Çocuklu evde kahvaltıda çikolata olmayacak. Çikolata yoksa reçel olur belki helva olur belki ammaa mutlaka tatlı olur
![]()
Çocuklu evin cocuk ruhlu anaları varsa nolcek peki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklu evde kahvaltıda çikolata olmayacak. Çikolata yoksa reçel olur belki helva olur belki ammaa mutlaka tatlı olur
![]()
Benim kiz 3-4 yaslarindayken mutfaktan kosarak geldi bagiriyo noluyo dedik....Çocuklu evde kahvaltıda çikolata olmayacak. Çikolata yoksa reçel olur belki helva olur belki ammaa mutlaka tatlı olur
![]()
şuan o kadar üzgünümki anlatamam
ağlamamak için zor tuutyorum kendimi
annem aradı evdeysen sana geleceğiz ablana gidiyoruz şimdi dedi
tamam gelin dedim.
ablama gitmişler ablam cimcimeyle konuştunuzmu demiş annemde hayır noldu demiş
ablam anlatmış dün gece kanaması oldu bugün doktora gittiler durum bu diye
bana geldi noldu dedi anlattım böyle böyle 3 hafta yataktan kalkmayacakmışım ilacıda bulamıyoruz falan dedim
kadın bana hala bişey olmaz korkma doktorlarda abartıyor diyor
yanında birde dedikoducu dediği bir kadını getirmiş ve bana haber vermiyor biri var yanımda diye
ev dağınıktı kapıyı açtım şok oldum
biri baksın sana dedi doktor su içmeye bile kalkmayacakmışım dedim
hala bana halılar ne zaman gelecekmiş onlar gelince ara ben gelirim sermeye diyor
ay sanki halım kaldı tek eksiğim
ağlayacaktım neredeyse yanlarında
ne halısından bahsediyosun sen yaa ben doğuruyorum farkındamısın birinin bana bakması lazım dedim
e iyi madem ben geleyim pazartesi günü diyor
hayır gelmiş buraya kadar gitmeyeyim o zaman demiyor
birde kalkmış o dedikoducu dediği kadına hiçbirşeyden çekinmiyorumda bunun kayınvalidesi çok sosyete onlara ne ikram ederiz geldiklerinde onu düşünüyorum diyor
zaten dolmuşum gözlerim bile dolmuş bi bağırdım
senin sosyete dediğin insan şalvarla çemberle gezen insan ayrıca 9 aydır senden daha çok ilgilendi benimle dedim
deli etti beni yaaa
birde hamile olduğumu öğrendiği zaman nevresim takımını ben yaptıracağım diyordu
kayınvalidem geceliğime kadar aldı bunu oda biliyor
kalkmış bana nevresimini aldır kaynanana onda para çok dedi yaaa
şok oldum beni cami avlusunda buldu sanırım bu kadın
ablamla konuştum gelince oda kayınvalidesindeymişti onun kayınvalidesi bile benim halime üzülmüş ben bakarım ona bana gelsin senin annen gelmez hayatta diyormuş
kadın aradı beni yaaa bişeye ihtiyacın varsa geleyim diye
benimkide yanında misafir getirdiği yetmiyor gibi birde laf söyleyip kahvesini içip gitti
istemiyorum doğumuma falan gelmesin bana 7 kat el bile ondan daha yakın artık
Eylulum sarılık oldu kızlar ya fototerapi alıyoruz dünden beridua edin de düşsün değeri çıkalım bgn aglamaktan helak oldum
![]()
Benim de dolgumun kenari kirildi hava aliyo hagiften agrimaya basladi... dogumdan sonra yaptirmam lazim.Nalet disim hala cok ağrıyor kulagima da vuruyor ara ara off ya ilk dogumumda da sezeryan dikisi yerine dis agrisiyla ağlıyordm bunda da gidisat ayni gözüküyor![]()
evet rahatsın ama en iyisi bu :) hayırlısı olsun annesi sağlıcakla al kucağınaSancılar geldi doktoru Aradım düzenli dedi suyun geldimi diye sordu Nişan dedi yok dedim o zaman kalk Yürü yarım saat geçmezse ılık duş al geçmezse doğum başlıyo dedi yürüyüm Israrla kocamı aramadım hafifledi biraz sanki şimdi yoldaymış Telaş yapmasın diye birşey sölemedim gelsin bide ılık duş alayım doktor da bende rahatız galiba biraz fazla :) bacaklarım ayrılıyor sanki neyse kararlıyım bi hafta daha kalmalı hanım içerde süreklilik dağıldı şimdi uzanıyorum
Kıskandım....Tiramisu35
iremguzum kızlar çok mutluyum şimdi doktordan geldim ( bu da yeni bir doktor ) kızım normal doğum pozisyonunda ( egzersizlerin faydası ) darısı size ve tüm bebişlere :) :) :) yeni doktorda kızımın başı 38. hafta diğer herşeyi normal haftası kilo 3100 gr boy 49 cm
bu arada doktor bize çok uzak gidiş geliş 5 saat sürdü(istanbul trafiğini doyasıya yaşadık ) bu doktor normal doğuma kafasının gelişimine göre karar veririz dedi tabii yaş faktörünüde gözönünde bulundurmalıyız ( 38 ) dedi ama sorun gece doğum olursa yok eeee kızım ya gece gelmek isterse ama tabii olumsuz düşünmek yok heleki kızım annesini dinlemiş daha ne isterki annesi :) :)
allah yardimcin olsun cnm ama 35den sonra kuveze pek alınmaz die biliorum yada doktorum beni rahatlatmak icin oyle diodu :)yok canım sezeryana almayacak da sadece şuan küçük olduğu için en azından küvezde kalmasın diye uğraşıyor o da.
