdi 6 saat arayla yutacaksın dedi
ama ilaç piyasada yokmuş hiçbiryerde bulamadık
aradım yok diye bulman lazım o ilaç erken doğum riskini engellemek için dedi
eşimde arkadaşlarına haber verdi nidilat arıyoruz bulamazsak haftaya doğuruyorum :KK53:
Çok geçmiş olsun cimcime.inşallah yoluna girer herşey.

fakülte hastanesinde bile bulamadım bende
kuzenimin eşi fakültede eczacı o da bulamadı heryeri aradı doktorlara bile sordu yok
Ben de aradim eczaneyi ama bulman imkansiz dedi...muadili sordum medilat ve kardilat dedi sanirim ama onlarda yokmus piyasada sen dr gorus vsrdir bir caresi belki baska ilac onerir...

Back
X