zaten normal doğum olacak ilacı bulamazsan ve dediklerimi yapmazsan 1 haftaya kalmaz doğurursun dedi
hep soluma yatıyorum zaten inşallah sağlıcakla alırım kucağıma şuan tek düşündüğüm o
Tamam soruyorum hemen donuyorum sizeenidilat canım cimcimeye lazım
Kesinlikle cook önemli Allahtan evimdeki huzurum bana yetio :) ya bidr ben dogurduktan sonra herkes evime dolusacak ya ondan cok korkuyorumO da garipmis hakkaten...
Ben esime simdiden kızımı hic yanliz birakmicam gelinimde kabul rderse herseylerine kosturucam diyorum cocuklarinada bakarim diyince neler dusunuyosun diyo o da biliyo icimdeki buruklugu...
Hep sükrediyorum evimin icin de huzur evlatlarimiz ssglikli olsun gerisi bos...
Çocuklu evin cocuk ruhlu anaları varsa nolcek pekibizim kız sevmez neyse ki helvacidir o da anasi nutellaya hastadir illa olcak sofrada
![]()
Yaa ne guzelmis opte basina koy annecigini annem ablam 2 kere dogum yapti ardindan kostu bende boyle olduGerçekten annelerinizden mi bahsediyosunuz yaw :O
Benim annem hakikaten başkaymış,nisana kadar benimle kalcak inşallah sonra da abimin eşi hamile onların yanına gidecek..4 kardeşiz,hepimiz dört bi yana savrulduk,kadıncağız hepimize yetişiyo yine de.. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah.. Gerçekten üzüldüm sizin için![]()
canım seninde mi tersKıskandım....
Benimki hic donmucek sanki oyle hissediyorum...
masallah kızına bizimki simdiden soz dinlemiyo...
Tiramisu35
iremguzum kızlar çok mutluyum şimdi doktordan geldim ( bu da yeni bir doktor ) kızım normal doğum pozisyonunda ( egzersizlerin faydası ) darısı size ve tüm bebişlere :) :) :) yeni doktorda kızımın başı 38. hafta diğer herşeyi normal haftası kilo 3100 gr boy 49 cm
bu arada doktor bize çok uzak gidiş geliş 5 saat sürdü(istanbul trafiğini doyasıya yaşadık ) bu doktor normal doğuma kafasının gelişimine göre karar veririz dedi tabii yaş faktörünüde gözönünde bulundurmalıyız ( 38 ) dedi ama sorun gece doğum olursa yok eeee kızım ya gece gelmek isterse ama tabii olumsuz düşünmek yok heleki kızım annesini dinlemiş daha ne isterki annesi :) :)
aynen olumlu düşünüyorum hep lütfen sende olumlu düşün ve bebeğinle güzel güzel konuş annesini dinler :)Anaaaaammm ne çok sevindimmm azıcık da kiskandim tabii canım gozunaydin darısı bizim başınıza inşallahben bu ara genel olarak olumsuz bi ruh hali içinde olduğum için bebegimin döneceğini sanmiyorum.. Bugün hareketleri de azdı zaten.simdi de kaburgalarimi ittiriyor yine başı denk geliyor herhalde..
Aslında gece olsa daha hızlı yetisirsiniz gece o kadar trafik oluyor mu ki. Sen dua et mesai başlangıcı ve bitimine denk gelmesin![]()
Ona engel olmak zor ama gelip geciyo. Kimsenin yaninda emzirmem ben yatskodamada almam kimseyi geleni salonda gorurum bebegi salona getiririm gorurler oyle yatiya kalan olmaz belki kv kalir oda biseyime karismaz.Kesinlikle cook önemli Allahtan evimdeki huzurum bana yetio :) ya bidr ben dogurduktan sonra herkes evime dolusacak ya ondan cok korkuyorum(